web hit counter

Nedovoljno seksa

Ne dobivate dovoljno seksa od svog muškarca? Pitali smo stručnjake kako poraditi na tome Ako će netko reći „Ne večeras, dušo“ prije nego što se okrene na drugu stranu i zaspi, općenito se očekuje da ćete to biti vi dame. Jer muškarci su stalno napaljeni i željni seksa, zar ne? I ako žele cijelo vrijeme, nije moguće da ćete ga vi željeti više od njega. Nema šanse. Ali zapravo ima. Dakle, što učiniti ako želite malo više seksa, a da ne stvarate pritisak na svog dragog? Seksolog i stručnjak za odnose Nikki Goldstein savjetuje sljedeće:

Kako ga

Odaberite pravo vrijeme. Ako je vaš partner umoran od posla ili mora rano ustati, možda neće biti spreman odreći se sna zbog orgazma. Naučite kako pročitati njegovo raspoloženje i povući potez kada nije iscrpljen ili pod stresom. Nemojte se baciti na njega čim uđe kroz vrata, dajte mu vremena da se malo odmori.

Započnite s nečim opuštajućim. Ako je umoran ili mora rano ustati, pozovite ga da se otuširate zajedno i izmasirajte ga pod tušem da se malo opusti. Jednom kad je opušten, sve će ići u pravcu u kojem želite.

Laskajte mu. Nikad ne podcjenjujte moć laskanja. Budite sigurne da on zna točno koliko ga želite i napravite sve da se osjeća kao najseksi na svijetu.

Odnosite se prema njemu tako da se osjeća posebno. Nisu samo žene one koje ne žele da se odnosi prema njima kao prema komadu mesa. Neka se osjeća cijenjeno tako što ćete ga odvesti na večeru ili mu pripremiti omiljeno jelo. Nemojte da se osjeća kao da je vaša igračka. Zašto ne biste obukle neko lijepo donje rublje samo za njega? Preuzmite kontrolu nad situacijom i dovedite ga u pravo raspoloženje.

Započnite s predigrom izvan spavaće sobe. Napalite ga tijekom dana ponekom porukom. Iščekivanje pomaže u jačanju uzbuđenja. Ako je u gužvi na poslu, nemojte ga bombardirati s previše . Jedna seksi poruka bit će sasvim dovoljna.

Neka vas lovi. Ako je vaš muškarac alfa mužjak koji voli biti dominantan, vaši bi ga agresivni potezi mogli ohladiti. Ako mislite da vaš partner više voli sam inicirati seks, pustite ga. Isplanirajte situaciju tako da izgleda da vas mora loviti za seksi igrice.

Zapamtite. Ako je vaš dragi pod stresom, nemojte forsirati seks. Znate da ni vi to ne biste voljele da je situacija obrnuta. Ponekad dečki nisu dobri u komunikaciji pa trebate dobro slušati i obratiti pažnju na znakove koji na to ukazuju. Ako znate da ste ponekad prezahtjevne, pokušajte mu za promjenu dati malo više pažnje. To će mu pomoći da se što prije oraspoloži i opusti.

Ako vas prečesto odbija, pokušajte prepoznati uzrok. Ako se radi o nekom vanjskom uzroku kao što je posao, nemojte to shvaćati osobno. Nemojte da vam ego bude povrijeđen ili da vas to razljuti. Pokušajte prihvatiti razlog i nastojte pomoći na bilo koji način.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx