Moj prvi seks je bio sa 19 godina, sa profesorkom informatike, koja je imala 35

Erotska priča, Pozdrav svima, ja sam Marko. Živim u Beogradu i imam 20 godina. Moj prvi seks je bio sa 19 godina, sa profesorkom informatike, koja je imala 35. 

Bio sam cetvrti razred srednje. Uvek sam voleo čas informatike jer je profesorka bila bomba. Velike sise, dobra zategnuta guza. Uvek je, kad je bilo lepo vreme, nosila haljine do ispod guze i tange. Na nju sam se ložio od kad sam došao na prvi čas informatike. Pošto su stolovi bili rasporedjeni drugačije nego u drugim učionicama ja sam seo odmah do njenog stola.

Kad god je sedela, prekrstila bi noge i haljina bi se povukla nazad. Jasno je mogla da se vidi unutrašnja strana butina, njene tange i kraj njenih samostajaćih čarapa, koje su me ložile najviše. Uvek sam koristio priliku dok sedi, pošto me nije videla od svog kompijutera, da se sagnem i gledam u njene tange, čarape, mali deo guze. To sam radio godinu i po dana svaki put na njenom času. Bio je jun završetak školske godine. Profesorka je nešto predavala i sedela na svom mestu. Ja sam iskoristio priliku i krenuo da je gledam.

Tog dana je došla u plavoj haljini uz telo sa nekim šarama na njoj, čarape u boji kože i naravno tange. Tog dana me je napalila baš dobro. Dok sam je gledao ispod stola nisam obratio paznju da ona mene gleda. Nakašljala se malo, a ja sam se podigao i video da me je gledala. 

Posle toga, do kraja časa nisam više gledao. Sledeći čas je došla isto obučena, samo je promenila čarape i obula crne. Pošto je ostala ta i još jedna nedelja do kraja, ona je rekla da smo prošli čas završili sa svim lekcijama i da nas pusta napolje. Kako je to rekla svi su jurnuli, jedino sam ja krenuo polako i malo tužno. Rekla mi je da sačekam da svi izadju da ima nešto da porazgovara samnom. Seo sam kod njenog računara, a ona je čim su svi izašli zatvorila i zaključala vrata.

Došla je i sela pored mene. Rekla mi je da je primetila vec odavno da je gledam ispod stola i da je se namerno zbog mene ovako oblačila. Ja sam je gledao malo čudno. Pitala me je da li želim da vidim njene sise, a ja sam ko iz topa ispalio da. Samo je spustila haljinu sa ramena ispod koje se nalazio crni čipkasti brus, kroz koje su se nazirale tamne bradavice. Skinula je i brus i iskočile su dve predivne velike sise. Rekla mi je da slobodno mogu da ih pipnem i ako želim da ih ljubim.

Odmah sam se bacio na njih ljubio sam malo jednu malo drugu, sisao bradavice koje su se sve više ukrućivale. Zastao sam na trenutak i pogledao je u oci par sekundi, lagano sam joj prišao usnama i počeo da se ljubim sa njom. Ljubili smo se 2.. 3 minuta i onda smo oboje ustali. Stao sam iza nje i poceo da je ljubim po vratu i da joj zadižem haljinu iznad kukova. Kad sam joj zadigao haljinu ostala je u crnim tangama. I dalje sam je ljubio i lagano zavukao ruku u tange i počeo da joj trljam pičku. Onda smo prišli stolu koji je bio prazan i ona je legla na njega. 

Skinuo sam tange i bacio ih u stranu, raširio noge i video nenju lepu izbrijanu pičku, iznad koje se nalazio mali putić. Krenuo sam da joj lizem pičku, a ona je bila previše vlažna. Dok sam joj lizao pičku svršila je jedno dva puta. Dok je svršavala toliko se grčila da mi je nabijala glavu u svoju pičku i stezala nogama. Sve vreme dok sam joj lizao pičku mesio sam joj sise. Ustao sam i naslonio se na sto i ona je sišla sa stola i počela da mi puši. Pušila ga je, lizala svojim jezikom glavić i cuclala jaja. Bio sam na vrhuncu, ali nisam svršio. Podigao sam je okrenuo, tako da se drzi sa sto. Jednu je nogu digla na sto, a ja sam namestio kurac na ulaz u pičku i gurnuo ga.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dino
Dino
Guest
12. studenoga 2023. 22:24

Ovo spada u naučno fantastične a ne erotske priče.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx