Prevario sam suprugu sa napaljenom pravnicom

Erotska priča kako sam prevario moju suprugu sa napaljenom pravnicom

U mom kraju ljudi vole da prave rakiju. Nije važno od kojeg voća, ali uvek je to prilika da se dobro pojede i popije. Ne bi čovjek rekao da je to prilika i da se nešto pojede, naročito zbog činjenice da na te aktivnosti idem sa suprugom. 

Prošli sam sa mojom zgodnom ženicom išao u blizu mog grada na pečenje rakije. draga je obukla trenerku ispod koje su se ocrtavale gaćice, naravno čipkaste. Gornji dio trenerke je diskretno otkopčanih da se može vidjeti njeno poprsje. Ja sam takođe bio u trenerci. 

Stigli smo u selo i domaćin nas je nakon obilaska veselog kazana smjestio za sto. je sjedila do mene. Drugi gosti su takođe stigli i seli za sto. Preko puta mene, igrom slučaja seli su poznanici, on novinar i njegova supruga , sudija opštinskog suda.

Ona je crnka, veoma zgodna, ali ozbiljna i drži do sebe. Visoka, kao manekenka dugih nogu, kose do pola leđa. Ima oko četrdeset godina ali izgleda dosta mlađa. Njen je bio, bar po pričama, sklon švrljanju ali za nju nije bilo takvih priča.

Razgovori za stolom su bili neobavezni, lagane životne teme. U jednom momentu me je pravnica dotakla nogom ispod stola. Mislio sam da je slučajno pa sam malo povukao nogu. Ona me je samo pogledala na trenutak. Pogledi su nam se sreli. Ne znam kako, odmah mi se učinilo da je to nešto više od slučajnog dodira.

Nastavili smo priču i ja sam ispružio nogu prema njoj. Osjetio sam ispod stola njenu nogu ponovo, samo ovaj put me je dotakla po listu. Nisam nogu povukao A ona je nastavila da me dira, povremeno gledajući prema meni. 

Pošto je moja supruga bila pored mene bio sam u nedoumici šta dalje. Shvatio sam da bi mogao nešto uraditi gospođi preko puta. Spas je došao u vidu žene domaćina koja je pozvala moju suprugu. Ona je ustala i otišla. Ja sam pogledao pravnicu i video sam da me želi. Skinuo sam patiku i ispod stola lagano da je dodirujem. Vidjelo se da joj prija. Domaćin nas je pozvao da idemo do kazana. Prolazeći pored mene pravnica mi je šapnula da me želi. Pogledao sam je i rekao kako. Samo je rekla da je zovem to veče kad se vratimo u grad. 

Tad sam se napalilo i shvatio da trebam što prije otići svojoj kući. Nagovorio sam suprugu da krenemo kući. Dok sam vozio i mislio na pravnicu, kurac mi je počeo rasti. Supruga je to primjetila i pitala šta se dešava. Odgovorio sam da njena figura u trenerci sa takvim dekolteom vjerovatno nije ostala neprimjećena, a da sam ja napaljen i da ću je čim stignemo kući. To je bila strategija za izlazak uveče.

I stvarno, ušli smo u kuću i imali u poziciji da sam ja ležao, A moja draga se nabijala na moj debeli kurac dok sam joj mazio sise.

Posle seksa otišao sam da se istuširam i pripremim za veče. Izašao sam iz kupatila A moja ženica je otišla na tuširanje. Nazvao sam pravnicu. Oduševljeno je rekla da joj je muž otišao na put i da mogu slobodno doći. Dok je još ženica bila u kupatilu rekao sam joj da odoh da popijem kaficu. Rekla mi je da zaključam vrata. 

Skoro sam istrčao iz kuće i sjeo u auto. Zaustavio sam se kod jedne prodavnice i kupio šampanjac, tek da ne idem prazne ruke. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx