Napaljena, udana i dominantna policajka me poseksala u kombiju

Bilo je ljeto, večer, žurio sam na neku večeru i naravno nisam razmišljao o brzini. Na izlazu iz grada policija. Zaustavi me golobradi momak i traži dokumente. Uredno mu ih dam i priznam prekoračenje. On me pozove van iz vozila da vidimo sa šeficom što ćemo. U policijskom autu šefica. Plavuša, trideset i koja godina, odmjeri me od glave do pete i upita gdje mi se žuri. Ja se nekako počeo izmotavati ovako, onako a ona me pogleda plavim očima tako duboko da sam mislio u zemlju propasti. 

-U redu je. Samo nastavi polako. 

Reče ona i zagonetno se nasmije. Trebalo mi je par dana da dođem do njezinog broja i odlučim se poslati joj poruku da zahvalim što me pustila. Odmah je odgovorila da nema pojma tko sam. Ali smo se nastavili dopisivati i pošto ne zna tko sam morao sam doći u kafić gdje je ona s kolegama da me vidi. Pošto je bila udata i imala dvoje djece bio sam siguran da nikad ništa neće biti između nas.

Ipak nakon nekog vremena dolazi mi poruka. Nakon kratkog dopisivanja iz vedra neba napisala je da je jako napaljena i da odmah dođem na jedno skrovito mjesto.

Bio sam na dogovorenom mjestu u roku od 15 min. Policijski kombi parkiran, otvaraju se bočna vrata i povuče me unutra kao da sam posljednji zločinac. Odmah me pocela ljubiti, skinula me u roku odmah. Tako dok smo se ljubili kurac mi nije ispustala iz ruke. Kleknula je i gledajući me onim prodornim očima uzela ga u usta. Pušila ga je savršeno, lizala ga od jaja prema gore pa ga cijelog gutala, i cijelo vrijeme gledala u oči. Pušila ga kao neka profesionalka, savršeno! Ne sjećam se da sam dozivio takvo pušenje nikad u životu. Pušenje je trajalo nekih možda pet minuta, a onda se počela skidati. Kad je sve sa sebe skinula legla je na sjedalo i zapovjedila:

-Lizi mi pičku! 

Nisam okljevao ni trenutka nego se bacio između njenih nogu i poceo cuclati klitoris. Imala je tako lijepu i mirišljavu, uredno obrijanu pičkicu. Dok sam ju lizao polako sam joj počeo uvlačiti najprije jedan a poslije dva prsta. Privlačila mi je glavu da ju što jače ližem . Izvijala se i grcila govoreci da joj to treba. Da doma ima pičkicu koja ne zna kako se liže pička. Oslonila se na noge i pičku podinula skroz u vis navlačeći mi glavu što je jače mogla i nakon nekog vremena svršila na mom jeziku vrišteći! Ali ni odmah nakon svršavanja opet zapovjed

-Sjedi! 

Naravno opet sam poslušao. Opkoračila me i odmah se nabila na kurac do jaja. Jahala me tako žestoko se nabijajući. Moju glavu je povukla među svoje ogromne sise. Poslije sam vidio koliko mi je izgrebala leđa zabijajući nokte. Tako divlje nabijanje na kurac nikad nisam doživio. Mislio sam da će ga slomiti od siline. Koliko dugo je to trajalo ne sjećam se ali kad je prošlo neko vrijeme opet je zapovjedila:

-Jebi me zguza! 

Opet mi nije bilo teško poslušati. Tu sam dao sve od sebe, jebao sam ju najače sto sam mogao i tada je doslo i meni da svršim, pa sam ga pokušao izvaditi govoreći joj da moram svršiti kad opet zapovjed: 

-Ne vadi ga! 


Opet sam pošlusao. Napunio sam joj pičku spermom a ona se nastavila nabijati još jače i uz vrisku svršila još jednom. Nije joj dugo trebalo da dođe sebi, okrenula se uzela kurac i lijepo ga oblizala i progutala ostatke sperme i svojih sokova. Namignula mi i zapovjedila da se odmah obučem i bježim. Kad sam se obukao dala mi je pusu i rekla: 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj