Nategnuo sam mamu jer sam je ulovio da se ševi sa mojim prijateljem

Moja mama i otac, dakle oboje, potječu iz dobrostojećih obitelji. Znači da kao obitelj ni u čemu nismo oskudijevali pa je stoga i život mene, kao sina jedinca, bio relativno bezbrižan. Odrastao sam gotovo u centru grada i uopće mi nije bilo drago kada su roditelji odlučili prodati stan i kupiti kuću daleko od centra. No privikao sam se iznenađujuće brzo. 

Kuća koju je otac kupio uistinu je bila velika i prekrasna. Osim toga uokolo kuće je bilo veliko imanje. Prije nego smo se uselili u kuću otac ju je dao preurediti i prilagoditi našim željama. Imanje oko kuće je bilo doslovce zaraslo. Bila je to prava šuma koju godinama nitko nije krčio niti održavao. Otac si je dao truda te je dao raskrčiti većinu drveća no uokolo, tj. uz među, uzduž čitave ograde je ostavio čemprese i borove kao i neke druge vrste drveća. Uredio je travnjak i pošljunčao staze između travnjaka tako da smo iza kuće dobili prekrasni park i dragocjenu hladovinu u ljetnim mjesecima. Nekakvih pedesetak metara iza kuće šljunčanom stazom dolazilo se do brvnare ispred koje se nalazila natkrivena veranda. Ta mala brvnara bila je pravi mali raj. Unutra se nalazio štednjak, hladnjak, stol i četiri stolice. Iz te prostorije ulazilo se malu kupaonicu i toalet. Drvenim stepenicama dolazilo se u malo potkrovlje gdje se nalazio ugradbeni ormar i veliki krevet. Volio sam ljeti provoditi vrijeme u toj brvnari a nerijetko bi prespavao u potkrovlju. 

Otac je u međuvremenu dobio ponudu za posao koju je bilo teško odbiti. Naime nudilo mu se rukovodeće mjesto i vrlo dobra plaća ali u mjestu koje je od Zagreba udaljeno tridesetak kilometara. Prihvatio je a to je značilo da ga preko tjedna nije bilo kod kuće. Dolazio bi petkom poslijepodne a odlazio ponedjeljkom rano ujutro. Znalo se dogoditi da ode na službeni put pa ga onda ne bi bilo ni vikendom. 

Mama nije radila jer nije imala ni potrebe. U stvari otac joj je pronašao honorarni posao koji je mogla raditi kod kuće ali to nije bilo stalno. Mama ničim nije pokazala da joj je život u provinciji dosadan. Uostalom grad je bio relativno blizu i vrlo često je autom odlazila u šoping ili na kavu s prijateljicama. Ja sam relativno brzo upoznao i stekao nove prijatelje. 

Kuća je bila velika i vrlo često bi moji novi prijatelji i znanci dolazili kod mene. Kartali bi, gledali filmove ili u podrumu kuće igrali stolni tenis jer dolje sam postavio stol. Mama nije imala ništa protiv i čak joj se sviđalo da u kući bude nekoga. Vrlo rado nam je spremala sendviče, sokove ili kuhala kavu. Nisam odmah shvatio da većina mojih prijatelja dolazi k meni i zbog mame. Mama je uistinu atraktivna žena i mladi dečki su se opasno palili na nju, stariju koku. 

 

Taj izraz, starija koka, čuo sam od njih. No, za razliku od mene mama je ranije shvatila da se dečki pale na nju i njoj je to godilo. Kada sam sve to povezao i shvatio postalo mi je jasno da se mama uređuje, šminka i odijeva na način da im se svidi. Kako je vrijeme prolazilo sve otvorenije je koketirala s njima. U početku nisam znao kako reagirati a onda me to počelo zabavljati. Mama je usprkos svojim godinama imala jako lijepe noge i rado je oblačila suknje iznad koljena kako bi ih istaknula.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
14. kolovoza 2022. 13:44

lijepa prica

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx