Napunio sam pičku svojoj sestrični

sa sestričnom i .

Sa svojih 18 godina sam bio prilčno zgodan i razvijen momak, a pod razvijenošću mislim na ono u gaćama. Imao sam par , ali sve je to bilo onako, neozbiljno, jedino što sam prekide doživljavao kao i svi adolescenti.. . jebeno bolno i u potocima alkohola. S obzirom na godine nismo shvaćali da smo sami krivi za gluposti koje smo radili i da bi na tim greškama, kao, trebali učiti i ne ih ponavljati.

Ali ne, naš ego je bio takav da smo smatrali da smo bogom dani svim curama. 

Uglavnom, nisam uspjevao zadržati neku vezu duže od dva mjeseca, a sad kad su došli praznici bio sam bez cure, te sam se spremao za ljeto na moru u nadi da ću nešto naći na obali.

Na more sam išao kod strica i strine, a oni su imali kćer Maju, godinu dana stariju od mene, koja je bila na prvoj godini faksa i nismo se vidjeli već par mjeseci iako su njeni starci redovito vikende provodili kod nas u klijeti. Starci su obožavali vino, tako da je svaki vikend bila fešta u klijeti. Sad im je bilo i lakše, jer sam položio vozački, pa sam ja mogao ostati trijezan i voziti ih natrag. 

I tako ja stigoh na more kod strica i strine, a tamo sam saznao da će Maja doći tek za mjesec dana, pa sam se prepustio moru, suncu i noćnim izlascima sa lokalnom ekipom, od koje sam većinu upoznao ranije dolazeći ovamo na .

Čak sam jednu večer imao i sreće, jer sam upoznao jednu mladu Njemicu, pa smo završili u jednom šumarku uz more. S obzirom da sam bio već pomalo napet nije dugo trajalo i brzo sam svršio po njenoj guzici. Nije baš bila pretjerano oduševljena time, ali s obzirom da mi je bio poveći i još uvijek tvrd dala mi je da joj ga ponovo zabijem u mokru pičkicu.

Naravno, nakon što mi ga je oblizala prije toga. Nije bila neka manekenka, imala je veliku stražnjicu i poveće , meni je bilo svejedno jer sam se napokon ispraznio. 

Drugo je bilo puno duže i ona je svršila par puta dok i ja nisam napokon svršio, a ovaj put po njenom licu i sisama. Oblizivala je spermu sa mog kurca, a onda pokupila i onu sa sisa koje su bile crvene od sunca, kao i ona sama, te sa lica.

Nakon toga smo se vidjeli još dva puta i oba puta sam joj ga zabio sa guza i morao ga vaditi prije svršavanja, pa joj svršavati u usta, jer joj se svidio okus moje sperme.

Nakon toga se vratila u Njemačku i javila mi se pismom iz Egipta, te kad se vratila u Njemačku, a onda ništa više od nje. 

Međutim, nekako u to vrijeme je došla Maja. A kad sam ju vidio, po prvi put sam osjetio nešto u gaćama, a i u grudima za nju. Do sada smo si bili kao , jer smo skoro pa i odrasli skupa, te do sada nikad nisam na nju tako gledao.

A Maja.. . Maja je bila komad i to kakav. Svijetlo smeđa kosa, zelene oči i savršeno tijelo. Poveće sise i lijepa okrugla stražnjica sa mišićavim, ali ne debelim nogama. Bila je koji centimetar niža od mene, a kad me je ugledala osmjeh je obišao njeno lice i vidio sam savršen osmijeh sa bijelim biserima umjesto zubiju.

Zagrlili smo se kao da se nismo vidjeli vijekovima, a ja sam osjetio komešanje u mojim gaćama kad se stisla uz moje tijelo i nadao sam se da ona nije osjetila isto. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx