Dečko me iznenadio rođendanskim poklonom

Moj dečko i ja često smo gledali razne vrste erotskih filmića,te se na taj način upustili u upoznavanje raznih scena koje nas pale.Često sam mu pričala kako me posebno napaljuju scene silovanja, što je mogao i sam primjetiti kad bismo gledali takav pornić. Uvijek je oko te teme bio suzdržan, nije mi puno odavao i ja sam se jednostavno pomirila s time da će mi to ostati neostvarena želja….

Govorila sam mu i za želju da primim 2 kurca odjednom, da me cijelu ispune. Reakcija mu je bila oduševljenje, naravno, ali nažalost ništa nije poduzimao….
Seks nam je polako počeo biti monoton.. dosadan, iako i dalje vrlo redovan,ali predvidljiv…
Pokušavala sam ga u nekim trenucima provocirati na svakakve načine, primjerice dok smo bili vani koketirala s nekim muškim, u nadi da će reć da ga pitam za seks.

Nažalost nije, a onako napaljena bi i cijelo društvo pitala, ne jednog. Nije mi upalilo, samo mi se smješkao kao da ne radim ništa, a nisam htjela krenuti sama pitati dokle god mi on ne da zeleno svjetlo. Čak sam za vrijeme seksa, dok mi je ispunjavao picu uzimala vibrator, i govorila mu nek mi ga gurne u guzu, naravno to mi je napravio.
Ali još jedan pravi kurac u sebi nisam osjetila. Nisam više znala u čemu griješim.
Možda to ipak ne želi, ali mi ne želi priznati.. Neznam.. Odlučila sam odustati od toga i nastaviti na naš stari, klasičan način….

Došao je i taj dan, moj “dugo očekivani” rođendan. Posljednjih dana se Robert ponašao jako čudno.. Gotovo da me ni nebi čudilo da je zaboravio da mi je rođendan. Distancirao se, a ja sam ga odlučila pustiti da vidim do kad planira tako….Otišao je na posao, kao svaki radni dan, i znala sam šta slijedi.. Kuhanje ručka da bi ga sve spremno dočekalo kao svaki dan, da moj dragi nebi imao nikakve zamjerke, da bude zadovoljan, a to šta je samo pitanje dana kad ćemo oboje puknut to je drugo. Odjednom mi zvono na vratima. Otvorim vrata, a ono dostava, na moje veliko iznenađenje, sjetio se. Dostavljač je u rukama imao veliki buket crvenih ruža i jednu lijepo zapakiranu kutiju. Uzela sam poklon, zahvalila se i zatvorila vrata, u nestrpljenju da vidim šta me to čeka.

Otvorila sam kutiju, a u njoj je bila prekrasna roza haljinica i na njoj poruka “Ljubice moja, volio bih te vidjeti u ovoj haljinici, spremi mi se, ubrzo ćeš saznati di trebaš krenuti. Volim te i želim ti sretan rođendan!”
Brzo sam se krenula spremati, maštajući da me vodi na večeru, pomalo skeptična jer će nam atmosfera bit kao doma, ali nema veze. Obukla sam haljinicu i primjetila da je malo prekratka za odlazak na večeru. Ali ako mu se takva sviđa, obući ću mu se tako. Stavila na brzinu prozirne samostojeće najlonke, štiklice, popravila frizuricu i šminku i čekala. Kad odjednom ponovo zvono na vratima…
Ponovo dostavljač. Ovaj put sa jednom ružom i porukicom.
Ovo je prvi put da se ovako ponaša. Osječam se čudno. U poruci piše da me čeka u bistrou “Oscar”
To me začudilo jer nikad nismo išli u taj restoran, iako je vrlo blizu našeg stana. Tako da sam odustala od auta i odlučila prošetati do tamo…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx