Please wait...

Napaljena prijateljica moje mame voljela je mlade dečke

Danas sam stigao u glavni grad. Treba da upišem višu,imam jezivu tremu,pregledi pa upis neznam kako ću,ali valjda će biti ok. Imam 19 godina i vreme je da stisnem petlju i uradim nešto van svog sela. Keva je htela samnom ,ali šta će mi ,samo mi još njena panika fali . Obezbedila mi je prenoćište kod njene drugarice Dijane . Dijana me je dovezla iz sela svojim autom ,jer je taj vikend bila u poseti kod svojih.

Dijana i Dejan su bili kevini prijatelji ,Dijana je sa njom odrasla i često je dolazila kod nas, kad dođe kod svojih u selo.Onda bi ona i keva razvezle uz kafu. Inače jako je dobra riba . Koliko sam samo puta drkao na nju ,samo kad se setim,i ja i brat,priznao mi je jednom . Plavuša ,visoka uvek doterana,super sise,dupe,a lepa kao lutka ,moj pubertetlijski san. Koliko sam je puta imao u glavi u wc ,samo kad bi znala. Inače kod nje sam prvi put video tange, nije izlazila iz njih,sise nasvirane ,nokti sa frenčom ,ma pojam riba ,svi su u selu blenuli za njom. Otišla je davno u grad i postala prava riba. Sve vreme puta sam krišom gledao u njene noge ,,koje su se super videle u jeans miniću,u sise koje su štrčale iz bele majce sa velikim dekolteom.,tolikom da se cela sisa skoro videla .Ona mi nešto priča i gleda gde vozi, a ja kao odgovaram i blenem u noge očekujući da vidim još koji centimetar butine. Kurac mi je bio tvrd sve vreme puta.

Na vratima nas je dočekao Dejan, pozdravio me je ,čvrstim stiskom ruke. Raskomotili smo se , ja sam uneo stvari u sobu meni namenjenu. Postavila je večeru ,Dejan je sedeo samnom za stolom,pitao me je sve i svašta dok je ona iznosila i sklanjala sa stola. Spremila je brzu ,ali jako ukusnu večeru,špagete nikad bolje nisam okusio. Na kraju su njih dvoje popili po čašu domaćeg vina koje im je moja keva poslala po meni,znajući da su ljubitelji. Posle večere smo seli na trosed ,pričali o ljudima iz sela ,događajima ,mojoj kevi ,sve je interesovalo. Ona i Dejan su polako pijuckali vino,ponudili su i mene ,kao hajde popi nećemo reći kevi ,zezali su me,samo nemoj da ti uđe u naviku,hahaha ,smejali su se. Popio sam jednu čašu,boca je bila skoro prazna,dovršili su je.

Oko ponoći sam se pozdravio sa njima i krenuo u krevet,oni su ostali uz televizor. Namenili su mi sobu koja je baš uz kupatilo. Ostavio sam malo odškrinuta vrata nadajući se da ću možda videti nešto više od njenog tela. Legao sam i razmišljao ,kako bi je tucao i šta bi joj radio digao mi se malo sam ga drkao krišom,a onda sam se setio škole i panika se vratila ,nije mi bilo ni do čega. Čuo sam korake u hodniku,krenuli su i oni u sobu ,spavaću odmah pored moje. Dejan je išao za njom ,nešto su šaputali,kikotali se,ona ga je utišavala ,

– ćuti možda Miša ne spava ,nemoj da se glupiraš.

Ušli su u sobu ,zatvorili vrata,odškrinuo sam svoja vrata par centimetara više,odjednom su se njihova vrata otvorila ,Dijana je izašla u kratkoj bordo satenskoj pidžami,ispod nije imala ništa,očigledno ,jer su joj sise tako skakale kad je hodala,a dupe joj se skoro videlo ,taj sekund njenog prolaska pored mojih vrata nikad neću zaboraviti ,tu sliku koju sam video.kroz odškrinuta vrata. Digao mi se istog momenta,bio tvrd kao kamen. Čula se voda iz kupatila ,tuširala se ,šta bi sad dao da sam u kadi,pored nje pomislih i mahinalno se pomazih po kiti. Ubrzo je izašla,ponovo prošla pored mojih vrata,opet je sevnuo taj prelepi batak. Htela je da zatvori vrata sobe ,ali je Dejan ,rekao neka malo ,da uđe malo hladnog vazduha od klime ,pogušićemo se ,vruće je ,to mu nikad zaboraviti neću,car je .Potom su se čuli poljupci iz njihove sobe,shavtio sam da od moga sna i odmora pred upis nema ništa,mnogo me više interesovalo šta se u sobi do mene dešava. Šaputali su. Pitala ga je jesi me se uželeo,a on kaže naravno,i mene i nje ,rekla je s kikotom,naravno,obe .Opet se čuju poljupci,a onda zatišje ,kod mene u glavi scena lizanja,verovatno njene ribice,a možda i Dejanovog kurca,počinjem lagano da drkam. Onda počinje dijalog za mene šokantan :

– Jesi bila dobra kod mame i tate ?

– Naravno ljubavi rekla je,

– a što me lažeš ,

– zašto ,ne lažem stvarno,

– lažeš ,reci šta je bilo tamo rekao je grubim glasom,

– ok rekla je nisam baš bila dobra,

– a šta si radila droljice reci sve šta si radila ?

 

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare