Seksi 58-godišnjakinja: Muškarci mojih godina ne valjaju u krevetu

Seksi 58-godišnjakinja Juney Smith: Muškarci mojih godina ne valjaju u krevetu

poduzetnica ponosna je žena-puma (žene u srednjim godinama koje traže znatno mlađe partnere) koje iza sebe ima spojeve s preko 250 muškaraca od kojih su neki imali tek 18 godina.

Juney Smith izlazi s mlađim muškarcima otkako je napunila 30 i kaže da je to održava mladom. Smatra da joj muškarci njenih godina nemaju što ponuditi i da su ‘loši u krevetu’.

‘Uvijek sam izlazila s mlađima otkako sam napunila 30, a među njima je bilo i onih koji su bili tinejdžeri, imali su između 18 i 20 godina. Tu svoju odluku nikad nisam dovela u pitanje. Pokušala sam izlaziti s muškarcima svojih godina, ali dosadni su, loši u krevetu i iskreno, ne trude se zadovoljiti ženu. Osim toga, najčešće su to razvedeni muškarci koji opet počnu izlaziti i nemaju nikakvog iskustva s tim. Propustili su godine i godine izlaženja. I da ne bude zabluda, to što sam izašla s više od 250 muškaraca, ne znači da sam sa svima njima spavala. S nekim sam samo popila kavu, s nekima piće, a s nekima sam tulumarila. S nekima sam spavala, a s nekima sam bila u duljim vezama’, kaže Juney za britanski The Sun.

Britanka iz St. Albansa nastavlja: ‘Obožavam izlaziti na spojeve, ali nisam drolja iako ljudi prvo to pomisle kad čuju riječ žena-puma. Ja samo imam pozitivan stav prema seksu. To znači da se osjećam seksipilno, da sam privlačna i da uživam u seksu s pravim muškarcem te da se ne bojim pričati o tome. Uživam u seksu, ali prije toga moramo ići na spoj.’

Juney se nikad nije udavala niti je rodila, a priznaje da joj je izlaženje s mlađim muškarcima opsesija. ‘Zbog njih se osjećam mladom, zabavljam se. Ne želim ni djecu ni brak, a oni me drže na zemlji. Znaju kako uživati u životu, a i mnoge žene zaboravljaju da su mladi muškarci iznimno seksualno prilagodljivi, a ako ne to, onda su spremni na prihvaćanje savjeta i uputa’, objašnjava.

Kaže da joj muškarci daju između 30 i 35 godina te da im se sviđa njezina duhovitost, stil i činjenica da ne želi brak i djecu.

‘Kad igate ulogu žene-pume, morate pronaći mlađe muškarce koji otpočetka znaju pravila. Najvažnije je da veza neće dugo trajati, ali ćemo uživati u društvu jedno drugog i neće cijelo to vrijeme uključivati seks. Ni ja nikad ne znam što će se dogoditi. Muškarci s kojima izlazim imaju između 18 i 45 godina. Upoznajem ih u klubovima, u dućanu, u muzejima, na benzinskim crpkama i uvijek mi se mlađi upucavaju. Volim modernu glazbu i TV serije poput ‘The Only Way Is Essex’, a i mlada sam u srcu. No, čak i ako ste starija intelektualka, uvijek za vas postoji mlađi muškarac’, kaže iskusna Juney.

Ipak, najčešće upoznaje muškarce kad sa svojim prijateljicama, slobodnim i udanima, izlazi plesati. Nisu joj strani ni spojevi preko interneta, no puno češće se upoznaje s muškarcima uživo.

Liniju održava zdravom prehranom i vježbanjem tri do četiri puta tjedno. Kaže da joj je dosta stigme koje se pripisuju ženama ako se viđaju s mlađim muškarcima dok su muškarci koji izlaze s mlađim djevojkama – heroji.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare