Otvoreni brak: Želim divlji i neobuzdani seks sa mladićima

Zovem se Jovana, imam 48 godina, i kao što vidite pripadam starijim ženama. No, to me nimalo ne sputava da vam se ispovedim i da otkrijem detaIje svog intimnog života. Imam troje dece: Maju (30 godina), Vericu (28) i Zoranu (26). Živim pod istim krovom sa mužem Miškom, naše troje dece i svojim mladim 18-godišnjim jebačem Gerom …

Do svoje četrdesete sam bila poslovna i vredna žena. Za naše uslove veoma imućna, i s kapitalom koji sam sama stvarala dvadesetak godina. Iškolovala sam decu i obezbedila im sve za budućnost: butik, kuću, automobil. A onda sam rešila da se posvetim samo sebi i seksualnim zadovoljstvima, uživanjima svake vrste i trošenju novca koji sam zaradila. Jednog jutra rekla sam mužu ovako:

– “E, dragi moj, sad idem u slatki život. Hoću da upoznam sve što nisam stigla od silnog rada, a najviše želim divlji i neobuzdani seks sa mladićima. Želim da ostatak života budem jebana non-stop od rasnih jebača!”.

Moj muž je bio šokiran, i u početku je mislio da se šalim. Medjutim, ja sam od početka slutila da neće imati hrabrosti da me napusti kada shvati da sam potpuno ozbiljna. Od toga dana obustavila sam sve seksualne odnose sa mužem, što je bilo samo uvertira.

Sledećih godinu dana sam trošila novac, uživala i skupljala muškarce koji su me rado tucali jer sam prihvatala totalni seks. Onda sam 2005. na jednoj žurki na Dedinju, u stvari orgiji, gde je svako jebao svakoga a ja nezasita nanizala čak desetak muškaraca, upoznala jednog potentnog mladog jebača (tada je imao šesnaest godina), Geru. On me je bukvalno razvaljivao nekoliko puta u toj orgijastičnoj redaljci i priuštio mi nevidjena zadovoljstva, ali i otkrio u meni pomahnitalu raskalašnicu koja je strastveno uživala u brutalnoj jebačini. Uživala sam kao kučka dok se pari, svršavala kao nikada do tada. Bila sam rasterećena od svih životnih problema, srećna i željna ludog seksa.

Neko vreme smo se družili, Gera i ja, a onda sam nakratko sa njim došla u porodičnu kuću. Muž i ćerke su bili iznenadjeni kada sam ga dovela i upoznala sa njima. Kako i ne bi kad je moj jebač bio deset godina mladji od moje najmladje ćerke! Jednogodišnje iskustvo slatkog i neobuzdanog seksa, i raskalašni provodi učinili su od mene nezasitu pohotljivu bludnicu na iznenadjenje i nevericu mojih ćerki. Muž, tipičan papučić, nikako nije mogao da se pomiri sa člinjenicom da ja imam mladog pastuva Geru za ljubavnika. Bio je to za mene nerešiv problem, jer kako je vreme odmicalo Gera mi je sve izrazitije stavljao do znanja da on želi da se useli sa mnom! Ćerke su mi nekako pomogle da smirim muža i da ga neko vreme (ali kratko) držim Geru na distanci.

Moje ćerke su kroz moje priče i utiske koje sam im iznosila shvatile da ja sada vodim drugačiji život. Nastojale su da me razumeju i nisu se uzbudjivale što sam tog leta dovela ljubavnika sa sobom na porodično letovanje u Grčku. Objasnivši im koliko mi seks znači sve su shvatile. Konačno bile su punoletne i slobodnih nazora.

Oslobodivši se svih moralnih konflikata, ušla sam u avanture za koje neki kažu da su nemoral. Da li su? Imala sam i imam jedan nerešiv problem: moj muž. Dovodjenjem Gere sa sobom mislila sam da ću ga odstraniti od sebe (i naterati na razvod), ali kako su se stvari odvijale nisam baš bila uspešna u tome.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kero
Kero
Guest
28. srpnja 2020. 17:02

Debilno

1
0
Ostavi svoj komentarx