Ajde frajeru nemaš ti hrabrosti – II dio

Nakon noći s Dejanom sve se promijenilo. Naš seks u januarskoj noći je ostao tajna koju smo čini mi se s jednakom upornošću krili i ona i ja.

Ajde frajeru nemaš ti hrabrosti – I dio

Ona u strahu od gorile s kojim se viđala, a ja u strahu od njega i od djevojke s kojom sam tada izlazio. Ipak, varnice su uvijek postojale pri svakom susretu. Mogao sam da ih vidim i u totalnom mraku, no držali smo se i dalje strancima a i gužva studentskog doma nije ostavljala prostora za neki slučajni i skroviti susret. Seks s djevojkom s kojom sam izlazio postao mi je dosadan, nametnut i sve češće sam ga izbjegavao. Onda je došao kao neminovnost i raskid, i konačno sam se osjećao nesputano. Rasterećen sve češće sam bacao poglede na druge žene i pokušavao da im se približim ali na žalost nekako me nije htjelo.

Onda kad sam se najmanje nadao pojebao sam jedinu ženu u domu na koju nisam obraćao pažnju. Smiješno, a istinito. Bio je već april. Tih dana sam drkao, spremao ispite i išao na predavanja. A onda jednog jutra sam se uspavao posle naporne noći ispunjene čitanjem i preslišavanjem. Probudila me Zora, čistačica pedesetih godina, koščata, olovno plavih očiju i naboranog lica, mirišući na mentol žvaku. Ali kako me je probudila? Našla me je skoro golog s nabudženom karom koja samo što nije izvirila iz gaća. Mahinalno sam posegnuo za plahtom iako sam znao da je prije nego me prodrmala imala vremena da ga dobro odmjeri.

– Ne boj se mali gledala sam ja i većih!- rekla je kroz smijeh i namignula.

– A gdje to?- upitah tek nešto da kažem, mada sam znao da je baš nju pratilo ogovaranje da voli kurac i da voli da se pohvata s momcima iz doma.

– Još si ti zelen, reče kroz smijeh i uputi se ka korpi za smeće u uglu sobe. Usput dok ju je praznila zavrcala je dupetom, a potom lagano se okrećući k meni obliznula usne i nastavila:

– Dobar kurac je kapital! Vrijedi više od svake diplome…

Provocirala me je vidio sam, i godila mi je ta njena igra.

Upitam je: A koliko vrijedi ovaj moj?

Sad pune bešike ni cigar duvana.

– Kad isprazniš bešiku tek će da se zna.

Jasno mi je stavila do znanja da ne pokušavam ništa a nisam mogao da otrpim. Ustao sam, navukao farmerke i zakopčao šlic, a onda joj odlazeći prema kupatilu dobacio preko ramena.

– Briši prije nego što se vratim jer ćeš bit jebana…

Naravno da nije otišla. Zatekao sam je skinutog radnog mantila, raspuštene kose iz kike koju je nosila dok bi čistila… U trenu sam dok su nam se pogledi susretali znao da ćemo se pojebati. Zaključao sam bravu za sobom, prišao i stavio ključ od sobe u gaće. Iznenadila me je kojom brzinom mi je svukla farmerice i kako ga je halapljivo strpala u usta. A pušila ga je nekako s žarom, kao da joj je prvi put, nespretno zubima povredjujući obod glavića i s vremena na vrijeme zagrizla bi ga cijelog gotovo do bola. Osjećao sam da ću svršiti, ipak sam predugo bio bez žene, ali ona je to već i sama osjetila i u trenu ga izvadila. dohvatio sam je za ramena, izdigao joj dupe na kasetu, a zatim joj zadigao suknju. Gotovo da sam osjećao bol dok nijesam uletio među njene noge. Zapahnuo me miris zrele i vrele pičke i od tog trenutka za mene nije postojalo ništa drugo. Strpao sam joj ga i ne zastajući počeo da je tucam dok smo se svo vrijeme gledali oči u oči. Isprva blago, pa sve jače crvenilo udaralo joj je u glavu, ali začudo bila je veoma tiha, i tek je po faci moglo da joj se vidi da se bliži orgazmičkom grču. To me je palilo još više i nabijao sam ga kao nikad do tad. Kad sam osjetio da svršavam pokušao sam da ga izvadim ali Zora me je s iskustvom prave kurolomke navukla nogama još bliže sebi i meni je samo preostalo da je napunim spermom koja je nadolazila u kratkim i brzim mlazevima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx