Nezaboravni grupni u planinama – II dio

Nastavak od priče Nezaboravni grupni u planinama – I dio

Posle dorucka smo otisle u sobu I razmisljale da odemo u setnju kada se zaculo kucanje na vratima, otvorile smo I ugledale Milosa koji je iskoristio pauzu I dosao malo do nas. Posto je dan bio lep otisli smo na terasu nase sobe da sednemo I popijemo pice. Na pitanje gde je Bojan on je odgovorio da ce mozda doci kasnije jer ga je sef nesto zadrzao.

Razgovarali smo neko vreme o dogadjajima od predhodne noci I svi smo poceli da osecamo veliko uzbudjenje kada je zazvonio telefon u nasoj sobi I moja prijateljice je otisla da se javi, ispostavilo se da je zvao njen decko I da su oni poceli da cavrljaju kao zaljubljeni golubcici kada smo se ja I Milos pogledali I u trenutku nam je sinula luda ideja:

Usli smo u sobu I prijateljicu poceli da mazimo iako je jos razgovarala sa svojim deckom. Milos je poceo da joj mazi sise onako preko trenerke a ja sam pocela da joj mazim prepone priblizavajuci se njenoj mackici, istovremeno smo joj mimikom objasnili da ne prekida vezu. Ona je decku rekla da je sama u sobi I da je veoma uzbudjena, nasta je on poceo sa vrucom pricom da je jos pali! Milos joj je raskopcao gornji deo trenerke I nastavio sa mazenjem njenih sisa I polako je poceo da joj skida doljnji deo trenerke, za to vreme sam ja Milosu otkopcala pantalone I izvukla njegov prelepi kurac I pocela dam u pusim. Milos joj je skinuo gacice I poceo da joj lize mackicu koja je bila vec sva vlazna. U sobi su se culi samo njeni uzdasi a njen decko je nastavio da joj prica ne sluteci da mu je devojka vec dosta napaljena ali ne zahvaljujuci samo njemu, potom se Milos uspravio a ja sam njegov kurac usmerila ka prijateljicinoj ribici. On je ubacio samo vrh glavica I pravio male pokrete nasta je ona pocela da se proteze I da pokusava da se nabije na njega medjutim on se vesto izmacinjao I time je dovodio do jos veceg ludila. Vise nije moglla da izdrzi I rekla je decku da mora da prekine vezu jer joj neko kuca na vrata.

Kada je prekinula vezu Milos joj je svom zestinom nabio svoju batinu, mislim da su joj istog casa posle suze na oci. Ja sam se za to vreme skinula I uzela prijateljicin didlo sa kojim sam se pocela zadovoljavati.

Milos joj je predlozio da promene pozu tako da ga je ona uzjahala I nabila se na njega do kraja. Ja sam onda pocela da joj mazim guzu I polako da joj stavljam prst u nju sto je jos vise napalilo, videvsi da joj je I guza dovoljno vlazna pocelasam da joj guram didlo istovremeno sam I Milosu drugom rukom mazila guzu I pocela I njemu da giram prst nasta je on poceo jos vise da uzdise.

Posle desetak minuta sam predlozila prijateljici da se zamenimo sto je ona prihvatila doduse nerado. Sisla je sa Milosevog kurca a ja sam zauzela dogy polozaj tako da mi ga je on sjurio u ribicu od pozadi odjednom tako da me je pogodio trenutni orgazam. Moja prijateljica je uzela didlo I nastavila sa uzivanjem. Milos je poceo da me zesce nabija ocigledno se I njemu priblizilo svrsavanje tako da ga je izvadio I mi smo prihvatile njegov kurac cekajuci da nam svrsi po licu sto je on I ucinio izbacujuci ogromne kolicine sperme koju smo mi spremno docekale.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx