Napalile su me mamine mrežaste samostojeće čarape

Ako bi me pitali jel moja zgodna i atraktivna žena ne znam što bi vam točno rekao. Naime, iako je relativno mlada žena dosta se zapustila. Sise su joj se pomalo objesile, do frizure baš i nije držala a i salo oko trbuha joj je iskočilo. Na trbuhu ima vidljive strije a bedra su joj pomalo opuštena. No meni to nije smetalo da virim kroz prozor njene spavaće sobe i je golu ili dok se oblači ili preodijeva. Također sam redovito virio iz dvorišta kroz mali prozor kupaonice gledajući je dok se tušira. Meni je i takva, kakvu sam vam opisao, bila i drkao sam na nju.

Možda bi na tome i ostalo da se nije dogodilo ono što se dogodilo. Mami je u posjet često dolazila Ružica. Raspuštenica na koju sam također redovito drkao. Ružica je prava drolja i uživao sam prisluškujući njihove razgovore.

Naime, dok bi njih dvije sjedile na terasi ja bi kroz otvorena vrata dnevnog boravka, iz kojeg se izlazi na terasu, prisluškivao njihove razgovore.

Staklena vrata koja su bila otvorena pružala su mi lijepu priliku da ih u njima promatram a kada bi se približio mogao bi ih slušati. Pravio sam se da sjedim za stolom i učim a u stvari bi se prikrao vratima i slušao. Kada bi, u staklu na vratima, vidio da se neka od njih ustala odmah bi se vratio do stola i pravio nevinašce.

Trenutak koji me totalno napalio bio je onda kada je Ružica mami donijela crne mrežaste čarape. Nagovorila ju je da ih obuče.

Mama je obukla te čarape i kratki traper šos. Uh, jebote… kako me to napalilo. Prošla je tako odjevena pored mene i krajičkom oka promatrala jel me njena pojava zainteresirala. Pravio sam se da sam zadubljen u knjigu na stolu ali nisam mogao ne primjetiti da joj se ispod kratkog traper šosa naziru rubovi mrežestih čarapa.

Ružica je bila oduševljena maminim izgledom i u jednom trenutku zadigla joj je kratki šos pa otkrila . Onda ju je snažno pšljusnula dlanom ruke po guzici. Ta scena me totalno raspametila. Sve to sam vidio gledajući već spomeunuto staklo na vratima ali tu scenu mamine guze i njene nogice u mrežastim čarapama bilo je nešto što me napalilo preko svake mjere.

I možda bi sve na tome ostalo da se nije dogodilo nešto što je moju nagnalo da mi se počne udvarati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx