Molim te sine svrši u mene, napuni me svojom spermom

Dok sam bio na fakultetu u Beogradu, mama me je pozvala telefonom i objasnila da su se ona i otac razveli na najkorektniji nacin. Oboje su shvatili da dalje ne mogu zajedno i to je rezultiralo da se otac odselio iz nase kuce i otputovao u Kanadu na privremeni rad.

Za mene kao devetnaestogodisnjeg decaka, to je bio pravi mali sok, jer sam svoje stare posmatrao oduvek kao uzorni bracni par. Majka je nastavila da zivi u nasoj porodicnoj kuci, u jednom malom selu kraj Pozarevca ali se zalila da ima previse posla i da bi zelela da se i ona doseli u Beograd i eventualno pronadje neki dobar poslic.

Posto smo u sklopu imanja imali i jedan zamasni deo zemlje, kao i stalu sa konjima, bilo je jasno da sav teret ne sme pasti na njena pleca, pa smo se vrlo lako slozili da bi trebalo prodati porodicno imanje i zapoceti novi zivot u gradu.

Dogovorili smo se da do leta probamo ulepsati imanje, kako bi bilo sto interesantnije za prodaju. Pored svega – saglasili smo se da bi i meni trebalo malo odmora od skole, pa da bi bilo dobro da u martu-aprilu skocim malo do kuce i napravim jednu nedelju odmora.

Zbog velikih obaveza na faxu, nisam uspeo otici kuci sve do pocetka aprila, ali eto – doslo je i to na red pa sam sa uzivanjem mogao da se prepustim uzivanju u prvim prolecnim danima i svim onim carima koje je pruzalo nase imanje.

Kuci sam stigao predvece i vec na kapiji me je majka sacekala sa suzama u ocima. I pored svih problema – nije se moglo primetiti da je ostarila. Imala je 42 godine, a izgledala je prelepo. Nekako smo prirodno obdareni i nikada niko od nas (ni otac ni majka ni ja) nismo imali problema da bi odrzavali dobru liniju.

Cinilo mi se da je nekako jos svezija i lepsa, ali ipak su joj suze prekrivale lice i stezala me je sve jace i jace u zagrljaj. Rekoh joj da nema potrebe da tuguje, da je ceo zivot pred nama, i da ce se sve srediti cim se preselimo u grad. Ona me zadovoljno pogleda i sa smeskom u ocima uhvati za ruku i uvede preko kucnog praga.

To vece smo na siroko pricali o mojim studentskim danima i naravno o tome kako treba da sredimo imanje. Posto smo oboje vec bili umorni – otisli smo na spavanje zadovaljni jer smo toliko slozni. Sledece jutro me probudio blag miris hleba koji se probijao kroz tek odskrinuta vrata. Kroz njih je vec virila majcina radoznala glava sa tihim upitnim glasom:

– Spavas li ?

Onako zadovoljan jer sam u svom krevetu odgovorih joj da sam se vec naspavao i da cu za koji minut sici dole. Tako je i bilo. Sisao sam da zajedno doruckujemo, i primetio sam da je mama jako dobro raspolozena. Pevusila je i stalno se smeskala gledajuci me pravo u oci. Na sebi je imala tesnu belu bluzu koja je otkrivala sve njene zenske obline. Bio sam pomalo postidjen, ali sam ipak i dalje zurio u njene prelepe i velike grudi.

Cinilo mi se da je i ona to primetila, pa je ustala i rekla da bi sada bilo dobro da obidjemo imanje. Vreme je bilo prelepo, suncano i puno mirisa koje pruza samo ovo doba godine. Polako som se uputili prema stali koja je zaista izgledala oronulo i trebalo je uloziti dosta truda da se renovira. Konji su vec bili napolju i sto smo se blize primicali zapazio sam da se jedan pastuv sve intenzivnije vrti oko kobile.

Mirisao je otpozadi i vec se uveliko videlo da je itekako uzbudjen. Mama i ja smo se drzali za ruke i kao hipnotisani prilazili sve blize mestu gde je usledio jako intenzivan seksualni dozivljaj. Konj se propinjao na svoje zadnje noge i sve jace gurao svoj ogromni kurac u kobilu koja ga je nekako spremno docekivala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
19. lipnja 2022. 11:53

uh do jaja je

milojko
milojko
Guest
Reply to  milojko
27. lipnja 2022. 19:03

napunio picu iz koje izasao predivno

2
0
Ostavi svoj komentarx