Božićni seks: Želim tebe golog u krevetu ili pod borom

Sve je bilo kao iz sna; ja i moja ljubav smo bili doma. Vani je padao snijeg, a ja i on doma u toplomu. On je sjedio na kauču i gledao televiziju dok sam ja prala suđe u kuhinju poslije večere. Razmišljala sam što da mu kupim za Božić, on je rekao da ništa ne želi, ali moram mu nešto kupiti. Onda sam se sjetila kako mu treba nova pidžama i parfem. Parfem, jer volim mirisati ga… mmm.

Sjela sam na kauč. Te večeri on je pitao što ja želim za Božić a ja sam mu rekla da samo želim njega i ništa više. Nasmijao se i rekao: „Ozbiljno te pitam draga”. „Pa kažem ti; tebe golog u krevetu ili pod borom.” „Dobro, vidjet ćemo šta se da napraviti pod tim pitanjem, ljubavi moja”. „Marko, sad mi se tako vodi ljubav, a tebi?” „I meni jako isto.” „Idemo onda u krevet”, kažem ja.

Ne znam šta mi je, ali bila sam jako napaljena kao i on. Ljubili smo se na krevetu i polako smo skidali sve sa sebe dok nismo bili goli. On mi je mazio moju pičkicu, prstom je kružio po mom klitiću dok sam ja njegov kurac drkala. Ležala sam na krevetu i raširila sam mu noge dok je on svoj jezik gurao u moju pičkicu a jedan prst mi je stavio u guzu. Stenjala sam. Gledala sam u njegov kurac koji je stajao. Podignuo je svoju glavu i jebao me je u guzu i pičkicu. Dva prsta u mojoj pičkici a jedan u guzi, bila sam ispunjena. Skoro sam svršila ali on je sve prste izvadio. Dok sam tako ležala on je došao malo gore sa svojim kurcem do mojih usta. Otvorila sam usta a njegov kurac je bio u mojim ustima. Jebao me je kurcem u usta dok su njegova jaja skakala, osjetila sam ih jako dobro na mojoj bradi. Gledala sam ga u oči. Izvadio ga je van iz mojih usta a ja sam mu rekla: „Molim te jebi me”. „Hoću ljubavi. Naguzi mi se”, kaže mi on. Pljesnuo me je po guzi a onda ga je stavio u moju pičkicu jebao me je polako a onda sve brže. Dok me je jebao ja sam mojim prstima kružila po mom klitu i stenjala. Prebacio je svoj kurac u drugu rupicu u moju guzu. Znala sam što sada slijedi – svršit će u moju guzu. Jebao me je u guzu polako pa sve brže. Sada me žestoko jebe. Hvatala sam se za plahte jako. Svršio je, osjetila sam njegovu toplu spermu u guzi. Njegova sperma je curila niz mojih nogu. Predobro je bilo. Moji sokovi su se cjedili iz moje pičkice. Lizao ih je. A i ja sam njegov kurac lizala jer svaka kap njegove sperme… meni je to mmmm.

Otišli smo pod tuš i nakon toga legli u krevet. Zaspali smo oboje. Probudila sam se a on je spavao. Voljela sam gledati ga kako spava. Spavao je kao beba. Pustit ću ga da spava. Tiho sam se digla da me ne čuje i otišla laganim koracima u kuhinju. Kuhala sam kavu. U međuvremenu on je došao sav pospan i rekao kako mora ići u grad.

„’Di ideš ljubavi?”

„Imam dogovor sa prijateljem.”

Bio mi je malo čudan, nije mi ništa rekao da ima dogovor nego to sad odjednom mi kaže. Pili smo kavu i pričali. „Ja isto moram nešto u grad”, kažem mu, „ali ići ću popodne” (to je da se ne sretnemo u gradu jer kupujem Božićni poklon mu). „Za samo dva dana je Božić, ljubavi.” „Da draga”, digne se i poljubi me. „Idem se obuć a onda u grad. Šta ćeš ti raditi?” „Kuhat ću i pospremat po doma.” „Dobro, nemoj se previše umoriti mi.” Nasmijem se a on ode kao raketa. Brzo se je obukao i otišao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx