Nikad neznaš kako te frendica može iznenaditi (istinita priča)

Imam 32 godine i još se nisam oženio, a iskreno, kako se danas rastaju ni ne žuri mi se u brak, pa da se rastanem nakon par mjeseci. Nisam ni brinuo po pitanju seksa, jer sam zahvaljujući svom izgledu i novcu uvijek mogao naći neku u nekom klubu petkom i subotom, da zadovoljim potrebe seksom za jednu noć. Ali, gledajući sve svoje frendove koji su već dobrano bili u vezi ili u braku, a neki imali i klince, i ja sam počeo osjećati neku potrebu za takvim nečim. Međutim, problem je bio da nisam mogao nikako naći neku takvu. 

Zaključio sam da je problem u mom načinu prilaženja ženama, tj djevojkama, koje sam smatrao seksualnim objektima i neinteligentnima po pitanju ozbiljnih veza. Drugim riječima bile su sponzoruše. Ne kažem da tu nema moje krivice, još kako je ima, pa sam sad odlučio promjeniti situaciju. Prestao sam izlaziti u noćne klubove i slična mjesta, ali kao da sam imao neonsku reklamu na čelu da tražim neku, pa su me sve normalne i inteligentne izbjegavale. 

I tako sam jedan dan sjedio u centru grada na terasi jednog kafića, hvala Bogu da je bilo ljeto, pijuckajući limunadu iz čaše krcate ledom, čak sam i tu naviku promjenio, kad se kraj mene spustila Mihaela, kolegica sa faksa koja je bila dvije godine mlađa od mene:

– Hej, mladiću! ! ! Što si tako namrgođen? Lice ti je kao zgužvane novine. -zavalila se u stolicu kraj mene veselo me lupivši po ramenu. 

– Ma neee.. sve je OK.. jutro je.. -promrmljao sam uopće ne računajući da je prošlo podne i pogledao ju- A što si ti tako prpošna danas? 

– Ahhh.. vidim da si opet čangrizalo -rekla je i nasmijala se otkrivajući blistav niz bijelih zubi, pa nastavila- Kako neću biti dobro kad sam jučer magistrirala.. -rekla je ponosno dižući glavu, a ja sam se samo nasmijao. 

– Znači ipak si išla do kraja? -rekao sam ustajući i poljubio ju u oba obraza, mada je ispalo kao da ju želim poljubiti u usta, bar se ona tako smela- Čestitam magistrice! ! ! Sada si, šta? Magistra dentalne medicine? 

– Ma neeeee.. -lupila me po nozi- Farmacije.. promjenila sam faks, ali sam donekle u struci. 

Sjetio sam se ludih dana sa faksa i radova u zubnim ordinacijama na fakultetu. Ja sam nastavio mamin posao i sad sam imao svoju kliniku dentalne medicine, ali sam malo radio taj posao, već sam tražio pacijente, najčešće vani. I Mihaela je radila dvije godine kod moje stare skupa sa mnom, ali je onda otišla kod drugog tipa, pa sam čuo da se vratila na faks.

Inače, Mihaela je bila moja dobra frendica i nikad ju nisam smatrao curom koju bi rado povalio i gotovo. Znali smo se na faksu povjeravati jedno drugome, a i poslije kad smo skupa radili kod moje mame. Imala je dugu i ravnu crnu kosu, lijepe bokove i duge noge, te lijepe grudi koje sam jednom vidio kad se presvlačila u radnu bluzu, a nije nosila grudnjak ispod. Često smo se znali zafrkavati, pa bi mi iz objesti gurnula jezik u uho i zaslinila ga, a onda bi joj ja rekao da bi joj ga mogao staviti i nju zasliniti, a ona bi samo rekla ‘Ah, puste želje’. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj