Pet stvari za bolji i jači orgazam

Donosimo nekoliko trikova koji mogu osvježiti vaš seksualni život, a možda i naučite nešto novo. Nabavite knjigu Kama Sutra i svaki dan isprobajte novu pozu.

Kad je seks u pitanju, žurbe ne bi trebalo biti. Iako i ‘seks na brzaka’ može biti odličan, nema ništa bolje od laganog, senzualnog vođenja ljubavi.

Donosimo vam pet odličnih savjeta:

Potražite erogene zone na partneru i poigrajte se njima

Imajte na umu da ono što uzbuđuje vas, možda ne djeluje tako urnebesno na drugu stranu. Istražite partnerovo tijelo i otkrit ćete gdje je najosjetljiviji. To će ujedno biti odlična predigra koja će vas oboje strašno uzbuditi.

Posegnite za jastukom i stavite ga na strateško mjesto

Stavite jastuk ispod prsa tijekom seksa u tzv. doggy položaju ili ga stavite ispod guze kada se radi o misionarskoj pozi. Oni koji to prakticiraju tvrde da je užitak puno intenzivniji.

24sata

Pomaže i malo kokosovog ulja

Kokosovo ulje je prirodni lubrikant. Osim toga, može povećati užitak ako ga zagrijete i laganom masažom nanesete na partnerovu kožu. Upozorenje: Ne koristite kokosovo ulje kao lubrikant u kombinaciji s kondomom jer će može oslabiti njegovu opnu!

Vodite ljubav po cijeloj kući, a ne samo na krevetu ili kauču

Sama pomisao na to mnoge uzbuđuje, a i nešto novo u seksu je uvijek dobro došlo. Začinit ćete vezu i sitnim igricama, npr. kuhajte posve goli samo sa pregačom oko sebe – partnera će to jako uzbuditi, ali i vas.

Nabavite knjigu Kama Sutra i svaki dan isprobajte novu pozu

Inače, Kama Sutra je drevna indijska knjiga koja je prvotno bila namijenjena muškarcima – savjetovala im je kako da održe brak sretnim. Nastala je između 100. i 400. godine i mnoge je usrećila u krevetu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx