Nas dva a ona sama

Firma za koju radim poslala me na neki tečaj u Zagreb. Nisam ni sanjao koga ću tamo vidjet.

Odmah prvi dan na hodniku sam vidio Darija, prijatelja iz djetinjstva. Poslije predavanja otišli smo na cugu i dobrano se napričali. Pivo za pivom dolazilo je na stol a mi smo ih uredno praznili. Kako smo ostali jedini gosti a nije bilo niti tako kasno ( možda oko 22h ) Dare je onako usput rekao „e da je sad još nešto pojebat“.

Pred očima mi je odmah sijevnula slika poslije jednog sexa sa jednom mojom jebačicom. Jednom prilikom rekla mi je da ima neopisivu želju probat se jebat sa dvojicom.

Uzeo sam mobitel i poslao joj poruku „jesi li spremna za dva kurca u sebi“.

Brzinom munje mi je odgovorila „ne mogu vjerovat da ćeš mi ispunit tu želju“.

Pošto je Dare vozio ja sam Mariju pripremao kako da se obuče i kako da to izvedemo.

Pitala me je „a kako ćemo počet“.

Predložio sam da Dare ode u wc te da se tamo zadrži koju minutu dok se mi raskomotimo. Isto sam to rekao i Dariju.

Došli smo kod nje a na stolu su bile tri čaše i boca soka. Sjeli smo i natočili čaše. Ja ih upoznao a onda sam Dariju pokazao očima da se makne. Uljudno je pitao gdje je wc. Marija mu je pokazala, ali kako mi je prilazila tako se i skinula.

Kleknula je ispred mene i izvadila mi kurac iz gaća te ga odmah stavila u usta. Na brzinu je otvrdnuo i premjestili smo se na kauč. Nastavila mi je pušit a svojom rukom si je trljala pičku.

Tad je došao Dario drkajući si kurac koji je već dobrano bio uzdignut. Marija se odmaknula od mog kurca, sjela te počela pušit njegov. Sad je imala dva mlada uzdignuta kurca ispred face. Malo je pušila meni a malo njemu. Dok je meni pušila njemu je drkala. Kao pravi domaćin ponudio sam mu da joj ga on stavi. Marija je čekala naše upute.

Rekao sam joj da se namjesti na sve četri tako da meni može još malo pušit a on da je jebe s guza.

Odmah se naguzila a Dare joj ga je ugurao u njenu pičku. Iz usta joj se prolomio onaj duboki aaaaaaaaaaah. Kako ju je on nabijao tako je meni pušila. U toj pozi zadržali smo se desetak minuta.

Pitao sam ju dali je spremna i za mene.

Kratko je odgovorila „pa naravno“.

Predložio sam Dariju da zamijenimo mjesta. Sad je on trpao Mariji svoj kurac u usta a ja sam joj stavio svoj slinavi kurac u dobro nakvašenu pičku.

Nakon par minuta počeo sam joj pripremat i njenu drugu rupicu. Prvo sam joj dobro naslinio njen uski šupak a i svoj palac. Zatim joj palac polako ugurao u šupak. Samo je potiho zastenjala a ja sam ju još žešće počeo nabijat. Prstom sam pokazao Dariju da legne pod nju. Kad ga je on zavukao u njenu pičku ja sam joj stavio glavić na ulaz u šupak i polako ga ugurao.

Počeli smo je jebat usklađujući se, a ona je stenjala i cvilila.Tako smo je pumpali bar 10-tak minuta, a tada mi je sperma već krenula prema van. Izvadio sam ga iz šupka i lupkao ju po guzovima odgađajući svršavanje.


Dario je isto stao i izvukao se ispod nje, obišao ju i stavio joj ga u šupak te ju baš divlje počeo jebat i navlačit. Ja sam ih obišao i Mariji stavio kurac u usta. Gutala ga je i pušila kao nikad prije.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gaga
Gaga
Guest
12. siječnja 2024. 15:43

I ja volim kad sam sama a njih dva

Miki
Miki
Guest
Reply to  Gaga
15. siječnja 2024. 12:47

A kolko najvise ih volis odjednom

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Miki
15. siječnja 2024. 19:22

Sa trojicom sam bila odjednom rasturili su me

3
0
Ostavi svoj komentarx