Nas četiri u stanu neznaš tko koga * BISEX *

Bio sam napaljeni klinac, 20 godina, neiživljen, non stop opsednut seksom. Do tada nisam imao stalnu vezu, vec samo neke kres kombinacije, obicno sa devojkama mladim od mene, takode sa malim iskustvom. Trebalo mi je nešto drugacije, neka promena. Dosadio mi je klasican seks, malo oralno, pa malo vaginalno i to je to. Analni seks još nisam probao a najperverznija stvar koju sam do tada uradio bilo je svršavanje devojci u usta.

Drkao sam svaki dan po par puta gledajuci pornice po netu. Polako sam otkrivao svoju seksualnost i poceo sam da se brinem za sebe jer sve mi se dopadalo, sve osim normalnog. Normalni seks me nije više ni palio. Gledao sam grupnjake, lezbejke, pedere, incest, trandže, seks sa životinjama. Jednostavno svršavao sam na sve samo ne na obican seks.

Jedne subote izašao sam sa društvom u grad i nakon uobicajene blejaže po kaficima otišli smo do nekog novog kluba. Provod je bio OK, popili smo malo više i rešili da promenimo lokal. Izašli smo napolje, krenuli ka automobilu i onda sam je ugledao. Prelepa crnka, prelepo gradena, napadno obucena stajala je desetak metara od nas i cekala nešto, verovatno taksi (pomislio sam u sebi). Bez razmišljanja prišao sam joj i pitao da li joj treba prevoz. pogledala je na sat i takode bez imalo razmišljanja prihvatila moju ponudu. Do kola mi se žalila kako je cekala taksi pola sata a zvala je i rekli su joj od 5 do 10 minuta.

Dok smo hodali jedno pokraj drugoga nisam mogao da ne primetim njen graciozni hod u tim visokim štiklama i toj kratkoj suknjici. Kao da je hodala po modnoj pisti, noga pred nogu, leva ruka pridrdava torbicu, desna prati korak. Ušli smo u automobil. Sandra! Predstavila se mojim prijateljima. Uroš! Uzvratio sam joj pružajuci joj ruku. Krenuli smo, prijatelj koji je vozio upitao ju je kuda da je odvezemo. Dok je objašnjavala gde želi da je ostavimo pitala nas je hocemo li sa njom, jer to je neki novi klub, super je i tako to. Moji ortaci nisu prihvatili poziv, pravdajuci se da su vec bili na jednom otvaranju i da im je dovoljno jedno otvaranje za vece i da sada idu na provereni provod. Nisam mogao da izdržim i prihvatio sam njen poziv. Prijatelji su primetili koliko mi se svidela i nisu me puno ubedivali da krenem sa njima. Ostavili su nas na par stotina metara od tog novog kluba pa smo nas dvoje nastavili pešice.

-Možda ti se nece odmah svideti klub ali veruj mi nakon malo vremena ce ti se veoma dopasti. Pricala mi je usput.

Kada smo ulazili u klub, sve mi je postajalo jasnije. Cuo sam da se otvara ovo mesto, svi su pricali o tome ali uglavnom negativo jer bio je to prvi klub te vrste kod nas. GAY CLUB kako su govorili. Stomak mi se okretao dok smo ulazili. Na moje zaprepašcenje klub je bio pun, i to ne muškaraca vec je vidno bilo više devojka. (Koliko lezbejki) pomislio sam a vec sam primetio da nije tako. Dosta devojaka duskalo je sa tipovima, cak su se dosta parova i ljubili i držali za ruke ali još nisam video ni jedan gay par. Sve je delovalo kao da smo u normalnom klubu. Kada smo ušli malo dublje u masu primetio sam par muškaraca koje baš i nisu zanimale one silne polugole devojke koje su duskale po klubu. Sandra je prišla jednom od njih i poljubila se sa njim (u obraz).

-Ko ti je ovo? Upitao ju je taj lik.

-Uroš, upoznali smo se veceras. Odgovorila mu je smeškajuci mi se.

Upoznao sam se sa Igorom. Narucili smo po pice i tako neobavezno caskali. Nakon nekog vremena Igor je uzeo svoje pice i otišao do nekog lika koji je stajao pored nas i nakon upoznavanja poceo da prica sa njim. Sandra mi je prišla i bez povoda i onako neocekivano pocela da se ljubi samnom. NAkon nekoliko trenutaka žvalavili smo se kao da smo u vezi a ne da se poznajemo tek par sati. Prošlo je neko vreme i jedan separe se oslobodio. Sandra me je povukla za ruku i bukvalno smu uskocili u njega. Nastavili smo da se ljubimo. Ne znam ko je koga više izvacario, da li ona mene ili ja nju. Bukvalno smo drkali jedno drugome preko odece. U pauzama vacarenja pricali smo (upoznavali se). rekla mi je da ima 24 godine, da studira prava, živi sa Igorom ali samo kao sa cimerom jer je Igor gay. To sam i sam zakljucio jer je za sve ovo vreme dok smo se mi “upoznavali” on je i dalje pricao sa onim likom.

Ubrzo zatim Igor je došao do našeg separea i upoznao nas sa Darkom. Još malo smo sedeli, platili racun i krenuli napolje. Igor je pozvao taksi i dok smo ga cekali Sandra me je pozvala da idem kod njih na kafu. Pristao sam. Bio sam toliko napaljen od onog vacarenja da sam morao da svršim. Cim me je pozvala kod sebe u stan verovatno ce biti necega, pomislio sam. Dok smo se vozili taksijem do njihovog stana nisam skidao oci sa njenih butina i grudi. Kada smo stigli, popeli smo se na treci sprat i ušli u malu garsonjericu. Iskreno ocekivao sam veci stan, bar odvojene spavace sobe. Znam da je Igor gay ali ipak njih dvoje u garsonjeri, jedan krevet i jedan dvosed, u istoj prostoriji…

Seli smo za maleni sto u sredini stana, Igor je otišao do kupatila dok je Sandra kuvala kafu. Darko i ja sedeli smo nemo za stolom i oboje šarali ocima po stanu, verovatno razmišljajuci o ostim stvarima (niti manjeg stana, niti više ljudi u njemu) Vec sam poceo da razmišljam da odem do toaleta da ga izdrkam jer sam još uvek bio napaljen od vacarenja sa Sandrom a shvatio sam da od seksa nema ništa jer i da Sandra želi da se kresnemo nemamo gde, jedino u toaletu koji je verovatno manji od prosecne tuš kabine.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
29. travnja 2021. 02:58

Drugi put snimi. Ženska s tri hrenovke i šest jaja. 😂

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x