Jebi me ko životinju

Okrenuo sam se, pitao sam “kako se ti bese zoves?”, rekla je -marija, jovanovic marija. Ne secas me se?
Tad sam se vratio u detinjstvo, bio sam klinac koji je bio poznat u kraju po fudbalu, cak su se i starije devojke “lozile” na mene…
Jedna od njih je bila ona, Marija. Bila je tri godine starija od mene.
Secam se da me je, kad sam imao 12-13 godina, molila da joj dodjem na rodjendan…
Na tom rodjendanu je bilo lepo, ljubio sam se sa starijim devojkama, igrali smo fote…
Secam se da se to proculo i meni je bilo drago, znate kako je kad se cetvrti osnovne, a ljubite se sa sedmakinjom. To sad deluje smesno, ali tad…

Secam se da smo se jednom zabili na neko skrovito mesto, ja sam seo, a ona meni u krilo… ljubili smo se, stavila je moju ruku na svoju guzu, ja sam je stegao i milovao…
pocela je da mesa, tada je pritisak u mojim pantalonama poceo da raste.
ona je to osetila, sagla se i htela da mi otkopca slic. Tad se zacuo glas :”sta radite tamo?!”. Bio je to cuvar rade, znao nas je, nama je bilo glupo, pa smo pobegli.
Ona se odselila, svasta se pricalo za nju. Ponekad sam razmisljao o njoj, mastao.
I onda se ona odjednom stvorila tu, pred mojim ocima na veceri u moju cast,

Bila je bomba. Crna kosa do ramena, iste lepe bademaste oci, ponekad tako sjajne i naizgled ispunjne suzama, napucene usne izrazene crvenim karminom. Grudi velike, cvrste, ma savrsene, naravno guza je ostala ista, sjajna. Iako nije previse visoka (1,65) imala je duge noge, spakovane u minic, a njena lepa stopala su bila polozena u sandale sa kaisicima.
Celim tokom vecere mi je slala signale. Ja sam tad bio “free agent” tako da mi je to bilo srkoz ok.
Odjednom je rekla da mora do wc-a i pomilovala me po nozi. To je bio znak da i ja dodjem.
Ostao sam minut posle nje za stolom, da ne bude sumnjivo, za vreme tog minuta mi se motala slika iz detinjstva.

Usao sam u zenski, ona je popravljala sminku gledajuci se na ogledalu i drzeci jednu ruku na pultu. Nije me videla, privukao sam joj se iza ledja i uhvatio za stomak, Nezno sam se privukao i poljubio u vrat, a zatim u ledja posto je imala otvorenu haljinu. Stavila je ruke na moje i stegla ih, Jednu ruku mi je povukla ka svojim grudima, uhvatio sam je za sisu i poceo da je mesim, Prst moje druge ruke je stavila u usta i pocela da ga lize, Guzom je mesala pored moje kite. Okrenula se ka meni, moje ruke su bla na njenom struku, pogledali smo se, polozila je ruke na moje obraze i poljubila me iz prva nezno, a zatim jako, jako strasno.
Moje ruke su se spustile ka njenoj guzi, zgrabio sam je i poceo da je mesim. Zavapila je. U tom, opet nezvani gost, jedna gospodja je usla u wc. Izasli smo iz wca, ali ovo nije smelo ostati na ovome.
Posle vecere sam je vozio kuci, pozvala me je da udjem. Usao sam i seo, ona mi je sipala picence i pustila pesmu, ali pesmu iz mog detinjstva, pesmu koja me je sve ove godine podsecala na nju.
Nasmejao sam se, a ona je dosla, sela mi u krilo i pocela da me ljubi. Raskopcavala mi je kosulju i ljubila mi telo. Vratila se do mojih usni i ljubla me, moje ruke su se spustile ispod njene mini suknje i gnjavile joj guzu. Mesala je, oh kako je lepo mesala, kako to samo ona zna.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx