Nevjesta

Svatovi su došli po nju. Žene su joj rasplele kosu i otišle da jave da je sve spremno. Stajala je u dugoj bijeloj haljini, s velom na glavi. Samo se još čekao mladoženja.

Niz jedro djevojačko lice klizile su suze. Ni veseli žamor i smijeh koji je dopirao spolja, ni vesela muzika, nisu joj mogli pomoći. Škrgutala je zubima i jecala.

Bila je isprošena protiv svoje volje, za nekog trgovca mnogo starijeg od nje. Bila je to odluka njenih roditelja. Nije se mogla protiviti. Pred svima je rekla “Da” i prisilila se da poljubi tog čovjeka, krijući gnušanje i očaj. Oči su joj se sijale od suza; svi su mislili da su to suze radosnice što polazi za bogatog mladoženju. Neki su mislili da se možda plaši prve bračne noći.

Mladoženja je vjerovao da je njegova nevjesta čedna. Međutim, on nije znao da je ona prije njega imala jednog mladića. Bila je sramota za jednu dobru djevojku da bude dodirnuta prije braka, a ona je bila dobra i smjerna djevojka…

Sve dok nije upoznala njega. Bio je pastir, mlad i privlačan. S njim je doživjela svoje prve dodire i poljupce. Družili su se na proplanku gdje je on čuvao ovce. Između njih se rodila strast. Dok su oboje ležali na travi, milovala je njegov nabrekli ud i dozvolila mu da ljubi njene grudi. Bili su to predivni trenuci za mladu djevojku, no sudbina je htjela da njihova sreća ne potraje zauvijek.

Naime, njezini roditelji su otkrili da se njihova kćerka iskrada i potajno sastaje s jednim muškarcem. Bila je to velika sramota za jednu poštenu seljanku. Majka ju je, pod prijetnjom kletve, natjerala da se uda za bogatog trgovca iz grada.

Prolazile su godine a seljanka je čeznula sa svojim pastirom. Progonila su je sjećanja na bivšu ljubav. Razmišljala je o njemu dok je sjedila sama u kući, a njezin muž bio u kafani. On je pio i bančio do jutra, a njegova žena je bila očajna. Ponekad, kad bi kiša padala, ona se sjećala kako se sa svojim nekadašnjim ljubavnikom krila ispod drveta, ili u šupi.

Pastir bi gnječio i stiskao njene krupne dojke u svojim grubim šakama, dok je ona jecala i molila ga da ne prestaje. Dok joj je obraze oblivala rumen, on je sisao njene nadošle bradavice a potom je svojim udom prelazio preko njih. Nakon nekoliko strastvenih pokreta, koji su u oboma palili vatru i činili da zaborave na pljusak napolju, prolio je sjeme po njenim prsima i stomaku… a ona je stenjala i preklinjala ga da joj da još.

Maštajući o svom nekadašnjem milosniku, mlada žena je dozvolila svojoj ruci da luta ispod suknje. Zavukla je prste u haljinu i potražila svoje dojke, koje su još uvijek bile podatne i prilično teške. Poželjela je da ih gurne u pastirova usta, samo kad bi on bio tu, pored nje. Da prstima prolazi kroz njegovu bujnu kosu boje prljavog zlata, da ga ljubi do besvijesti.

Misli o njenoj davnoj, nesuđenoj ljubavi parale su joj srce – ali i dovele je do vrhunca kakav nikad prije nije doživjela. Mlada žena je klečala na koljenima, jednom rukom snažno stišćući svoju nabreklu bradavicu, dok joj je druga ruka bila zavučena u procjep između nogu. Odatle je curila obilna sluz. Toliko nije vlažila ni sa svojim mužem. Sve vrijeme zamišljala je falus svog dragog, milog pastira.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Autorka
Autorka
Guest
25. prosinca 2022. 19:59

Hvala što ste objavili moju priču, samo je možda trebalo staviti u kategoriju “Klasične priče”, a ne “Osobna iskustva”. Ipak su likovi iz mašte… 😊

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx