Napaljivanje u vlaku ispred drugih – I dio

Dodje napokon i taj dan da sa ženicom krenem na more, posle dužeg vremena. Dogovorili smo se da  idemo vlakom onako opušteno pa kad stignemo i gde stignemo. Obukli smo se lagano. Ona laganu belu mini haljinicu a ja kratke pantalonice i krenusmo put stanice. Vlak kao po običaju kasni ali sve je ok pijuckamo piće i čekamo sve srećni  što posle toliko vremena sakupismo lovu da odemo na more. Stiže napokon ali gužva kao u paklu. Imali smo i rezervacije ali ko u onom haosu i gleda rezervacije. Jedva udjosmo, stadosmo u hodnik pored prozora a torbe stavismo u kupe pored, kod nekih mladića veoma veselih i ljubaznih. I tako krenusmo napokon. Posle jedno sat vremena vožnje izađoše dva mladića. Jedan je stajao pored moje žene i mene a drugi je zapalio cigaretu i izbacio glavu kroz prozor. U jednom trenutku žena poče da se vrpolji i da me gurka. Ne obraćajući mnogo pažnje na to samo je zagrlih i poljubih.

Ovaj sa prozora završi cigaretu i uđoše obojica unutra.

– Ovi momci nisu normalni reče mi žena.

– Zašto – upitah je.

– Pa od ovoliko mladih devojka našli mene da vaćare.

– Šta!  Upitah je iskolačenih očiju.

– Ma da, dok je onaj pušio ovaj mi je zavukao ruku i uhvatio za dupe.

– Što ga nisi ošamarila ili sklonila ruku? Pokušala sam da mu sklonim ruku i da se okrenem ali gde u ovoj gužvi a da pravim scenu među ovolikim ljudima ne ide.

– E sad ću ja da im jebem mater.

– Stani bre, uplaši se ona da ne napravim nešto, pa nije to ništa – šta uhavtio me za dupe i ništa, čak treba da si srećan što imaš takvu ženu što je među svim ovim mladim izabrao baš mene.

A bogami i jeste zgodna sa svojih 40 godina izgleda prelepo u toj beloj haljinici a oni ne verujem da imaju preko 25 ali opet ljubomora me izjeda pa joj rekoh kako šta, kako su krenuli do mora će se izređati na tebi.

– Ha ha ha, pa ti si to ljubomoran, ajde i ti me uhvati za dupe pa da zaboravimo.

Pogledah je ona se onako smeška, pa hajde reče. Uhvatih je ispod haljine za dupe i stisnuh jako. Ona poče da se vpolji, da meša . ispusti tihi uzdah i stavi glavu na moje rame.

– Šta ti je? ,pitam.

– Kako šta mi je kad me pališ.

– A de te nije možda napalio onaj klinac ljubomorno ću ja.

Držeći oči zatvorene i glavu na mom ramenu reče – pa jeste on je započeo.

– Droljo – rekoh ljutito ali lagano na uvo da me nečuju drugi i krenuh da sklonim ruku sa njenog dupeta. Kad mi ona uhvati obe ruke stavi ih nazad na dupe i rece

– ajde nemoj da se samo duriš kad je već situacija takva.

Uhvatih je čvrsto za dupe i počeh da ga mesim rukama, kad joj pipnuh pičku ona gola voda.

– Stvarno si drolja rekoh,

a ona vrati glavu na moje rame i samo rece – aha.

Jednu ruku stavih između nas i nabih joj prst u pičku a drugom joj stišćem dupe jače. Poče da se migolji, meša i trlja o mojoj nozi kako bi moj prst ušao dublje. Kada slučajno bacim pogled na kupe gde su mladići ima šta i da vidim, svi se drže za kurčeve preko pantalona i polako nadrkavaju kurčeve.

Jebote pa ovi su napaljeni na tebe samo što ne izvade kurčeve, rekoh ženi.

Ona okrenu glavu prema kupeu i kad vide prizor samo se nasmeja i obliza usne onako kurvinjski. To ohrabri jednog, izvuče kurac napolje i poče da drka.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
zana
zana
Guest
17. prosinca 2021. 18:53

ovo je već bolje….

Bader
Bader
Guest
18. prosinca 2021. 17:35

Ovo je prava ženka! Bravo i za nju i za tebe!

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx