Moja žena je kurva 2

Znači poslije mog prvog susreta sa njenim jebačem moj sexualni život se okrenuo za 360 stepeni, žena mi je zaista bila jedna nimfomanka koja je uživala u sexu a i u ponižavaju mene.

Moja žena je kurva

A ja sam uživao u tom njenom ponižavaju jer sam i ja volio biti ponižavan i iskorištavan u njenim orgijama.
Već drugu večer poslije mog prvog iskustva dovela je u stan dvojicu kolega s posla a inače je bila med. sestra oni su sjeli u dnevni boravak a a meni je rekla da se skinem gol, stavim kecelju oko pasa i da ih služim, pili su crno vino razgovarali, smijali se i ponašali kao da ja ne postoji.

Nakon što su popili dvije boce vina uputili su se u spavaću sobu gdje me žena povela sa prethodno vezano psećim povdcem naredila mi je da im skinem pantalone i gaćice te da im pušim.

Nije mi trebalo dva puta reći uhvatio sam se posla i naizmjence ih počeo cuclati, prvo samo gutajući glavić pa polako halapljivo gutajući cijeli kurac sve do jaja čudeći se kako ih mogu cijele staviti u svoja usta.

U međuvremenu moja žena je ležala na našem bračnom krevetu i drkala pičku smijuči se i govoreći svojim kolegama”je sam vam rekla kakva je pičkica moj muž gledajte kako uživa pušeći vam kao prava kurva “.

A kurčevi su im zaista bili ukusni i mogao sam ih pušiti još dugo da ih nije pozvala sebi na naš krevet, jedan je legao na leđa ona ga je zajašila i nabadila se na njegovu isukanu kurčinu a drugi je joj prišao s leđa stavio svoj kurac na njezin šupak i polako ga joj počeo gurati unutra dok joj cijelog nije stavio, i tada su uhvatili ritam i počeli je jebavati u obe rupe što je nju dovodilo do ludila, zadovoljno je stenjala i vikala to to dajte mi ga zabite ga do kraja to, a ja sam uzbuđen gledao to i drkao svoj mlohavi kurac čekajući da i mene uključe, nakon desetak minuta počeli su ubrzanije  da je jebu i uskoro su svršili u pičku i šupak nakon čega me je pozvala da joj poližem njihovu spermu iz njene pičke i čmara što je curila to sam sa užitkom gutao i bilo mi je žao što nije bilo više sperme za polizati.Jedan po jedan su otišli se istuširati obukli se i otišli svojim kućama a ja sam ostao ležeći ispod nogu moje kurve.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
18 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dejan
Dejan
Guest
6. listopada 2020. 09:52

Dobra ženica i supruga! Volio bih biti njen jebač. A tebe bi obukli u žensku garderobu i poveli u grad, da i tebi nadjemo dečka da se zabavljate. Ima dosta ovih migranata željnih da jebu. Pozdravi ženicu i daj joj cmokić u moje ime

Travnik 7 2
Travnik 7 2
Guest
Reply to  Dejan
12. listopada 2020. 18:44

Volio bih to da me obučete kao ženu odvede te i grad i nađete mi jebača ili jebače

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Travnik 7 2
19. listopada 2020. 20:56

Vrlo rado bih ti ispunio tu želju, imam drugara iz Angole, crnca mislim da bi ti odgovarao. Ti i on a ja i tvoja žena. Bilo bi super!

Travnik72
Travnik72
Guest
Reply to  Dejan
21. listopada 2020. 23:50

Uh crnac moja velika želja

Boki
Boki
Guest
Reply to  Travnik 7 2
20. listopada 2020. 14:09

To ću ja da ti uradim. Vodiću tvoju ženu pod ruku kao da je moja, grliću je i smejaćemo se i pričati a ti ćeš ići sa nama, kao drugarica i slobodna riba za tucanje. Naći ćemo ti dobrog jebača da uživaš i ti. Nekog mudonju koji će guzu ispuniti spermom, da ti curi niz jaja.

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Travnik 7 2
20. listopada 2020. 22:27

Obući ćemo te da budeš izazovna kurvica, pa ćemo izaći u grad. Ja i tvoja ženica(a moja jebulja) ići ćemo zagrljeni i nasmejani kao da je moja žena a ne tvoja. Ti ćeš ići pored nas, kao njena drugarica, slobodna za tucanje. Upoznaćemo te sa nekim momcima ili sa nekim migrantom koji odavno nije jebao ništa. Biće to tvoj dečko i jebač ujedno. Družićemo se i tucati-tvoja žena i ja, a ti i tvoj dečko. Ja ću puniti semenom tvoju ženu a tvoj dečko će puniti tvoju guzu ima da teče sperma sve niz jaja. Da li se slažeš i… Vidi više »

Travnik72
Travnik72
Guest
Reply to  Dejan
21. listopada 2020. 23:49

Naravno da se slažem to bih zaista, volio kako si opisao, samo teško da ću nju nagovoriti

Travnik72
Travnik72
Guest
Reply to  Dejan
21. listopada 2020. 23:51

Da, upravo sve tako kako si napisao baš bih volio

Mirko
Mirko
Guest
19. listopada 2020. 05:51

Prelepo je kad tj se žena kurva a ti joj pomažeš pa postaneš n ti kurva ,

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Mirko
19. listopada 2020. 21:02

Tako je Mirko, pravilno razmišljaš. Samo, ti znaš šta muškarci rade kurvama. Moraš to da prihvatiš. I da budeš izazovan-samodržeće čarapice sa čipkom oko butine, cipelice na štiklice, naravno tangice roze boje… i guza će garantovano biti puna sperme. A biće i topli obrok, curiće niz bradu, računaj na to.

Boki
Boki
Guest
Reply to  Mirko
20. listopada 2020. 13:52

To je super, ja bi voleo da ti i tvoja žena budete moje kurve. Ako vam odgovara pišite

Travnik72
Travnik72
Guest
Reply to  Boki
22. listopada 2020. 01:19

To bi bilo idealno da, smo obje tvoje kurve

Mirko
Mirko
Guest
Reply to  Boki
1. studenoga 2020. 13:41

Treba nam bull da nas tuca

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Mirko
20. listopada 2020. 22:35

Tako je Mirko. Samo ti znaš šta sve kurve moraju da rade. Moraš to prihvatiti. Uostalom gledaćeš mene i tvoju ženu a moju tucaljku pa ćeš sve naučiti. A onda ti nalazimo dečka. Sad su moderni crnci studenti iz Afrike. Počni da vežbaš guzu i uči da pušiš-nemoj da ne znaš pa da obrukaš i svoju ženu i mene kod afričkih prijatelja. Pozdravi moju tucaljku, ljubi je i pitaj šta ona misli, dal sam dobro isplanirao sve ovo.

Mirko
Mirko
Guest
Reply to  Dejan
22. listopada 2020. 15:37

Uh , imaš li fb da nastavimo na fb? , zainteresovani smo oboje malo da kum odmori , dobar je on i uvek ju dobro tuca ali dobro bi dosla promena.
Treba nam oboma tvrd kurac izdrzljiv , a sto se tiče crnaca to nam je zajednička želja da ga oboje trošimo.

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Mirko
5. studenoga 2020. 11:21

Nemam fb, ali daću vam način za kontakt uskoro. Tucaću vas oboje, ali kad budeš ti na redu, moraće tvoja supruga da bude tu, da pomaže. Da te namesti kako je najbolje, da te pridrži dok nabijam u tebe, i da te drži dok te punim. A puniću i nju jer će ona biti moja a tvoja samo na papiru.

jebi_mi_zenu
jebi_mi_zenu
Guest
18. veljače 2022. 08:18

znam kako ti je, zato budi sretan, nište ljepše od slatke ženice koja je u društvu dama, a u krevetu kurvica koja nosi izjebanu pičkicu svom mužu doma u krevet na nos.

Cane
Cane
Guest
18. srpnja 2022. 14:06

I ja sam se nalizao sperme kod svoje zene to mi je i sama priznala kad sam je nasao na jednom dok se tucala

18
0
Ostavi svoj komentarx