Gledao sam majku kako se jebe sa kuratim ljubavnikom i dočekao svojih pet minuta

Gledao sam majku kako se jebe sa kuratim ljubavnikom i dočekao svojih pet minuta

-Shvatićeš sine sve kad porasteš još za koju godinu, rekla mi je majka plačući dok me je nagovarala da ne ispričam ocu događaj od prije petnaest minuta. Jecala je i grlila me, petnaestogodišnjeg dječaka koji je na jesen trebao poći u srednju školu.


Već sam je tad u potpunosti shvatio i bio sam na njenoj strani. Samo petnaest minuta prije sam upao u malu sobicu u obližnjem preduzeću i zatekao vruće scene. Stojan, skladištar u preduzeću, očuvani pedesetogodišnjak upravo je cijedio svoj konjski kurac na maminom stomaku. Ona je bila gola potpuno, sa visoko dignutim i raširenim nogama, koje je odmah nakon svršavanja gotovo dvadeset godina stariji Stojan spustio sa svojih ramena. Sve sam vidio i kako se sperma slijeva iz njene mokre pičke,koja se refleksno skupljala i opuštala, i njeno pocrvenjelo lice i oči iskolačene kao da je davi. Znao sam da je majka bila preglasna, da se nije mogla kontrolisati sa kurcem duboko u sebi. Bila je jako vrijedna i uredna žena, držala je naše domaćinstvo na sebi. Ja sam bio najstariji od njene troje djece, rodila me je sa nepunih osamnaest godina života. Takva su vremena bila tada.


I otac je bio vrijedan i sposoban čovjek, ali često pijan i ljutit, tada je bivao prijeke naravi. Tukao nas je kaišom bez neke prijeke potrebe, smijao se za iste mangupluge djeci, našim rođacima kojima je bio stric i ujak. Tome je posebno boljelo.

Otac je često bio po terenima, tamo je uvijek imao žene ili obične kurve, naravno kada je bio trijezan. A kada je popio, davao im je novac, pa su se one poigravale sa njim.


Vratimo se majci. Tad, kad sam je posmatrao sa Stojanom imala je 33 godine, lijepa, zgodna dugokosa crnka, sa velikim bujnim sisama, koje su joj bile čvrste kao u djevojke uprkos činjenici da nas je othranila troje. Valjda je genetika uradila svoje.


Znao sam da Stojan jebe majku, osjetilo se to po njegovim pogledima. Često me je pomilovao po kosi i davao po koji dinar da imam.


No da se vratim dijalogu između mene i majke, koja je više bila prestrašena nego postiđena. Često sam joj viđao sise dok se presvlačila, zvala me je nekoliko puta da joj otpozadi skopčam grudnjak. Uvijek je nosila bijele pamučne gaćice, kroz koje su izbijale crne svilenkaste dlačice. Bila je rasna žena, sa lijepom pičkom i usminama koje su oblikovale srce. Viđao sam je mnogo puta golu, najčešće kada spava i kad joj se zadigne tadašnji kombinezon koji je bio do pola guzova.


-Shvatićeš sine sve kad porasteš, a to je tu već. Ne bi voljela da budeš zapostavljen kao ja sada, rekla mi je.
-Ne brini majko, neću ni riječ reći ocu. I sama znaš šta bi se tada desilo, tukao bi i tebe i nas, bio bi to kraj naše porodice.
-Kako si znao, otkud da si se tu našao.

Dotrčao sam do preduzeća tražiti ključ od magaze, trebalo nam je nešto za igru, mislila je da sam joj rekao istinu. Majka nam je rekla da mora otići predveče, kad svi radnici odu kući da prebriše liniju pakovanja voća i kancelariju. Procijenio sam da će biti i seksa i otrčao sam za njom i sve posmatrao.
I dalje je plakala, povremeno i jecala. Bilo joj je i sramota, ne što sam joj vidio sise i pičku, već što se krivila i vrištala na debelom kurcu koji joj je žario utrobom.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Stojan
Stojan
Guest
12. ožujka 2023. 10:24

Ma izmisljeno uzas. Stojan 50 godina, majka 20 godina mladja hehehe mali jebe sa deset godina heheehe

1
0
Ostavi svoj komentarx