Neponovljiva Mama

Ispričaću vam istinitu priču koja će siguran sam izazvati mnogo komentara i podeljenih misljenja ali istina je istina , i sve ove godine nisam uspeo pobeći od nje iako sam svim sredstvima to pokušavao.

Priča počinje u jednoj normalnoj radničkoj porodici u provinciji , živeo sam sa ocem i majkom radnicima u jednoj lokalnoj fabrici i sa starijim bratom studentom u prestonici koji vec dve godine nije bio sa nama kada se ovaj dogadjaj odigrao.

Otac je bio ona centralna figura nase porodice koja je imala punu podršku majke vaspitane po patrijahalnim normama u Crnoj Gori odakle je bila rodom. Njen źivot je bio zasnovan na tome da ugodi i bezrezervno podrzi moga oca , u cemu je on uzivao i brak im je bio skladan i miran imali smo sve što nam je bilo potrebno jedan lep normalan život.

Tek sam krenuo u srednju školu bio sam lepo vaspitan momčić sportista dobar djak. Bio sam prilično lepuškast ličio sam na moju majku prelepu ženu u četrdesetim godinama. Primetio sam zainteresovane poglede devojčica u školi bilo je i simpatija ali još ni jedna tinejdžerska ljubav ili veza, mada sam osećao jako budjenje hormona i svoje prve sexualne fantazije koje sam ostvarivao u kupatilu drkajući na erotske časopise koje sam uspeo nekako nabaviti.

Uzivao sam u zenama jako sam voleo lepe zenske noge i guzu koje su mi bile glavni materijal za natezanje jos mlade ali veoma lepe i mocne kite u kupatilu dok bi svrsavao u prvim mlazevima sperme dok su mi se tresla kolena i otimali uzdasi strasti koje sam sebi stvarao drkanjem misleci na lepe zene sa slika. Bio sam dosta redovan u svojim trenutcima u kupatilu posebno kad bi me neka zena uzbudila negde u gradu ili jos bolje neka mamina prijateljica na jutarnjoj kafi . Voleo sam da ih posmatram dok pijuci kafu krste noge otkrivajuci mi na trenutak pogled ispod suknje na lepe zenske noge , trčao bi odma u kupatilo dok je još sećanje bilo sveze i drkao bi uzivajući.

Kako je vreme prolazilo primeto sam da mi se sve vise svidjaju zene koje bi ličile na moju majku koju nikad nisam gledao kao seksualni objekat , ali je ona imala jako lepe noge i telo i bila je najlepsa od svih . Nekada bi noću uhvatio zvukove koji su dopirali iz roditeljske sobe dok su vodili ljubav , uzbudilo bi me jako razmisljanje o tome sta rade mama i tata u sobi, čuo bi tihe majčine uzdahe dok je uzivala u očevom jebanju zamišljao sam i uzbudilo bi me to bio bi napet ali sam uspeo da se iskontrolišem i zaspem.

Tako je teklo moje tinejdž doba i negde brzo posle mog  rodjendana se desila priča koju želim podeliti sa vama .

Jednog lepog letnjeg popodneva sam bio sam kući mama i tata su bili kod prijatelja na nekom slavlju gledao sam TV kada se ispred stana začulo kikotanje i lupanje dok su se otvarala vrata ušli su mama i tata koji je bio prilično pijan ali to se sa vremena na vreme dešavalo i nije mi bilo jako čudno. Ustao sam brzo da im izadjem u susret kad sam primetio da je i mama prilično popila što joj nije bio običaj i mislim da je nikad pre nisam takvu video, smejala se dok je teturala po stanu oslonjena na mene i stropoštala se na trosed u dnevnoj sobi. Ćale je bio baš pod gasom ali je želeo da ide dalje sa društvom dobro je podnosio alkohol tako da je bio u dobrom stanju rekao mi je pomozi mami da legne ja idem na još neko piće . Namignuo mi je i izašao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
8 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Nikola
Nikola
Guest
19. svibnja 2021. 14:11

I ja sam slicno iskustvo imao ali nisam isao do kraja. Samo sam pomirisao preko gacice maminu picku i otisao u sobu da drkam. Jos pamtim te predivne stopala uff

Aleksa
Aleksa
Guest
21. svibnja 2021. 08:20

Neponovljivo iskustvo

Dado
Dado
Guest
21. lipnja 2021. 23:12

Slični i kod mene. Samo nisam jebao je alu milovao da

milojko
milojko
Guest
4. srpnja 2021. 11:53

lijepo

Aleksa
Aleksa
Guest
23. srpnja 2021. 20:40

Kako je ovo dobro lud sam za ovim stvarima

milojko
milojko
Guest
Reply to  Aleksa
26. srpnja 2021. 00:15

super je

milojko
milojko
Guest
Reply to  Aleksa
26. srpnja 2021. 00:16

bil volio da jebes majku predamnom

Ivan
Ivan
Guest
29. listopada 2021. 22:49

Koliko sam i ja puta mirisao i izdrkao

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
8
0
Ostavi svoj komentarx