Zgodna odvjetnica

Vesna se zvala odvjetnica koja je zastupala moju bivšu suprugu na brakorazvodnoj parnici na sudu. Nije tu bilo nikakvih problema jer smo obadvoje potpisali sporazumni raskid braka. Nije bilo zajednički stečene imovine osim automobila koji nije previše vrijedio pa sam ga ostavio bivšoj supruzi jer sam imao dosta veće prihode od nje.

Njezina odvjetnica mi je poslije svih formalnosti dala svoju posjetnicu i rekla da joj se javim budem li trebao što uz vragolasti osmjeh. To je bilo na parkiralištu i kad je sad već bivša supruga došla do auta odvezao sam ju do moje kuće, izvadio iz auta neke svoje osobne stvari i predao joj ključeve uz stisak ruke i moje obećanje da ću joj i dalje biti na raspolaganju ako joj što zatreba .

Uzela je ključeve i otišla zauvijek jer je već nekoliko mjeseci živjela u iznajmljenom stanu. Kad sam ušao u kuću prvo sam povadio sve iz džepova pa se konačno odlučio da želim napustiti svoj rodni grad i otići negdje dosta daleko da se izoliram od prošlosti i nekih osoba. Razmišljao sam o nekoj agenciji i sjetim se Vesne.

Nazovem ju i predstavim se a njezin komentar je bio da je točno znala da ću ju još danas zvati. Koliko sam imao informacija i ona je rastavljena i trenutno slobodna pa nisam baš ni hladan za neku avanturu sa njom jer izgleda dosta dobro i atraktivno. Objasnio sam joj da želim odseliti i da mi preporuči neku pouzdanu agenciju za prodaju nekretnina. Malo je razmislila pa rekla da će se raspitati kod prijateljice koja je nedavno kupila stan kakva su joj iskustva sa agencijom i onda mi javiti ili da sutra naiđem do njenog odvjetničkog ureda.

Sutra poslije 12 sati sam ju nazvao i rekla mi je da naiđem. U uredu je bila prijateljica koju je spominjala ali zbog drugih stvari pa mi može dati informacije iz prve ruke. Kad sam došao njena prijateljica , isto Vesna , mi je rekla da je vrlo zadovoljna i da su aktivni na teritoriju cijele Hrvatske kao agencija pa da mi možda mogu nešto i ponuditi.

Poslije ugodnog razgovora prijateljica nas je pozdravila i rekla da žuri po dijete pred školu. Ostali smo u uredu ja i odvjetnica koja je ustala da pokupi šalice i da kaže tajnici da danas više ne prima pozive. Ako ju budu zvali da kaže kako je na sudu. Pitala me za razloge i objasnio sam da me stvarno više ništa ne veže za grad. Roditelji su umrli, brak okončan a ne vidim se više ovdje jer ionako radim takav posao da mi je nebitno gdje stanujem.


– Znači muževi u gradu mogu odahnuti, odlazi jedan od zavodnika udatih žena
– da je to barem sve istina ja bih volio. Glasine.
– Pa nije li zbog tvoje nevjere (prvi put mi je rekla Ti) i okončan brak
– jeste ali i prije je to počelo, ovo je bila točka na i
– isto mi je rekla i tvoja bivša.
– Da, nije me blatila.
– Ja nisam imala lakši posao nego vašu rastavu. Ni jednu ružnu riječ osim nevjerstva mi nije rekla. Čak što više hvalila te je za financijsku brigu, za slobodu u braku što se tiče posjeta prijateljicama i ostalo. Rekla je da si u svemu odličan jedino što si najveći švaler u gradu.
– Hm, dobro, nisam mislio da će to reći. Malo je preuveličala ali što je tu je.
– Pa švaleru da prijeđemo onda na stvar. Ne znam jesi li ikad doživio ovakvu situaciju. Sviđaš mi se fizički i pošto odlaziš iz našeg grada voljela bih s tobom samo fizičku vezu odnosno samo seks. Ako ne želiš OK , predirektna sam ali odrasli smo ljudi. Obadvoje rastavljeni i nikome nećemo nanositi bol.
– Od kad sam te prvi put vidio i ti si meni privlačna, pogotovo grudi i guza. Zgodna si i mislio sam te pozvati na piće, ono klasika, piće, bla bla pa prijedlog da se kresnemo. Olakšala si mi. Naravno da hoću,

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx