Route 66 – Pjevačica Tina voli kurac više od mikrofona

Ušao sam u Flagstaf. Još jedan od mnogih američkih gradova na mom proputovanju. Bio je to grad kao i mnogi drugi i nisam imao nekog razloga da se zadržavam. Medjutim, bilo je kasno popodne i da ne bih vozio noću, rešio sam da nadjem neko prenoćište ovde.

Brzo sam naišao na hotel koji mi je delovao pristojno i ja se prijavih. Ušao sam u sobu i raspakovao se. Iznenadila me je veličina sobe. Bila je kao omanji dvosoban stan. Istuširao sam se i sišao u restoran hotela da nešto prezalogajim.

Route 66 – Recepcionerka u motelu

Klopa je bila pristojna i posle obroka sam nastavio da uživam u hladnom pivu. Misli su mi bile nesredjene i mislio sam ni o čemu.

Izašao sam iz hotela u nameri da malo protegnem noge i vidim šta ovaj grad nudi. Pažnju su mi privukli mnogobrojni plakati. Bili su oblepljeni svuda po gradu i najavljivali koncert. Koncert je trebala da održi jedna crna pevačica. Na plakatima je pisalo da se zove Tina, ali je meni bila nepoznata. Na kraju krajeva daleko od poznate Tine Tarner. Verovatno neka pevaljka popularna u lokalnim okvirima. Pošto nisam znao šta ću sa sobom te večeri, rešio sam da se odvučem i vidim o kakvom koncertu se radi.

Brzo sam pronašao adresu sa plakata i iznenadio se. Ne znam iz kog razloga ja sam koncert zamišljao u nekoj dvorani ili nešto slično. Koncert je trebalo da se održi u jednom klubu. Pošto se ulaznica nije plaćala, rešio sam da udjem, pa ako mi se ne svidja, brzo ću pobeći.

Ušao sam u klub. I nije bila neka gužva. Brzo sam našao slobodan sto i seo. Nisam pošteno ni smestio dupe, kada dotrča provokativno obučena konobarica. Delovala mi je kao da je istrčala sa snimanja nekog tvrdog pornića.

– Izvolite – reče ona i isturi svoje pozamašne sise na koje je verovatno bila veoma ponosna.

– Pivo. – rekoh – Kada počinje koncert?

– Za pola sata – reče ona i okrete se od stola. Hodala je tako i vrckala dupetom da je već počeo da mi se diže. Mala ime dupe za medalju.

Uskoro je stiglo pivo, a i na bini su počeli da se okupljaju muzičari i šteluju svoje instrumente. Ono što mi je zapalo za oko je to što je u klubu bilo jako malo žena. Razlog sam saznao kasnije. Zato savet svima koji putuju negde. Ako ne poznajete dogadjaje u gradu i niste sigurni u šta se upuštate, ne upuštajte se. Ali, ako volite avanturu i pizdarije, onda slobodno napred.

Tada uz bučnu najavu jednog muzičara, na binu izadje ona, Tina. Publika poskoči kao da je bačena bomba medju njima. Galama, dreka, zviždanje, mnogi su i ustali sa stolica i dobacivali po nešto, poput: ”Udaj se za mene”, ”Vidi me…” i slično.

Razlog je bila Tina. Pevačica andjeoskog tela. Sve njene proporcije su bile idealne. Bila je obučena u zlatnu svetlucavu haljinu koja je išla do poda i bila pripijena uz njene izdašne obline. Prelep prizor. Garantujem da je 99 posto gostiju u klubu htelo u tom trenutku da je pojebe. Onaj jedan posto su bile žene, a i ne garantujem da i one nisu to isto htele.

Krenuli su prvi taktovi muzike i Tina zapeva. Imala je dubok sexy glas. Pevala je, koliko se ja razumem u muziku, neki soul.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare