NAVIJAČ HAJDUKA: Život je samo jedan i ne želim propustiti priliku za dobar sex

Bilo je to kad sam imao 18 godina i bio u fazi navijačkog đira ( što sam i danas ali puno manje uslijed svih obaveza).

Došao je dan derbija između Dinama i Hajduka te smo ja i moja ekipa krenuli vlakom put Zagreba bodriti modre trupe. Navijači ko navijači pjesma,zajebancija,alkohol… sve da se podigne atmosfera.

U vlaku je bila pomalo gužva ali smo uspjeli naći poluprazan kupe u kojem je bio stariji gospodin i jedna gospođa svojih 40-ak godina.

Naravno da sam je škicnuo… Bila je tamnih očiju,crne kose zavezane u rep i privlačnog lica,na sebi je imala strukiranu košulju ispod koje su se nazirale čvrste grudi te haljinu malo iznad koljena koja je otkrivala par skladno građenih nogu.

Na slijedećoj stanici onaj gospodin je izašao te smo nas nekoliko ostali sa gospođom u kupeu.Naravno alkohol i neprospavana noć utjecalo je na to da je dio ekipe zalegao,a ostali uporniji su otišli iskušati ponudu u vagonski restoran,no ja sam imao drugačije planove i polako sam poveo razgovor sa mojom sexy suputnicom.

Ispočetka je bila pomalo distancirana ali moj vedar i šaljivi pristup ju je oslobodio te mi je rekla da se zove Jelena i da putuje na nekakvi seminar u Zagreb te da se odlučila putovati vlakom jer joj je auto u kvaru…I tako smo razvezli nekoliko tema i začas je prošlo sat vremena ugodnog razgovora uz moje stalno komplimentiranje njezinog izgleda.

Uskoro se moja ekipa počela vračati i buditi ostale te je naš razgovor bio prekinut.U jednom trenu se ustala i uzela torbicu te tiho rekla da se ide osvježiti te mi uputila diskretan pogled koji je govorio da je slijedim.

Sačekao sam minutu te otišao do wc i tiho pokucao…Istog trena su se vrata lagano odškrinula i vidjevši mene zgrabila me za majicu i uvukla unutra.

„Gle sviđaš mi se i bio si kulturan i zabavan…život je samo jedan i ne želim propustiti priliku za dobar sex“ rekla je u jednom dahu istodobno raskapčajući moje traperice i vadeči moju kitu na svjetlo dana…ja se nisam još ni snašao a ona je već bila na koljenima halapljivo gutajući moju kitu…ljudi moji žena je bila majstor zanata!

„Ammmm…amm…imaš prekrasan… mmmmm…tvrdi kurac…“ gugutala je ona dok sam je ja držao za glavu i dirigirao tempom pušenja moje kite…čas ga je uvlačila,čas ga je nadrkavala istodobno držeči samo glavić u ustima po kojem je vrludala svojim vrelim jezikom.

Iako sam dosta popio i kita je bila postojana nisam htio svršiti na taj način ( a bome je malo falilo) zgrabio sam je ispod ruku i podigao… U prvi mah je počela negodovati ali kad sam joj zadigao haljinu oko struka zadovoljno je ciknula okrenuvši se te mi isprčila svoje dupe i pičku na izvolite.Već sam joj napol skinuo čipkaste gačice kad se trznula i rekla zadihano

„čekaj…skoro sam zaboravila…ništa bez kondoma“

te je istodobno rukom zagrabila u vanjski pretinac torbice vadeči kondom, u tri sekunde smo riješili taj problemčić i moje koplje je počelo bušiti njenu uspaljenicu iz koje je doslovno curilo….zgrabio sam je odostraga za grudi preko košulje i ritmički je nabijao dok je ona bila sve glasnija te sam joj stavio ruku na usta da prigušim njene uzdahe…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx