Borongajska drolja

U vrijeme dok sam bio još ročni vojnik na izlasku iz vojarne borongaj postojao je caffe bar „kiwi“.Tu su se dešavale tuče svakodnevno između lokalnih cigića i vojske. Konobarice su se mijenjale skoro pa svakodnevno.

Jedan dan došle su nove dvije. Jedna mala, dosta lijepa ali sa trulim zubima,a druga isto doista zgodna ali puna sebe i jako bezobrazna. Ova druga je osvanula na glavnoj stranici Playboya.

Sa njima je uvijek bila neka njihova prijateljica.Ravna ko daska.Niti sisa ,niti guzice,a i u faci ništa posebno.Izbjegavao sam taj caff baš zbog gore navedenog.

Po povratku sa neke vožnje odlučim svratit tamo i popit pivo prije spavanja.Kad sam ušao unutra na moje čuđenje bio je samo jedan vojnik i njih tri ženske.Sjeo sam u kut,naručio pivo,zapalio cigaretu i guštao. Pored mene je bio fliper.Ubacim kovanicu i počnem igrat.

U to dođe taj vojnik te mi reče“kad završiš dođi sjest tamo, one te cure pozivaju“.

Pogledao sam ga i kimnuo glavom.Po završetku preselim se ja za njihov stol, upoznamo se i tako priča krene.Kad me je ono pivo opustilo počelo mi se spavat.Nagovijestio sam odlazak ali ona treća cura,mislim da se zvala Lidija zamoli me da je odvezem do kvatrića na bus.Složim se ja i odvezem ju.

Polako sam se već razbudio pomislim „a jebi ga,nije neka ljepota,ali vrijedi probat“.

Prije nego što je izašla iz auta,uhvatim ju lagano za potiljak i užvalim ju.Kao da je to i čekala.Spremno prihvati moj jezik.Ruke zavukoh pod njenu majicu i jedva napipam neke male sisice i bradavice.Par puta sam ih stisnuo i opazim da je počela duboko uzdisat.U jednom trenu mi tiho kaže“daj mi malog“.

Otkopčam se i izvadim kurac koji je već bio dosta uzdignut.Ona se sagne i počne ga lizat i trpat poprilično duboko u usta.Predložim joj da odemo neku mračniju ulicu.Ona se odmakne i samo kimne glavom.

Upalim auto i na putu prema natrag ugledam nekakvo mračno parkiralište.Izvadim ga opet a ona se primi posla. Stvarno ga je sa užitkom pušila.Rekoh joj da se skine.Ležala je na suvozačevom sjedalu.

Namjesti se u misionarski položaj i uvali joj ga u već poprilično navlaženu pičku.Cvili ona i stenje a ja ju divlje jebem.Kad sam se već skoro ukočio od tog položaja predložim joj da se naguzi na sve četiri.Tako i učini.

Namjestim ga i uhvatim ju za bokove i opet ju počnem nabijat.Sa dva prsta pokupim malo svoje sline i razmažem joj po šupku.Ispočetka nije dala da ju izjebem u šupak.

Govorila je „hoćeš da mi rasturiš šupak“,ali obećao sam da ću bit pažljiv. Malo se nećkala ali mi je ipak dala.

Namjestim kurac na uski otvor i lagano ga gurnem. Malo se izvila ali nakon nekoliko ulazaka se opustila i počela se sama nabijat na njega.Osjetim da mi je vrhunac vrlo blizu te joj zapovjedim da legne na leđa.

Opkoračio sam ju i strpao joj ga opet u usta.Nakon par dubokih ulaza u usta explodirao sam u njena usta.Gutala ju je dok je mogla.

Onda ga je izvadila ali još su je mlazovi sperme šibali po licu.Sperme je bilo po čitavom njenom licu i kosi a najviše u ustima.

Kad sam ga ocijedio do posljednje kapi spremili smo se i tek je tad otišla na bus.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx