Nastavak jebanja moje tetke

Ovo je 2 dio od 3 u seriji Prvo seksualno iskustvo sa tetkom

Ovaj drugi dio je nastavak moje prethodne jebačine koja se desila sa mojom tetkom Martom kod nas kući u Zagrebu. Kako je bilo i planirano ja sam se sa mojom tetkom uputio kod njih u Split, na raspust gdje nas je čekao moj teča. Tokom putovanja tetka mi je rekla kako će ovaj ljetni raspust za mene biti nezaboravan i da će me ona naučiti mnoge stvari. Tako je i bilo.. . 

Kada smo stigli u Split tetak nas je dočekao na stanici i kolima smo otišli do njihove kuće. Već je bilo poprilično kasno a ja sam bio poprilično umoran, ne zbog vožnje koliko zbog vrućine. Rekao sam im da sam umoran i da bi trebo da idem spavati.

Tetka mi je rekla da prvo se istuširam da se malo osvježim, ja sam pristao. Ona je rekla idi se ti samo istuširati, ja ću ti na kraju doniijeti ručnike. Ubrzo sam otišao pod tus, topla voda mi je jako prijala kada se na vratima pojavila moja tetka sa ručnicima.

Stavila je prst na usta kao signal da ništa ne govorim i zaključala vrata. Odmah mi je brzinski stavila kurac u usta rekavši da nema puno vremena ali da nije mogla izdržati više bez moga kurca. Pušila ga je ludački zatezavši mu kožicu do vrha, nekoliko puta tako jako ga je drkala da me je zaboljelo. Nisam više mogao da izdžim istresao sam joj sve u usta. Pošto sam obilato svršio jedan dio je curio iz usta po licu, ona je uzela ručnik i sa njim obrisala spermu. Ustala je i poljubila me onako strastveno sa jezikom i rekla da se gledmo večeras kada zaspi teča. 

Ja sam ostao u kupatilu i dovršio svoje kupanje. Zatim sam otišao u sobu i legao na krevet čekajući da se tetka pojavi. Već je bilo kasno kada su se čula vrata kako se polako otvaraju. Na vratima se pojavila ona, ovaj put potpuno gola bez ičega. Sa vrata mi je rekla kako je došla da mi poželi laku noć. Jednim korakom već je bila došla do moga kreveta, legla na mene i rekla kako će ovo ljeto za nas dvoje biti ludo. 

Sjela mi je svojom pičkom na moju glavu i rekla mi da je ližem a ona uzela moj kurac u usta. Pušila ga je za čistu desetku, očas posla bio je tvrd kao kamen. Sada se okrenula i rekla mi da legnem, ja sam je poslušao. Sjela mi je na kurac i počela se nabadati. Nabadala se tako silovito da sam mislio da će mi se kurac slomiti u njenoj pici. Molio sam je da malo uspori ali ona za to nije marila samo je dzala tempo sklopila oči a svojim rukama mazila svoje velike sisetine. 

Ubrzo se njeno tijelo zgrčilo, znao sam da je svršila. Tada sam ja prešao u akciju, zbacio sam je sa sebe i okrenuo u pseći položaj. Gurnuo sam joj ga onako snažno do kraja na šta je ona jauknula i rekla da li to gospodin voli jako. Odgovrih joj kako će ona sad osjetiti kako jebe mladi pastuv i nastavih da je jebem još jače. Ona je spremno dočekivala svaki moj ubod dahtala je kao parna lokomotiva. Svojim rukama je raširaila svoju guzu kako bi joj mogao lakše da ulazim do kraja. Molila me je da ne prestajem da je jebem još jače. Sve me je to još više palilo i ja sam je punio svom snagom. Bio sam pri vrhuncu ali nisam želio još da svršim.

Izvadio sam ga iz njene pice. Došla je do daha i rekla da je ovako nikada u životu niko nije jebao i da ću je od sada samo ja jebati i niko više. Ja sam joj odogorio da toga ima još i polegoa je na stranu. Naciljao sam kurcem njeno dupe koje sam prvi ja probušio. Polako sam ušao a onda počeo da je jebem onako jako kao i u picu. 

Nastavci<< Prvo seksualno iskustvo sa mojom tetkom iz SplitaTetkino pušenje kurca i jebanje njene napaljene frendice >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj