Naša tajna

Rano jutro budim se za posao,još sanjiva u toplom krevetu lagano se pridižem ,opet se osećam nekako izmoreno ,to je od tableta za spavanje bez kojih ni nemogu zaspati,već dugo godina.

Nešto sam prosula po sebi osečam na nogama i butinama nešto lepljivo nesećam se da sam nešto jela pre spavanja.

Ustajem idem da se tuširam i spremam za posao ,provirim u sinovu sobu vidim spava dubokim snom ,mamina jedina sreća i ljubav, pokrijem ga malo da se ne nahladi, druga smena je neka spava još malo ,sa osmehom odoh u kupatilo.

Skinih tanku svilenu spavaćicu i crne gaće brazilijanke, pogledah nešto su umazane između nogu,pomislih opet imam belo pranje moram ići kod doktora da mi da neke vaginalete,već duže vremena primećujem ujutro mrlje na gaćicama,moram zakazati pregled. opuštam se pod tušem dok topla voda miluje moje telo, telo lepe žene u kasnim tridesetim, još sam zgodna i njegovana iako je život ostavio bolne tragove na meni, sapunjam telo primećujem na više mesta da sam ulepljena ,ne obraćam puno pažnje na to žurim na posao.

Posle posla se istuširam i odem na zakazani pregled kod ginekologa.

Doktor kaže da je sve ok i da ne primećuje nikakav problem da je mikroflora vagine uredna,da nema potrebe za nikakvim tabletama,pa dobro doktore šta je onda svako jutro na gaćicama,ostalo je neodgovoreno pitanje,

Popodne provodim u kućnim poslovima čekajući mog jedinca na večeri,stigao je lepi zgodni . Gledam ga dok jede isti je slika i prilika svog oca ,moje jedine životne ljubavi ,zasuziše mi oči .

Ostala sam bez Milana ,Markovog oca dok bila trudna sa Markom pre već celih 18 godina,cela večnost.

U istom danu ostala sam i bez oca i majke ,sama na celom svetu,to me je jako pogodilo i samo me je borba za odgajanje Marka vodila dalje i dala mi snagu da ne odustanem nego da idem dalje kroz ovaj surovi svet,za jednu mladu samohranu majku sa malim detetom.

Od tada živim sama sa samo jednim ciljem da odgojim dete na najbolji mogući način,sama bez bilo čije pomoći i evo već smo dobar deo puta prošli ja i moj lepotan,moj jedini muškarac u ovom teškom životu.

Od tragedije nisam niti imala ikoga niti sam na to pomišljala iako sam stalno izložena udvaranju muškaraca iz moje okoline ali nisam ni pomišljala na bilo kakvu vezu,ceo moj svet je stao u jednog lepog mladića plavih očiju i crne kosice,mog Marka.

Večerali smo lepo ćaskali uz TV ,bile su neke utakmice ,volela sam sport i bil podrška sinu na treninzima i utakmicama,bila sam uvek uz njega.

Vreme je za spavanje sutra opet radni dan ,uzimam dve tablete za spavanje kao i svake večeri predhodnih pet godina, od cele situacije i tragedije ostala mi je insomnija teški poremećaj sna koji sam lečila dugo i bezuspešno da bi na kraju jedini način bio tablete za spavanje koje su mi dale noć spavanja da bi se odmorila za sledeći dan. Bez njih sam bila bespomoćna ,

Ustala sam ujutru izgleda da sam nemirno spavala spavaćica mi je bila skroz zadignuta a gaćice pomerene u stranu i opet su bile ulepljene,skinula sam ih pogledala izbliza blago žućkaste flekice na belom platnu između nogu i malo više unazad,a doktor kaže sve je ok,pomislih besna ,ma nema on pojma ,moram ići kod nekog drugog pomislih.

Pogledah malo niže unutar butina opet ulepljena nečim prstom skinuh nekoliko kapi ,nešto kao osušeno slatko mleko,šta se dešava razmišljala sam dok sam išla ka kupatilu ,Marko se već ustao išao je na rani trening ujutru sreli smo se ispred kupatila ,mali sanjivko je teturao u polu snu, nisam mogla da ne primetim izbočinu u njegovim gaćama ,porastao je mamin kuronja nasmejah se u sebi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx