Od poruke do motela… – I dio

Bio je petak. Slobodan dan nakon par radnih neprospavanih noći.

Ustajem i odlazim pod tuš. Uzimam kupku i njezno je trljam po svome tijelu…mmmmmmm… kako godi… zamišljam njegove ruke, koje će za par sasti kliziti po mojiom grudima, guzi, nogama.. Bradavice se krute pri dodiru s toplom vodom, a i mala se budi… Iako napaljena, odlučim ne poigrati se sama sa sobom… želim odužiti tu požudu za muškim dodirom..

Izlazim, iz ormara izvlačim najnoviji crni kompletić…čipkaste boxe i grudnjak… inače je bio tip koji se palio na vruće, čipkaste tangice, a ja sam mu htjela dokazat da će za ovime poludjeti.. Oblačim kratku bordo haljinicu, . Uska toliko da ističe moje poveće grudi, uzak struk, bokove i duge noge. Stavljam na sebe najbolji parfem, njegov omiljeni, kosu ostavim da pada po otvorenim leđima.oObuvam crne sandalice i jurim u auto… Dogovorena kavica je u 14 u kafiću blizu njegova radna mjesta.

Nakon tjedana i tjedana dopisivanja došao je dan da ga napokon upoznam licem u lice. Na slici je biop vrlo zgodan i privlačan muškarac smeđe kose i smeđih okica, al toliko lijepih da bi ih gledala cijeli dan… usne tanke, ali ne previše..baš kako volim…

Nakon dva i pol sata vožnje dolazim prted tvrtku gdje radi. Želja da ga vidim bila je jača od čekanja u tamo nekom kafiću, pa ulazim u tvrtku, na ulazu se sudarim sa starijim gospodinom. Upitam gdje mogu naći Matea. Tako se zove. Predstavim se kao šogorica. Otprati me taj isti gospodin vrrlo uljudno do vrata skladišta i pokaže kamo da idem. U trenu me oblio znoj i nisam ni zapazila kada je otišao. Krenula sam laganim i tihim koracima, tako da me ne čuje. Začuh gunđanje i poznat glas. To je on… Provirim između polica, i vidim muškarca okrenutog leđima. Kako sam mu se približavala, trema je bila sve veća. Vidim, izvlači iz zadnjeg džepa radnih hlača mobitel i tipka.. “Kvragu, nisam tonove ugasila” i u trenu kad ih smanjim do kraja, stiže SMS “Još samo sat vremena”…
Čujem glasan uzdah. Dovoljno sam blizu da mu se javim…

Naslonim se rukom na policu i lagano zakašljem.. Okrenuo se i vidno šokirao. Bez riječi mu se približim i uzmem mu papire iz rukui. Jednu ruku mu stavim na svoj struk, drugu sam ostavila da radi s njom što ga volja i ukrala mali kratki poljubac u kutak usana. Drugu ruku je u istom trenu zapleo u moju kosu, snažno me privukao uz sebe ljubeći me sočno i slatko. Sada mu je ona ruka sa struka skliznula do moje guze, a kako sam bila stisnuta uz njega, osjetila sam njegovu već tvrdu nabreklu muškost na svojim bedima.
Otevši se iz zagrljaja, spustim ruke do šlica, otkopčam mu hlače, spustim se u čučeći položaj, spustim mu hlače do tik iznad maloga…

ližem ga i ljubim, pa spustim hlače jos malo niže, jezikom pređem preko vrha glavića. Uhvatio me za glavu pokušavcajući prodrtijeti u usta, al sam se izmicala nastojeći ga što više izluditi.

Stalno sam izbjegavala da ga stavim u usta, iako sam tzo itekako htjela. Ljubila samga oko njega, lizala jaja, grickala ih i sisala dok nisam čula “Malena, moooolim te, molim te, ne muči me više…daj ga uzmi u usta..”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx