Fenomenalan seks sa dvije lezbijke na specijalizaciji koja me naučila mnogo toga

Nakon godina rada u jednoj firmi preuzeli su nas stranci, te je određeni dio zaposlenih dobio otkaz, kao višak. Ja srećom nisam bio među njima. Valjda sam im sa mojih trideset godina još bio perspektivan.

Kao što to obično bude, novi gazda, nova sistematizacija rada i preraspodjela poslova, čitaj, sad radiš za troje.

Na iznenađenje svih nas, novi gazda je odlučio da zadrži naš core business, tj osnovnu proizvodnju, ali i da uvede nove, modernije tehnologije. A za to je trebala škola.

Srećom imao sam završeni strojarski fakultet, a nakon razgovora sa gazdom, odlučeno je da idemo ja i kolega u Nizozemsku, tj svaki po šest mjeseci u njihovu središnjicu na specijalizaciju.

Prvo je išao kolega, a ja sam bio kao na iglama tih šest mjeseci. Slali smo si mailove, pa sam bio spreman kad sam stigao u Rotterdamm. 

Bio sam impresioniran gradom, te lukom, ali nije baš bilo vremena, jer sam radio i još išao na teoretsku nastavu po dva sata svaki dan nakon posla. Za razliku od naše firme doma ovdje su radile i ženske. I to čak i neke muške poslove.

Tako sam upoznao i Annete. Vrckavu i stalno nasmijanu curu od 25 godina. Bila je tipična Holanđanka plave kose i lica posuta pjegicama koje bi na suncu bile izraženije. 

Nakon par susreta u restoranu firme, a jednom i na edukaciji, pošto su oni imali obaveznu edukaciju svakih mjesec dana, ona me pozvala da izađem sa njima u subotu navečer. S obzirom da vikendom ionako nisam znao šta bi sam sa sobom pristao sam. 

Došao sam u navedeni kafić/pub tu subotu oko 18 sati i vidio sam da je sa još jednom crnkom za stolom u kutu kafića. Mahnula mi je i prišao sam im, pa me upoznala sa Nicole, svojom cimericom (inače, stanovi ovdje nisu jeftini, pa je lakše iznajmiti stan sa nekim) koja je ovdje radila, a inače je bila iz Amsterdama.

Zapričali smo se i malo sam se zagledao u njih. 

Annete je bila rasna plavuša, malo niža od mene, vitka i trojkice grudi, dok je Nicole bila malo viša i snažnije građena, izražene stražnjice i dugih nogu. Imala je male sise, ali je bila jako privlačna.

Nakon pola sata razgovora došli su još dva para, tj i dečko, te dva dečka, za koje sam kasnije shvatio da su gay, ali nije mi to predstavljalo neki problem.

Uglavnom uklopio sam se u društvo, te je pivo, a i žestica tekla u potocima. Sad sam znao kako se opuštaju nakon ludog tjedna na poslu. Tu sam ih malo naučio našem okretanju rundi, a vidio sam da je Patrick, jedan od gayeva, bio upoznat sa time, jer je bio godinu dana u Zagrebu, pa je natucao i hrvatski.

Bilo je već dva ujutro kad smo se konačno ustali, tj pokušali, a onda razlaz. Gay ekipa je otišla u drugi lokal, oni cura i dečko u svom smjeru, a Nicole je pozvala taxi, pa su me utrpale u taxi i sjele sa mnom.

Nicole je rekla nešto taksisti, a Annete me je zagrlila i počela ljubiti, a ja sam nakon početnog iznenađenja uzvratio i počeo ju ljubiti i grliti.

Odjednom sam osjetio Nicolin dah na vratu i njene ruke u mojem međunožju, te sam se okrenuo prema njoj i dao joj poljubac. Odmah mi je ugurala jezik u usta, a Annete je počela milovati moje međunožje skupa sa Nicole. Vidio sam da taksista uopće ne obrača pažnju na nas, a uskoro smo stigli pred jednu zgradu, četverokatnicu, u naselju u kojem do sada nisam još bio.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
22. listopada 2022. 16:07

Odlična priča.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx