Osim kćerke, podmazujem i buduću punicu

Sve se desilo u jesen. U to vrijeme bio sam u već poodmakloj vezi sa djevojkom, i sve je normalno funkcionisalo. Redovno smo se tucali, ja eksperimentalac u seksu, ona malo više klasičarka, ali prihvaćajući moje prijedloge sve je teklo kao podmazano. S obzirom na trajanje naše veze, i sa njenim roditeljima sam bio u vrlo dobrim, slobodno rečeno prijateljskim odnosima, a smatrali su me kao dobru priliku za njihovo mezimče (fakultetlija, dobar posao i ostali epiteti koji me krase).

Sa svojih 26 godina, u odnosu na njenih 20, bio sam matora mačorčina koja je vapila za mesom stare koke. Poseban odnos imao sam sa njenom majkom, Tanjom (pseudonim). Po čemu poseban?U svakodnevnim situacijama imali smo jedan oficijelan odnos, međusobno poštovanje moglo bi se reći. Ali, čim bi se na kakvom veselju popila čašica više, Tanjine oči bi počele sjati onim jebačkim sjajom kokare od 40-ak godina, kada bi se motala oko mene, kao nesmotreno me dodirivajući guzovima ili sisama, grleći me, i slični fazoni, koji su davali motiva da je pokušam pojebati, ali iskreno, nikada nije bilo neke prilike. Njen muž, moj potencijalni punac, je obična bibčina koji prelazi preko njenih gluposti.

Elem, negdje u ranu jesen njima u goste je trebao stići njen brat iz inostranstva, pa je neko trebao otići po njega na aerodrom udaljen nekih 160 km od nas, ili ti vožnje nekih 3 sata.Kako su svi nekako bili zauzeti tog dana (moja djevojka na poslu, inače ne bi pristala na takvu soluciju), pala je odluka da ja i Tanja odemo na aerodrom mojim autom.

Došao sam pred njihovu kuću u rano prijepodne, svirnuo, i na vratima ugledao Tanju koja je okretala ključ u bravi. Tanja nije pička da te glava zaboli, ali za svoje godine, dobro stojeća. Na sebi je imala bijele hlače, koje su joj izražavale pičkin razrez, guza utegnuta, gore majica sa kružnim dekolteom, preko neka vesta, na nogama sandale sa srednjom potpeticom, u kosi vezanoj u rep sunčane naočale. Prva pomisao mi je bila kako je pojebati. Krenuli smo i počela je neobavezna priča, više bezvezna. Nastojao sam šalama što više opustiti atmosferu.Uzgred rečeno krenuli smo sat vremena ranije, radi nepredviđenosti na putu. Inače, za nju sam već čuo priče da voli kitu, tako da mi je i to davalo dodatno ohrabrenje. Priča je bila klasična trač partija o nekoj njenoj drugarici, raspuštenici, koja je imala ljubavnika.Ja sam išao u pravcu da ne vidim ništa loše u tome ako i udata žena ima ljubavnika, ako je njen muž dovoljno ne zadovoljava, i pitao kakav je njen stav prema tome.Njen odgovor je bio kako je već u godinama kada o tome ne razmišlja, ja dodao kako ne treba ponižavati samu sebe, jer izuzetno dobro izgleda, kako bi se svaki muškarac okrenuo za njom, pa da i ja sam ne mogu ostati ravnodušan. Kao da je bila iznenađena, ali nastojala je to shvatiti kao šalu.Nije bilo mjesta ustuknjivanju.

– “Tanja moram ti nešto reći, ali mi nemoj odvaliti šamarčinu, sletit ćemo”, rekao sam smijući se.

– “Reci, šta je bilo?!”, i smiješeći se, i okrećući glavu prema meni, odgovori.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx