Nezasitna sam u krevetu – I dio

Dugo vremena nisam imala dobar seks. Uglavnom je bio samo odrađivanje bez posebnog užitka. Odlučila sam da udovoljim svojim potrebama i potražim muškarca koji će me potpuno zadovoljiti i izjebati tako da nadoknadim sve loše momente.

Prvo što mi je palo na pamet je bilo da odem na neki od sajtova i tamo potražim nekog ko želi isto što i ja. Naravno, to sam i uradila. Posle kraćeg pregleda profila pronašla sam muškarca koji je napisao „ja želim samo dobar, ali samo dobar seks sa damom istih želja“.

Bila sam malo sumnjičava jer znam da svako želi dobar seks, ali malo ko ume da ga priušti. No, dok ne proverim neću znati da li je dotični muškarac zaista baš taj koji će mi pružiti potpuno zadovoljstvo ili ne.

Kontaktirala sam ga i posle solidnog broja poruka dogovorili smo se oko vremena i mesta upoznavanja. Rekao je da dolazi po mene iste večeri oko 22h autom i da idemo na piće, a dalje šta bude biće.

Spremala sam se prilično dugo iako to kod mene traje uglavnom kratko. Razmišljala sam koji bi veš mogao da ga najviše napali. Pred ogledalom sam isprobavala da li mi bolje stoje tangice ili mini bokserice. Zaključila sam da mi u boksericama guza izgleda dosta izazovnije i obukla njih. Preko obukla farmerice i gore pamučnu majcu, ali bez brusa. Znam da imam jako lepe bradavice i ako se napalim, ispod pamučne majce biće više nego uočljive što mi i jeste bio cilj. Možda sam bila preopterećena više time kako ću što izazovnije izgledati zaboravljajući da se privlačnost nalazi negde u vazduhu i ili postoji ili je uopšte nema.

Došlo je tih 22 h i zaista čula sam zvuk auta ispred svoje kuće. Izašla sam iz dvorišta, prišla autu, otvorila vrata, pružila ruku i pozdravila se. Bio je to lep prizor za moje oči, zgodan muškarac kratke crne kose pomalo nezainteresovanog ponašanja. U prvi mah pomislih da sam sve promašila i da od dobrog seksa nema ničeg.

Dok smo putovali do prvog kafića u obližnjem gradiću pričali smo i dalje o uobičajnim temama svakodnevice. Prosto me je izluđivalo to jer sam očekivala da će odreagovati drugačije. Očekivala sam bar njegovu ruku na mom kolenu, ali nijeje bilo.

Posle 20-ak minuta stigli smo. Sedeo je naspram mene za stolom i zagonetno me posmatrao takođe bez i jedne jedine reči o tome zašto smo tu.

Bili smo negde na polovini pića, a ja već uveliko pred eksplozijom. Mislim da bi i slep čovek po mojim bradavicama koje su toliko iskočile ispod majce zaključio da želim sada i odmah sve.

Dok sam držala čašu u ruci dotaknuo me je ovlaž po ramenu i rekao da bi mogli krenuti. Tu rečenicu sam čekala čitave večeri i napokon je čula. Nije precizirao ni kuda ni šta samo je pozvao konobara, platio piće i krenuli smo. Očigledno da je već rezervisao mesto u hotelu jer je i izbor kafića bio na samo par koraka od hotela. Pri ulasku u hotel izvadio je ključeve i tada mi je bilo jasno da je tako kako sam i pretpostavila.

Došli smo do vrata sobe. Pogledao me je kao da me skenira, od glave do pete. Jedino što je tada rekao bilo je

– „dobro došla, hajde da ispunimo bar neke od želja jer ih je sigurno previše za jedno veče“.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx