Ljetna avantura sa sinom od prijateljice

Pozz, zovem se Andrea i gotovo cijeli život živim u zgradi u velegradu kao i još nekoliko mojih prijateljica s kojima se redovito nalazim na kavici.

Najčešće smo kod Ane, ona je naših godina, malo se kasnije doselila, kao jedva punoljetna cura sa sela i tada malim Ivanom kojeg je dobila u vezi sa starijim, ali dobrostojećim likom.

To ljeto je Ivan baš maturirao, a Ana je sa svojim starkeljom otišla u njegovu kuću na moru, Ivan im se trebao kasnije pridružiti, tu sam zavidjela Ani, ode već krajem proljeća na more i ne vraća se do početka jeseni.

Kako je kao i svi mladici mislio na zabavu, Ana me zamolila da joj povremeno počistim stan i zalijem cvijeće, a onaj njezin je to čak i plaćao. Iako imam solidno plaćen job, pinka sa strane uvijek dobro dođe. U principu sam rijetko išla na more, uglavnom sam preko ljeta ostajala u gradu. Mjesta za parking koliko hoćeš, pijuckaš kavicu u kafiću bez gužve, a kada se svi vrate s mora, onda sam ja zapalila da izbjegnem gužvu.

Taman je počelo ljeto, otišla sam u Anin stan da zalijem cvijeće, ušla sam u dnevnu, a kad ono Ivan je ležao na kauču i taman je krenuo natezati svoj nabrekli kurac. Koji neugodnjak za oboje, Ivan se brzo uspravio i nespretno obukao. Iako sam iz pristojnosti zatvorila oči, bradavice su mi se trenutno ukrutile a pička zapalila i ovlažila. Ali kako je Ivanu bilo neugodno, očito nije skužio, krenuo se sa ispričavati – ajoj teta Andrea, neugodno mi je, izvinite, nisam znao da ćete doći, nemojte reći mami……..

Brzo sam dohvatila rakijicu iz bifea, natočila mu i rekla popij i smiri se, sve će biti u redu i otišla sam zaliti cvijeće. Iako sam bila gotovo dvadeset godina starija, njegov kurac mi nije izlazio iz glave, bogme sam se narajcala.

Prekinula me zvonjava mobitela, bila je to Ana – bok draga, kako si?

Evo zalila sam cvijeće kako smo se dogovorili, kada je upitala za Ivana, vidjela sam kako mi ivan u panici maše da ništa ne govorim. A Ivan, a kao i sva mlađarija leži na kauču, već sam vidjela njegov užasnuti izraz lica, i igra igrice. Ivan je odahnuo, bez brige draga reći ću mu da se primi nekog posla i završile smo razgovor.

Hvala vam teta Andrea što me niste cinkali, rekao je s olakšanjem. Natočila sam mu još jednu kratku da se skulira i rekla mu – bez brige, razumijem, mlad si dečko i imaš potrebe, sve ostaje među nama.

Sjela sam skroz uz njega i upitala ga – nego, ako nije tajna o kome si maštao? Malo ga je to pitanje zbunilo, pa sam nastavila, sigurno je ona mala Darija s prvog kata.
Malo se zapiljio u moje noge, malo u sise, i promrmljao je, paaa, da, slatka je Darija. Nastavila sam, bez brige, meni možeš reći, dali je poznajem, pa, ovaj da….malo je starija… Kako je rakijica počela djelovati, i Ivan je bio malo slobodniji, ali se još suzdržavao. Super, koja je, možda ti je mogu namjestiti, namignula sam mu i lagano mu dodirnula ruku, zgodan si, vjerujem da bi imao šanse, ali moraš biti malo hrabriji. Paaaaa teta Andrea, vi ste mi zgodni, vidjelo se da je poprilično napet….. nemojte se ljutiti, molim vas, vidjelo sa da se malo uplašio.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
6 Komentari
 1. Bucko komentira

  Meni se tako posrećilo s prijateljicom od starije rođakinje, ja 23, ona 38 🙂 eeeeeeeeeeeee, to su bili dani 🙂

  1. Marina komentira

   I kako ste krenuli, kako je bilo?

   1. Bucko komentira

    Viđali smo se kod rođakinje, znali smo se od kad sam bio klinac. Znao sam je često škicati, a kasnije sam skužio i ona mene, ono, sretnu se pogledi, osmjeh. A kako smo se vraćali u istom smjeru busom i razgovarali smo, ona je izlazila prije mene. Jednom kada je bus kasnio, otišli smo na kavu, onda nam je to postalo i rutina, uglavnom kasnije smo znali izaći na njenoj stanici i još otići na cugu. Čak i kad sam ja sam išao, znao sam sići i pozvati je. I tako, razgovarali smo, zbližili se i jednog dana sam završio kod nje.

    1. Marina komentira

     Ovo miriše na nešto slatko i kako je bilo, avanturica, ili ste bili neko vrijeme zajedno?

     1. Bucko komentira

      Tako, jedno godinu. Prvih par mjeseci je bila zaštita vadi ga van, uvijek je govorila da bi htjela bebu, pa ako se desi nije bed. Nakon par mjeseci je rekla da bi htjela imati bebu sa mnom, pa smo intenzivno radili. Jedino je bilo fora kada je rođakinja rekla da joj je frendica trudna, a ja glumio iznenađenje. Ali par godina kasnije se saznalo tko je tata, koji je to tulum bio.

 2. Bilbo komentira

  Mogu samo zamisliti Ivanovu facu kada mu je mama rekla – znaš šta ima novoga, teta Andrea je trudna. Koliko je Ivan posijao sjemena u nju, ne sumnjam ni najmanje da se uhvatila kakva bebica.

Komentiraj