Noć pun seksa, trebala su mi petorica da me zadovolje

Bila sam jako napaljena, već je prošlo jako dugo otkako me netko nije dobro istucao. Od same pomisli na to vlažila mi se mačkica. Počela sam se češće igrati s mačkicom nego prije, ali to nije bilo dosta, jednosrsvno mi je trebala muška kurčina.

Par puta me prijateljica istucala sa strap-onom i tako mi malo ublažila želju ali vidjela je da bi pojebala bilo koga.

Rekla je: “Sad je dosta, vodim te van naći nekog da te pošteno istuca. 

Otišli smo van i meni su svi dečki u tom trenu bili tako zgodni, skočila bih na svakog, ali prijateljica mi to nije dopustila. Ona me upoznala s jednim njezinim prijateljem kojeg nisam prije znala. Bio je lijep, zgodan, crn, visok, imao je lijepo oblikovano tijelo.

Upoznali smo se i malo pričali, ali sam ga ubrzo odvela do wca jer jednostavno nisam mogla čekati više, prijateljica je pošla za nama i pazila da netko ne uđe.

Uvela sam ga u kabinu i brzo mu svukla hlače i boxe i njegov lijepi kurac mi je pao na lice, ajme taj miris nikad necu zaboraviti.

Odmah sam ga uzela u ruke i počela ga drkati. Poljubila sam ga i lizala mu glavić. Cuclala ga onako usnicama i prelazila jezikom po njemu. Zatim sam ga počela pušiti, cijelog sam mu ga gutala, skroz do muda, kad se digao skroz imao je lijepih 18 centimetara, nije najveći kojeg sam imala, ali bio je fin.

Pušila sam mu i gledala ga u oči, bila sam presretna jer sam napokon dobila svoju lizalicu. 

Ustala sam se, podigla suknjicu i maknula malo tange sa strane. Rekla sam mu:

– “Stavi ga, ne mogu više čekati”.

Odmah ga je nabio skroz što mi je godilo. Zastenjala sam od užitka. Naslonila sam se na zid kabine i on me počeo žestoko jebati. Čuli smo se, ali jednostavno me nije bilo briga, htjela sam da me jebe još žešće. Voljela sam osjećaj kako me muževno nabija na svoj tvrdi kurac. Lupio me par puta po guzici i komentirao kako mu se sviđa što vidi.

Uhvatio me žestoko za sise i počeo ih silovito stiskati i mješati, bilo je malo bolno, ali toliko me dobro tucao da je i ta bol bila užitak za mene.

Odjednom je izvukao kurac iz moje mačkice i samo ga naglo zavalio u dupe. Nastavio je silovito jebati, a ja sam stenjala od bolova. Voljela sam kurac u dupetu, voljela sam kurac u svim svojim rupama. Ubrzo nije mogao više i počeo je svršavati u mene. Bila sam razočarana, trebala sam još. 

 

Izašla sam van i našla dvojicu drugh dečkiju. Odvela sam ih van iz kluba i otišli smo iza.

Jednog sam skinula i počela mu pušiti, a drugi me takvu naguženu odmah počeo tucati. E to je bilo odlično. Tucao me žestoko i brzo, jedva sam uspjela pušiti drugom kurac.

Naišla su dva policajca i vidjeli šta radimo. Izvadili su lisice i zavezali me za ogradu koja je bila iza kluba. Njih dvojicu su otjerali, a onda sam čula otkopčavanje hlača. Izvadili su svoje kurčine i počeli me naizmjenično jebati. U tom trenutku došla je moja prijateljica i vidjela to. Htjela je prekinuti to, ali rekla sam da meni to paše.

Oni su me nastavili naizmjenično tucati. Zatim je jedan stao da mu pušim, što sam i učinila, a drugi je nastavio razvaljivati moju mačkicu. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx