Osveta je slatka

Rivalstva između gradova postoje od uvijek. Tukli smo se protiv susjednog grada, dočekivali ih u zasjedama i vrebali kad je netko sam.

Sad kad smo odrasli ipak su se stvari nešto malo promijenile. Sad jebemo njihove cure. Tako sam i ja našao jednu curu iz njihovog grada. Jedna mala kuštravica sa lijepim krupnim očima. I prije dosta godina smo se znali malo stisnut u mraku, ali to je bilo sve.

Prije nekih mjesec dana sam ju opet vidio. Otišli smo na cugu i prisjećali se tih vremena. Osjećalo se da postoji još neka „kemija“ kako ju je ona nazvala. Dogovorili smo slijedeći susret za dva dana, a mjesto ćemo odredit taj dan. Starci su mi otišli na par dana na more a ja sam imao prazan stan. Detaljno sam joj poslao upute sms-om gdje da dođe i kako da me nađe.

Kad je bila blizu stana nazvala me, i rekla da je kod mene za koju minutu. Ostavio sam vrata stana otključana i samo je trebala ući. Stajao sam iza vrata a ona je oprezno ulazila kao lopov koji pazi da ga ne uhvate. Ušavši u stan naglo sam ju uhvatio za bokove. Skočila je uplašivši se. Ja sam se nasijao a ona me počastila komplimentom

„budalo jedna hoćeš da me srce strefi“.

Kako mi je bila okrenuta leđima uhvatio sam ju rukom za vrat kao da je želim ugušit , i privukao joj glavu ka mom ramenu lagano joj zakretavši glavu tako da ju mogu poljubit u usta. Nisam ju mogao iznenadit time , jer je ona već otvarala usta čekajući moja. Moja ruka na njenom vratu,usta spojena,jezici kao da se bore a moja ruka putuje sa jedne na drugu njenu sisu grubo ih stišćući. Pošto je imala samo jako kratku majicu brzo su joj sise izašle na svijetlo dana. Bile su lijepe,baš onakve kakve sam i zamišljao. Malo veće od moje šake, polutvrde sa malim aureolama i već otvrdnulim bradavicama.

U onoj tišini stana samo se čulo ispuštanje onog viška zraka kroz nos uzrokovanog našom uzbuđenošću i napaljenošču. Svojim tijelom sam joj dao znak da počne hodat. Usmjeravao sam ju ka dnevnom boravku.

U tih par koraka progurala je svoju ruku i napipala moj već tvrdi kurac kojeg je stiskala preko hlačica.

Došavši u sobu naglo sam je gurnuo na fotelju koja je bila bočno okrenuta. Izgubivši ravnotežu dočekala se rukama koje su joj stajale na mjestu za sjedenje a stomak na naslonu za ruke. Brzo sam kleknuo pored nje i rukom joj stisnuo glavu ne davši joj da se ustane.

Primakao sam glavu njezinoj i pitao je „mala jel bi se jebala.“

Pokvareno mi se nasijala i samo mazno izgovorila „ahhhhhhha“.

Sjaj u njenim očima je to dodatno potvrđivao. Snažno sam ju pljesnuo po onim „vrućim hlačicama“ koje su isticale njenu lijepo oblikovano guzu. Njeno se tijelo trznulo od udarca te je izustila ahhhhhh, toooooo. Podigla se malo a ja sam dosta surovo skidao njene hlačice. Ispod hlačica nije bilo ničeg ,kako sam i pretpostavio. Rukama sam mijesio njene guzove i a jezikom sam šarao po njenoj guzi provlačeči ga po cijeloj dužini do njene napaljene pičkice.

Ona se samo namještala i meškoljila na naslonu. Ubadao sam ju jezikom u njenu napaljenu rupicu i šamarao joj guzove koji su već poprimali lijepu crvenu boju. Poslije detaljnog tretmana ustao sam i skinuo svoje hlačice te sjeo u fotelju podigavši joj malo glavu a njenu ruku sam stavio sebi iza leđa. Uhvatio sam ju za kosu a rukom sam usmjerio kurac prema njenim ustima. Oblizala je usne i počela jezikom lizat moj glavić.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx