Podstanar IV

Subotom ujutru sam duže odmarao jer moje jebulje me nisu dirale. Puštale su me da se odmorim, da napunim baterije kako bi ih u subotu uveče tucao do iznemoglosti.

Podstanar III

Znajući da u stanu nema nikoga ustanem onako, go kao od majke rođen. Kurac mi je stajao uspravan, ponosan da sam zažalio što nije jedna od njih kući da joj ga strpam u uzavrelu pičkicu. Izađem iz sobe i gle čuda, pa Mirjanica, pičkica nije nigde otišla. Rešila da mog drugara obraduje jednom dobrom jutarnjom jebačinom. Vidi, vidi kako meša njenom guzom, a još je bila i bez gaća. Zaletim se sa kurcem u rukama i uteram joj ga izatrke do grla.

– Jao majko moja šta je ovo?

Samo što se ne onesvestih kad se okrete ta osoba za koju sam mislio da je Mirjana, a ona u stvari je bila njena ćerka Sonja.

– Hej ko si ti? – upita me dok se skidala sa mog kurca.
– A ko si ti? – upitah je.
– Ja sam Mirjanina ćerka.
– A ja sam prijatelj tvoje tetke Cace i tvoje mame.
– Znači jebač.
– Kako ti se sviđa tako me i tretiraj.

Okrenem se i odem u kupatilo da se istuširam. Bio sam okrenut leđima ka vartima kupatila tako da nisam video da me Sonja posmatra. Topla voda i mlaz iz tuša su učinili svoje da mi je kurac dostigao maksiamlnu veličinu. Kad sam se okrenuo ona samo coknu usnama.

– Mogu ti reći da lepšeg kurca u životu nisam videla.
– Hvala.
– Mogu li da ga pipnem?
– Možeš.

U trenu se skide i uleti pod tuš. Uhvati mi kurac nežno, masirajući ga. Spusti se na kolena pa ga stade ljubiti, a potom ga celog proguta. Kako ga je pušila.

– Zajebala si i tetku i majku.

Sonja ništa nije govorila, samo je mumlala. Posle minut, dva ustade pa mi okrenu leđa.

– Srećo, uteraj mi ga za sve pare.

Polako ga ubacim, i to prvo glavonju, pa ceo. Ona poče da bunca nešto. Ja stanem, a ona poče sama da se nabada na kurac. Jao kako joj pičkić bi uzan. Lomila ga je, savijala, urlala od užitka.

– Tako, tako… prcaj me.. razvaljuj. Kuronjo moj, udri moju pičketinu.

Svršavala je da sam pomislio da će umreti. Nastavila je da se nabada i posle mog svršavanja u njenu rupicu. Sad brže, intenzivnije. Uf to, udri, udri…

Taman sam svršio i drugi put kad u kupatilo upade Mirjana.
– Tako, tako. Prcaj moju mezimicu. Ljubi je majka kako se ona dobro prca.
– Vidi tetkino čedo. Udri kuronjo, udri. – vriskala je Caca od uživanja.

U neke se i ove dve priključiše. Tu subotu sam imao tri pičke na kurcu. Sledećih dana njih dve su me ostavile na miru kako bih jebao Sonju koja je ostala kod nas još deset dana. Razvaljivao sam joj i pičku i šupčić, a ona je meni za uzvrat radila šta god sam joj zatražio. Znala je da mi stavi prst u anus dok sam je jebao, što je dodatno učvrščivalo moj kurac. Caca i Mirjana su ga pipale govoreći da tvrđeg kurca u životu nisu pipnule. Bio je tvrd kao kamen.
Sonja se teškog srca i vlažne pičke rastala sa mnom.

Posle njenog odlaska nastavio sam da jebem Cacu i Mirjanu.
Izmislile su novu disciplinu. Natakare mi se na kurac pa ih nosam po stanu držeći ih za guzu i nabijajući ih na kurac.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx