Gospođo u vašim rukama je najbolje

Kako radim u jednoj stranoj firmi,inače imam 32 godine I još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je I odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun, mogu reći da u centrali banke rade sve jako zgodne i šarmantne službenice, kako kaže jedan moj prijatelj, ovde možeš organizovati izbor za mis sveta u raznim kategorijama, dobrih matorki, žena srednjih godina, kao i onih mlađih devojaka do 30 godina.

Uvek kada dolazim poslom malo se šalim s njima i imamo baš dobar odnos, mnoge od njih su mi pale za oko, ali mi se posebno dopala gospodja Tanja, uvek se uljudno pozdravimo i razmenimo par reči najčešće o prirodi i šetnji kraj reke jer smo ustanovili da i ona kao i ja uživa u tim stvarima. Inače gospodja Tanja je žena srednje visine, ima negde oko 50 godina, plave kose, plavih očiju, malo punija baš gde treba, dobra guza i jake grudi, uvek elegantno obučena, ali tako da je sve dosta usko uz telo što baš dobro ocrtava njene obline.

Uvek kada je vidim dobro je osmotrim tako da i ona primeti da uživam u njenom telu, dugo sam pokušavao da nekako ostanem s njom nasamo da bih mogao stupiti u neku ozbiljniju akciju. Tako sam jednom prilikom došao u banku, a tamo od svih stolova gde su sedele ostale službenice samo gospodja Tanja je radila, pridjem njenom stolu i sednem nasuprot nje,ona obučena u neku usku haljinu uz telo sa dubokim dekolteom, naravno da sam se zagledao u njene grudi, dodam joj papire koje sam doneo ona ih pregleda, osvrćem se okolo, a ona kao da je znala šta ću da je pitam kroz smešak kaže:

-Samo je nas dve ovde, a koleginica je otišla na doručak,ostale su na godišnjem tako da nema nikoga, te si samo u mojim rukama.
-Onda sam u najboljim rukama ovde, najradije ne bih išao odavde, rekoh i ponovno spustih pogled na njene grudi
-Sve za kljinte, stojimo na usluzi, dobaci Tanja, pregleda dokumenta i reče da mi nedostaje još jedna papir, ali ona će mi sve ovo što sam doneo primiti, ali da joj pošaljem faksom taj što ne dostaje, a kada sam u prolazu da joj donesem i original.
-Dogovreno rekoh, da li ste išli skoro na reku upitah u polasku
-Nažost nisam baš dugo, muž ni je slomio nogu te leži kod kuće, već mesece dana tako da nisam ni imala vremena , ali ni društva-reče Tanja
-Šteta, zadnjih dana je baš je lepo predveče – rekoh odlazeći i dok sam ustajao još jednom sam osmotrio njene grudi što je ona i te kako primetila
-Šim stignem u kancelariju šaljem vam dokumnet i dobacih, blago vašem mužu !

Gospodja Tanja se nasmeja pruži mi ruku i pozdravismo se.
Celo vreme dok sam se vozio do firme mislio sam na nju. Kada sam stigao u firmu spremio sam dokumnt i pozvao je ta joj pošaljem na faks, tako da će ga ona pogledati te da je nazovem za par minuta kada sve to pogleda.
Nakon par minuta je pozovem

-Sve si dobro uradio nemam zamerki-reče Tanja
-Uh ,dobro je, da me ne zezaju šefovi, dobar smo tim, ko zna šta bi sve mogli uraditi zajedno-rekoh
-Spoj mladosti i iskustva daje najbolji učinak – reče Tanja
-Slažem se, dobra kombinaciaj za sve, možda da se ja vama odužim nekom kafom, ali molim vas nemojte me odbiti-rekoh
-Hm, pa može, ja radim do 16;30, te možemo oko 17h, da li ti odgovara ?
-OK,i ja završavam tada, dolazim po vas u 17h.
-Važi, ali nemoj ispred banke, nego me sačekaj u ulici pored idem u prodavnicu te ću tuda proći
-Razumeo sam, vidimo se

Pogledah na sat, bilo je oko 14h, nisam moga sačekati da prođe tih tri sata, kurac mi nije dao mira, nekako sam se koncentrisao na posao i vreme je prošlo.
Stigoh tačno u 17h na dogovreno mesto, sedim i čekam je, da li će doći pomislih, baš tada sam pogledao u retrovizor i vidm da gospodja Tanja ide ka autu, njiše bokovima, na nogama cipelice sa većom štiklicom, na njoj haljina sa tigrastim dezenima pripijena uz telo, uključim četiri migavca da primeti da sam u tom autu, prilazi otvaram vrata, ulazi i seda.
Malo zbunjeni smo oboje, pruži mi ruku te se još jednom prozdravismo, palim auto i krećem, ćutimo. Osećam malu nelagodu, vozim po ulicama Novog Beograda, počesmo neku uobičajnu priču, bacih pogled na nju, grudi samo što ne iskoče, a hajina se povukla do iznad kolena, spustih pogled na lepo izvajane nogu u čarapama, vidi da je gledam i smeši se.

-I gde me vodiš-reče
-Možemo i po tvojoj želji, nadam se da vam ne smeta što vam ne persiram
-Sada nismo u banci, možeš slobodno na ti, ma nemam ideju, ali znaš malo mi je nezgodno ipak sam ja udata žena, te ti kafići nisu baš diskretni, ako me razumeš
-Razumem naravno, i spustih ruku na njeno koleno, pomilovao sam je, ona uzdahnu
-Najdiskretnije mesto je da odemo do mene, živim sam, a i u zgradi nema mnogo komšija, i dalje sam držao ruku na njenom kolenu
-Pa neznam…nemam baš mnogo vremena-reče
-Tanja svidjaš mi se baš, a i nismo deca, cenim tvoju želju za diskrecijom, uzeh je za ruku i spustih je na moj kurac, koji se ocrtavao preko panatalona

Tanja pomera ruku po mom kurcu, malo crvena u licu i ja kreneh ka mom stanu.Brzo smo stigli , parkirah se i krenusmo ka zgradi, išla je ispred mene uz stepenište, posmatrao sam je odpozadi i jedva se uzdržavao da je ne uhvatim za dupe tu ispred zgrade.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
kwisy
kwisy
Guest
1. ožujka 2021. 11:35

Odlicna prica

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x