Otvoreni brak: Želim divlji i neobuzdani seks sa mladićima

Zovem se Jovana, imam 48 godina, i kao što vidite pripadam starijim ženama. No, to me nimalo ne sputava da vam se ispovedim i da otkrijem detaIje svog intimnog života. Imam troje dece: Maju (30 godina), Vericu (28) i Zoranu (26). Živim pod istim krovom sa mužem Miškom, naše troje dece i svojim mladim 18-godišnjim jebačem Gerom …

Do svoje četrdesete sam bila poslovna i vredna žena. Za naše uslove veoma imućna, i s kapitalom koji sam sama stvarala dvadesetak godina. Iškolovala sam decu i obezbedila im sve za budućnost: butik, kuću, automobil. A onda sam rešila da se posvetim samo sebi i seksualnim zadovoljstvima, uživanjima svake vrste i trošenju novca koji sam zaradila. Jednog jutra rekla sam mužu ovako:

– “E, dragi moj, sad idem u slatki život. Hoću da upoznam sve što nisam stigla od silnog rada, a najviše želim divlji i neobuzdani seks sa mladićima. Želim da ostatak života budem jebana non-stop od rasnih jebača!”.

Moj muž je bio šokiran, i u početku je mislio da se šalim. Medjutim, ja sam od početka slutila da neće imati hrabrosti da me napusti kada shvati da sam potpuno ozbiljna. Od toga dana obustavila sam sve seksualne odnose sa mužem, što je bilo samo uvertira.

Sledećih godinu dana sam trošila novac, uživala i skupljala muškarce koji su me rado tucali jer sam prihvatala totalni seks. Onda sam 2005. na jednoj žurki na Dedinju, u stvari orgiji, gde je svako jebao svakoga a ja nezasita nanizala čak desetak muškaraca, upoznala jednog potentnog mladog jebača (tada je imao šesnaest godina), Geru. On me je bukvalno razvaljivao nekoliko puta u toj orgijastičnoj redaljci i priuštio mi nevidjena zadovoljstva, ali i otkrio u meni pomahnitalu raskalašnicu koja je strastveno uživala u brutalnoj jebačini. Uživala sam kao kučka dok se pari, svršavala kao nikada do tada. Bila sam rasterećena od svih životnih problema, srećna i željna ludog seksa.

Neko vreme smo se družili, Gera i ja, a onda sam nakratko sa njim došla u porodičnu kuću. Muž i ćerke su bili iznenadjeni kada sam ga dovela i upoznala sa njima. Kako i ne bi kad je moj jebač bio deset godina mladji od moje najmladje ćerke! Jednogodišnje iskustvo slatkog i neobuzdanog seksa, i raskalašni provodi učinili su od mene nezasitu pohotljivu bludnicu na iznenadjenje i nevericu mojih ćerki. Muž, tipičan papučić, nikako nije mogao da se pomiri sa člinjenicom da ja imam mladog pastuva Geru za ljubavnika. Bio je to za mene nerešiv problem, jer kako je vreme odmicalo Gera mi je sve izrazitije stavljao do znanja da on želi da se useli sa mnom! Ćerke su mi nekako pomogle da smirim muža i da ga neko vreme (ali kratko) držim Geru na distanci.

Moje ćerke su kroz moje priče i utiske koje sam im iznosila shvatile da ja sada vodim drugačiji život. Nastojale su da me razumeju i nisu se uzbudjivale što sam tog leta dovela ljubavnika sa sobom na porodično letovanje u Grčku. Objasnivši im koliko mi seks znači sve su shvatile. Konačno bile su punoletne i slobodnih nazora.

Oslobodivši se svih moralnih konflikata, ušla sam u avanture za koje neki kažu da su nemoral. Da li su? Imala sam i imam jedan nerešiv problem: moj muž. Dovodjenjem Gere sa sobom mislila sam da ću ga odstraniti od sebe (i naterati na razvod), ali kako su se stvari odvijale nisam baš bila uspešna u tome.

Te večeri svi smo bili u velikoj iznajmljenoj kući za bogatom trpezom. Gera i ja smo bili strašno napaljeni za seks. Samo sam čekala da se ćerke udalje i da navalimo jedno na drugo. Alkoholizirani, već smo im davali signale da jedva čekamo da se žestoko izjebemo. One su to shvatile i otišle su na spavanje, kao i moj muž, mada nevoljno i jako ljubomoran na Geru.

Verujući da je situacija čista, nestrpljivo sam samo zadigla haljinu i natakla se na Gerin mamutski kurac, koji je štrčao iz pantalona. Moja guzica se žestoko nabijala na moj najomiljeniji trofej, debeo i dug više od 25 santimetara! I dok sam se svom žestinom nasadjivala na Gerinu salamuru, osetih nečije poglede; okrenula sam glavu i spazila, na moje iznenadjenje, muža kako stoji u vratima sobe i posmatra nas!

“Zaboga miloga, Gero! On nas gleda!” – prostenjah, dok mi je on zabijao kurac do materice. Nisam znala, smušena i postidjena, šta da radim, dok je Gera u ekstazi jos silovitije razarao moju utrobu. Onda me spretno okrete na leda, zadiže mi noge do ramena i sjuri mi kurčinu maksimalno. Vrisnula sam od žestokog ali slatkog bola.

“Ne obraćaj pažnju… opusti se… neka drka, ko mu jebe mater, smiriće se” – mrmljao je Gerd, te nastavio da mi razbija pičku. Mada smušena zbog prisustva muža i svesna svog bludničenja, nastavila sam da uživam kao kurvetina. Želela sam da mi napuni pičku semenom do vrha, da me ištrca toplom semenom tečnošću; da me mesi, da mi gnječi i razvlači sise, čereči mi guzove…

On ga naglo izvadi, zgrabi me za kosu i tako silovito navuče na kurac da mi se njegov glavić zaglavi u grkljanu, medu krajnicima! Raščepljene vilice trpela sam trpanje konjskog falusa mog Gere i nasladjivala se u otvorenom bludu. Mlatarala sam glavom, roktala kao krmača i gutala kurčetinu. Onda me naglo obori na pod i utera mi ga u bulju. Osetila sam da je počeo izručivati spermu. Moja vruća guzica je usisavala toplu tekućinu koja mi je omekšala čmarni otvor i odjednom sa doživela svoj prvi analni klimaks! Spretno sam izvukla Gerin pendrek i uvukla ga u usta. Zahvalno sam lizala slatku kurčinu, oblizivala je sve do korena u znak zahvalnosti za žestok analni orgazam. Raspamećena i izjebana kao drolja nisam obraćala paznju na muža, a kad sam se izduvala on je već bio otišao. Posle smo Gera i ja razgovarali o toj neugodnoj situaciji, pokušavajući da nadjemo rešenje.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kero
Kero
28. srpnja 2020. 17:02

Debilno