Miodrag – 2

Nakon dve godine od razgovora o vezi moje voljene ženice Lidije i njenog nepreboljenog ljubavnika Miodraga, kod moje svastike u goste je došla Marina, njena iz detinjstva, a takođe i prijateljica moje supuge.

Miodrag

Ona je bila lepa mlada žena, od trideset godina, sitnije građe, ali zgodna crnka, vrlo slična mojoj upruzi. Ja sam bio slobodan tih dana, pa sam je izvodio na piće i u šetnje gradom. Puno smo pričali o svemu, pa i njenom i mom braku. Požalila mi se da je imala velikih problema u odnosima sa mužem i da je on otišao da radi privremeno u Italiju. Ja sam joj se otvorio puno, čak sam joj ispričao ono što mi se desilo kada se moja Lidija vratila kući puna sperme. Rekao sam joj na kraju, da se radilo o Miodragu, bivšem momku moje supruge i da mi je ispričala sve o njihovoj vezi..

Marina je pomalo razočarano počela da priča:
“Pa ja sam se posvađala sa mužem zbog njega. Lidija je dolazila kod mene sa njim, čak su i spavali kod mene kada su mi muž i deca bili u selu.”
Već je njen glas postajao ljutit pomalo: “Toliko se drala tvoja fina ženica dok su se jebali, da sam morala da ih molim da budu tiši zbog komšija”.

Reko sam joj da je to zato što on ima debeo kurac koji Lidiju dovodi do ludila.
“Znam ja dobro kakav je njegov kurac. Tvoja Lidija me je namestila da me siluje u rođenoj kući. Kada je prošle godine bila kod roditelja, dosta smo se družili i izlazili. Bilo je leto pa su deca bila kod mojih u selu, a često je i muž bio tamo, pomagao roditeljima u poljoprivredi. Jedno veče smo sedeli u kafiću, koji je držao Miodrag. On i jedan njegov drug su nam se pridružili za stolom. Bilo je već blizu fajronta, pa smo nas dve pošle kući, a oni su naravno navalili da nas isprate. Meni se to nije svidelo, ali je Lidija, kroz onaj njen pokvareni kurvinjski osmeh, rekla da je to baš lepo od njih i naravno nisam imala izbora, iako sam znala kakav je on nasilnik i baraba. Naravno, kada smo došli do zgrade navalili su da ih pozovemo na kafu u moj stan, jer se Lidija izletela da sam sama kod kuće to veče. Videla sam da ga želi i da je napaljena… kurvetina”

Rekao sam joj: “Znam ja to, ali ne mogu da je ostavim zbog dece.
“Nisi se baš usrećio sa njom”
“Šta ću, volim je”, priznao sam.
“Onda slušaj nastavak, budalo. Kada smo došli u moj stan, ja sam ponudila piće, skuvala kafu, a za to vreme se moja drugarica Lidija već žvalavila sa Miodragom. Posle minut dva je njegova ruka već bila ispod njene lagane haljine, a njena ruka je stiskala njegov kurac preko pantalona. Mnogo mi je bilo neprijatno. Njegov drug Stefan je gledaočas u njih, čas u mene zamućenim pogledom. Pomislila sam da će svakog trenutka da skoči na mene. A onda je Miroslav jednostavno izvadio svoj kurac i rukama nasadio Lidijinu glavu na njega. Prvi put sam to gledala u životu, a imalo se šta videti. Kurac je bio stvarno veliki, a Lidija je pušila sa toliko želje i apetita, dok sam ja taj prizor gledala kao hipnotisana. On joj je u jednom momentu samo skinuo laganu haljinu preko glave. Brushalter je odmah odleteo negde na fotelju u pravcu Stefana. Naredio joj je da klekne na trosed, a on je ustao. Kurac joj je sve vreme bio u ustima. Stefanu je rekao da joj skine gaće i da joj nabije kurac od pozadi. Nije trebalo da mu se dva puta govori. Odmah je i Stefan skinuo svu odeću sa sebe i pokazao zvoj ponos, doduše tanji od Miodragovog, ali realno je i on bio natposečno veliki. Očekivala sam da će Lidija da se pobuni, kad joj je on grubo nabio svoju alatku odpozadi, ali je ona samo uzdisala i stenjala. Stefan je bio mlađi od Miodraga, otprilike naše godište. Uhvatio je tvoju Lidiju za bokove i nabijao kurac u nju kao sumanut. Dok je jebao, svoj palac je gurao duboko u njen čmar. Nije se bunila ni kada je Miodrag počeo da je šamara i pljuje u lice. Ja sam bila zaprepašćena. Šta joj to rade? Bila sam potpuno zbunjena, nisam znala šta da radim. Ali znao je Miroslav…Opalio je još jedan šamar Lidiji, izvadio ga iz njenih usta, okrenuo se prema meni i samo rekao da ga vodim u spavaću sobu. Bez reći, kao zombi, pošla sam u sobu, a on za mnom. Mozak mi nije radio, bila sam potpuno izbačena iz realnosti. Prenuo me vrisak svršavanja iz dnevne sobe i na trenutak sam pokušala da smislim šta da radim, kako da se izvučem iz ove situacije…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Josipa
Josipa
Guest
27. ožujka 2022. 03:37

Volim erotske priče ali ovo mi fulj koji kreten bi dopustio ovako nesto čuj nasilnici aa autor priče ako te ovo loži mislim stvarno jbt

Mila
Mila
Guest
27. ožujka 2022. 23:29

Mene ovo loži, svršava mi pica.. nastavi..

Josipa
Josipa
Guest
Reply to  Mila
28. ožujka 2022. 03:40

Kako ovo može da te loži jbt

Pera
Pera
Guest
Reply to  Josipa
29. ožujka 2022. 00:33

A sta tebe lozi?

Grgamrga
Grgamrga
Guest
5. travnja 2022. 21:02

Miodrag 3…….jedva cekam

Grgamrga
Grgamrga
Guest
5. svibnja 2022. 21:16

Miodrag4….to bi zelio da citam..mmmm

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
6
0
Ostavi svoj komentarx