Napokon sam dobila dva odjednom

Gledao sam je dok je hodala između stolova svojim dugim, elegantnim koracima. Izrez na haljini joj je otkrivao skoro celu desnu nogu, a njene visoke štikle čule su se diskretno ali dovoljno glasno. Duga, kovrdžava kosa joj se njihala u ritmu njenih koraka, dok je prolazila praćena muškim pogledima.

Jelena se vratila nekoliko minuta kasnije i sela prekrstivši noge.
„Poručila sam nam još jednu bocu vina.“
„Dobro.“, rekao sam i pokazao rukom da nastavi sa pričom.
„Sećaš li se početka oktobra prošle godine?“

Klimnuo sam potvrdno glavom. Naravno da sam se sećao. Jelena i ja smo raskinuli pošto je provalila da sam tucao njenu sestru Jasminu, inače fantastičnu ribu ali o tome nekom drugom prilikom. Jelena i ja smo uspeli da pređemo preko toga tek početkom decembra i obuzeo me je osećaj da u ta dva meseca nije držala noge skupljene ni u snu. Kako se ispostavilo nisam se nimalo prevario.

„Neka dva dana nakon što sam te razotkrila naletela sam na Gojka i nekog njegovog ortaka Baneta.“ Nasmešila se kada je izgovorila Gojkovo ime. Znala je da ne podnosim tog majmuna koji se ložio na dizel, one mutante od pasa i slična sranja. Predpostavljao sam da ni taj Bane nije bio bolji. Ćutao sam, otpio malo vina i pokazao joj očima da nastavi.

– „Od kako sam prvi put na porniću videla kako dva tipa tucaju ribu istovremeno, mislim jedan u mačkicu a drugi u guzu, imala sam želju da to probam. Bilo je popodne, tmurno vreme ali ne i hladno. Vraćala sam se sa faksa i naletela na njih kod parkića. Gojko me je oduvek šmekao, čak me je i startovao jednom što sam propratila podsmehom i nekim ponižavajućim komentarom. Pomislila sam kako je to sjajna prilika da ti se osvetim, pa sam zastala kada sam ih videla. Bila sam u miniću, crnim, samostojećim, mrežastim čarapama i nosila sam crne čizme na visokim štiklama. Raskopčala sam još jedno dugme na košulji, tu pred njima i ponudila njihovim pohotnim pogledima gornji deo mojih grudi. Kosa mi je bila vezana i nisam bila nešto posebno montirana, ali mi je zato mačkica bila potpuno izbrijana a donji veš mi je bio u ružičasto-crnoj varijanti, tako da sam se odlučila da ih ipak startujem. Gojko je šetao nekog psa. Ružnog, zlog izgleda i malog.

„Zar vas dvojica nemate ništa bolje da šetate?“, upitala sam ih kada su mi prišli.

„Možemo da prošetamo tebe malo.“, odgovori mi Gojko spremno.

Nasmešila sam se i izazivački ih upitala zašto ne pokušaju.

„Pazi mala uz moju šetnju ide i dresura.“, reče mi Gojko.

I dalje sam se smešila i rekla mu da ukoliko hoće da šetaju sa mnom moraju to da urade obojica i to u isto vreme. Gojko me je malo merkao, ćutao, pogledavao ka Banetu čije su oči uzbuđeno šarale po meni i na kraju predložio da prošetamo do njegove gajbe na piće. Odšetali smo ispaljujući varijacije na temu šetnje i dresure, sve vreme se smejući. Sačekali smo da Gojko ostavi psa u boksu i ušli unutra. Zavalila sam se u kožnu ugaonu garnituru i prekrstila noge tako da mi se minić zadigao, na šta Banetu skoro oči nisu ispale. Gojko nam je sipao piće, merkajući me nekako sumnjičavo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx