Kumstvo (sex) sa Romima: Priča moje majke

Već neko vreme pomažem kumu sa decom i kućom, otkako mu je žena u bolnici. Pošto se dugo znamo a i to je porodična tradicija, pomažem mu bukvalno tako što mu menjam ženu. Kuma suada je u Bolnici i ja kao brižna žena prvenstveo geldam da je zamenim u svim poslovima. Pfvenstveno da zadovoljim kuma, da ne oseti da ona nije tu. Kuvam, operem, ilegnem uveče sa njim u krevet. Kum Irfan je uvek bio čovek pun muške snage i želje, tako da ume da me dohvati i dobro trese celu moć.

Njegov obrezani, crni romski kurac je uvek dobrodošao medju moej butine i nisam lašno skromna kada kažem, ali i on meni čini zadovoljstvo. To nam je tradicija, a i njegovog naj starijeg sina sam uvela u svet odraslih.

Medjutim, sada su se stvari ustalile. Kuma Suada je odveć dugo u bolnici ali s eoporavlja i uskoro će kući. Koj sin je ćesto ovde i spava sa kumićima, da ne bi bio sam kući, nije u redu. Ali videla sam da su deca se malo uzvrpoljila. Mala suada se prilepila za mog sina, i videla sam da leže zajedno u rkevetu. Šta ja tu mogu da učinim kada je to toliko prirodno. Zanju oni da im ja sada menjam mamu, pa i moj sin zna da idem da spavam sa kumom. Kad tad bi on to naučio. Mala kumica se stalno brine za mog sina i to je jako elpo od nje. Huzata je i sisata na majku, i gelda uvek šta on radi pa ide za njim. Priemtila sam da prvo zarolna majicu da joj se vidi pupak a helanke navuče da joj ispadne medjunožje, a onda i njimh malo zarolna na dola da bi istakla kokove i vrh dupeta.Gleda, ludica mala, da njemu bude lepo kada je vidi. Brus skida čim se moj sin pojavi.

Mislim on sedi na kauču i čita knjigui, a onda sedne do njega, skine majicu i sa golim sisama sedne do njega. Uzem mu knjigu i kaže da će da ga zada ona ispituje i kada da tačan odgovor ima pravo da je hvata. A kada obično završi lekciju, ona legne potrbuške, smakne helanke ispod kojih nema ništa i raširi guzove, pa mu kaže da može da se igra njenom guzom. Lepo brine o njemu. A kada se završi ručak, popodne uzme ga za ruku i odvede u donje sobe da mu se poda. Mislimd a ga uči ponajviše analnom seksu. To je prilično često kod Roma, zbgo neželjene trudnoće mislim,ali isto mislimd a hoće da ga sačuva za sebe, jer kad ti žena da da joj isprazniš lala udebelom crevu, gelda da tebi bude lepo i da ne moraš da brineš. Tako rade uspešne žena, mislim znam ja jer i ja to radim, posebno kada se jebem sa nekim koji mi znači da mu bude baš dobro.

No meni je sada najveći problem mali kumić Suad, koji jeizgelda jako napaljen svim ovom. Mislim, jesu njih troje mene uhvatili par puta da se jebem ali to je prirodno i sasvim ok, i da pogeldaju malo. Ali nejgova sastra i moj sin se jebu, a on će da prsne jadan od snage i energije.

Priča ide dalje svojim tokom, i znam da sam morala da uradim nešto da pomognem malom kumiću,mada je bolej da to uradi moaj ćerka, koaj jako volid a se pojebe sa starijim sinom od kuma, ali enkako sam mislila da je bolej da me oan par večeri zameni kod starog kuam u krevetu. Em će njemu da bude sladje, jebavao ju je samo par puta, prvi put kada joj ej uzeo nevinost jer je tako red po sztarešinstvu i još 2-3 puta docnije, a ima veliku želju za mladom, belom picom. Voli baš da se istrese u beloj pici, nije toliko veliki ljubitelj anala kao njegov staiji sin.
Sa druge strane i ja ću onda moći da se posvetim više mladjem kumiću. Samo sam tražila dobar povod.
Posle dan dva, dogovorila sam se sa ćerkom, koja je vrlo rado prihvatila.
“Mama baš mi je drago da ispomognem starom kumu. Znam kako voli a me otrese kurcem i da svrpi unutra. Jako je dobar čovek”
Znam ćero, budi i to fina kao i obično i kad mu se Bekim vrati možeš sa njimda noćiš tamo, a ja ću da se vratim kod starog kuam u krevetu.
Bekim je stariji sin sa kojim moja čerka baš voli da se jebe. Poseban pik ima na njenu oblu, belu guzu i mislim da su njih dvoje šurovali i pe nego što je po običaju njegov tata mojoj mezimici skinuo djanu na pici. Garant su se jebavali u dupe. No niej sada o tome reč.
I baš taj dan-dva pre nego će moja ćerka da dodje kod kumova, slučajno se sve namestilo.
Naime, deca su sedela za stolom i radila samnom domaći. Sa nama su bila još dva romska mladića koja su me zamolila da im pomažem oko matematike jer sam profesorka, a oni pijma nemaju. Sedeli smo svi za stolom, Suada je mazila mog sian po nozi i više brinual o njemu no što će to rodjena žena da radi. Ubrzo je završio zadatke, i to uz njenu veliku pomoć pošto mu je omećala izgleda nešto posle učenja. A njih dvoje se izgubiše u sobama. Sa Romskom decom sam imala problema jer sih u školi nisu zarezivali i slabo su vladali materijom.Ja sam se udubila u zadatke i ispod oka sam bacila slučajno pogled. Njih trojica, sa sve mladim kumom drže ruke ispod stola.
I geldaju u mene. Ne pišu ništa. Aha, u tom grmu leži zec…drkaju na mene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
8. svibnja 2020. 08:06

Ej nije te bilo odavno al je priča vrh. Svaka bolja od prethodne. Kad ide nastavak? ?

Bora
Bora
Guest
27. kolovoza 2020. 18:52

Bravo, prelepo je kad cigani tucaju bele žene i špricaju seme u njih… To je i moja želja i trudim se da moja supruga polako postane ciganska tucaljka…

AngelOfLust
AngelOfLust
Guest
Reply to  Bora
5. rujna 2020. 02:26

Naravno da je tako lepo i prirodno ds cigani špricaju seme u bele žene. Nadam se da će i tvoja biti blagosiljana ciganskom spermom

AngelOfLust
AngelOfLust
Guest
Reply to  Bora
5. rujna 2020. 02:31

Nadam se da imaš nekog uspeha? Kako je uvodiš u svet karanja sa Ciganima?

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
4
0
Ostavi svoj komentarx