Nije znao da mi je žena i ispričao kako ju razvaljuje

Zove se Maja, moja zena, ima 35 godina, plava kosa kraca, izgleda ok, za svoje godine,noge guza malo jaca,ali daleko od krupnie.Sprotski gradjena malo sira ledja i male grudi. Radi u bolnici kao fizioterapeut.
Voli se zezati na racun sexa,ali nikad nesto da bi uradila,konzervativna je,bar sam ja tako mislio.
Igrom slucaja sam se sreo na jednom doceku nove godine sa starim prijateljem koji je bio kod nje u bolnici zbog neke nesrece i ispricao mi neznajuci da sam joj suprug kakop ju je odvalio od kuraca.

Maja mu je bila terapeu posle operacije i on joj je davo komplimente kako je zgodna, i izazovna, a ona se smeskala i nije ga opominjala da prestane cak mu je pocela uzvracati.Sve dok mu jednom nije rekla da i on dobro izgleda,sto je shvatio kao dozvolu da uradi nesto vise.

Kad su ostali sami u sobi poljubio ju je,ona je uzvratila,polako joj je uvlacio ruku u pantalone ispod gacica,zastenjala je kad joj pomazio obrijanu picu.

To si se za mene sredila je li?

Pitao ju je,nije odgovorila samo je cutla i tesko disala.Stavio joj je jedan prst u picu,vlazila je. Spusto ju je u krevet skinuo pantalone ostala je u bluzi,belim sportskim carapama i providnim zenskim boksericam,koje su samo pokazvale njeno lepo okruglu guzu. Ljubio ju je i mazio po picki, rekla mu je da stavi prst u nju. Stavio je jedan i pored njega i drugi stenjala je podigla gore noge i sirila ih.

Koja si ti drolja nisam znao da si takva rekao joj je.
Nemoj…tiho je rekla,ali to ju je palilo.

Odjednom kao da je podivljo,Uhvatio je od nazad za kosu povuko glavu na dole od boli je htela kriknuti,on je to iskoristio pljuno joj je u usta ne vadeci prste iz pice,progutaj viknuo je,i zalepio samar.

Svinio, rekla je.

Jos jedan samar, okrenu ju je tako da mu je njena guzica bila pred noge,jednom rukon je drzao za vrat da se nemoze pomeriti drugom rukom spusti gacice i uvalio joj kitu u picku,inenadjen kako je vlazna uprkos tome sto se otima.

Svinjo vikala je.

Vidim da volis kad te svinja jebe je li kucko,

samo je stenjala glasnije kad god bi je opsovo, okrenu joj je glavu prema sebi i gledo ju je dok joj je jebuci gurao prst u dupe,pocrvenela je od napijnjaja i karanaja,ali nije rekla da prestane samo je stenjala kako je prst ulazio dublje,opet je pljuno u lice,ali nije nista rekla osim jos jaceg stenjaja.

A sad cu u dupe,jel vazi kucko.

Jebi se odgovorila je.

Namestio je kitu na ulaz u supak,i polako guro ali nije islo uska je,a na njegovo inenadjenje je onako naguzena obema rukama rasirila guzove.

Ipak si drolja, i tako cu tu karati ko drolju,i zabijejoj kurac iz sve snage,odjednom je ceo uso,vrisnula je.

Nagnuo se na nju dok ju je karo u supak. I stisnuo vilicu da otvori usta i opet joj je pljuno u usta i stavio prsr u njih.Grizla je prst i stenjala.Izvadio je kurac iz nje,uze je za kosu i grubo spustio na kolena oplaio samar i uvalio joj kitu u usta.

Jel osetis tvoje dupe na mom kurcu? Klimala je potvrdno glavom i pocela se tresti od orgazma,u tom trenutku svrsjo joj je u usta.Progutala je,obrisala se obukla i izasla bez reci.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx