Podstanar III

To leto u Sarajevu mi bi baš zanimljivo. U TAS-u (tvornica automobila Sarajevo) sam se ustalio. Posle pripravničkog staža, zahvaljujući Mirjani poostanem šef pogona za preciznu mehaniku u kojoj je radilo 99% žena.

Podstanar II

Jao majko moja, ne zna se koja je od koje lepša pička, a od svih se izdvajala Sanela, inženjer precizne mehanike. Nju vam mogu teško opisati kakva je ribetina bila. Da bi je ocenio ona se prvo mora videti, ali hajd pokušaću. Krenuću od glave ka dole. Crna kosa koja joj je padala na ramena, seksi ramena, grudi predivne, kao da ih je vajao Mikelanđelo. Grudnjak nije nosila, da napomenem. Guza savršena, delo Leonarda da Vinčija, noge… Jao, čovek samo da poludi pored nje.

Pošto sam bio šef pogona precizne mehanike, znači da sam bio i Saneli šef. Prvih dana sam pravio eksperiment kako bih utvrdio razlog pada proizvodnje. Radnicama sam dozvolio kako slobodu u oblačenju, tako isto i flertovanje sa novim šefom. Koleginice su na posao dolazile ležerno obučene, čak šta više, dosta njih i bez gaća što sam se uverio kad su sedele za radnim mestom pa kad krenu da premeću nogu preko noge, a pičke samo sevaju. Kurac mi je bio dignut, da poludim. Praveći se da radin nešto nisam primetio da je Mirjana digla žaluzine posmatrajući me odozgo, iz kancelarije direktora TAS-a. U neke zazvoni mi telefon. Podignem slušalicu kad ono Mirjana: – Dođi do mene gore da ti spustim kurčinu, inače kako vidim poludećeš.

Podignem glavu, a Mirjana stoji na prozoru i gleda me odozgo u mini suknji, samodržeće čarape i bez gaća. Ne časeći časa iz pogona izađem lagano rekavši Saneli da preuzme pogon jer ja moram do direktora.

Kada sam izašao iz pogona do Mirjanine kancelarije sam ortčao brzinom na kojoj bi mi zavideo i Karl Luis. Uletim u kancelariju bez kucanja sa isukanim kurcem u ruci računajući da je Mirjana spustala žaluzine, ali avaj. Sve žene su vrisnule od užitka kad su videle moju kurčinu u punoj veličini. Shvativši da više nemam kud priđem Mirjani koja je sedela na ivici stola pridržavajući se rukama. Priđem joj i krnem joj žvaku dok se ona dočepala mog mačora blago ga drkajući, a on jadničak ponosno stajaše kao zlatni retriver na izložbi pasa. Iz mog pogona se čulo samo aaaa, uuuuuh, jaaoo. Mirjana se potom spustu do mog kurca i poče da ga ljubi, pa ga stavi do pola u usta, pa među sise. Pogledam u pogon sve koleginice zadigle svoje suknje i vaćare svoje pičiće. U sledećem momentu Mirjana se pridiže te se nasloni rukama na sto istrćivši njenu prelepu guzu koju ja počeh maziti dok sam joj lizao pičku iz koje je na litre curila tečnost. Počnem joj lizati pičić, usisavati kliću da je u jednom momentu rekla:

– Srećo uteraj mi ga za sve pare.

Dođem joj glavićem do željenog otvora prvo je malo dovedem do ludila. Poče da cvili, da moli: – Srećice uteraj mi ga molim te, molim te mili moj jebaču, kuronjo moj.

Uteram joj ga odjednom da je izustila Aoooj, ufufuf, to kurčino, razvali tvoju pičketinu. Jebao sam je dok je ceo pogon gledao i drkao svoje pičke. Deljao sam joj pičku dok je ona kolutala očima. Svršili smo oboje u mlazevima. Polako sam joj ga izvadio iz pičke da bi i u tome uživala. Strpam ga u gaće i vratim se u pogon gde me sačeka gromoglasan aplauz svih pički. Svih sem Sanele.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx