Pokvarena igra vezivanja

Milan, prosečan momak, potpuno prosečnog izgleda, ponovo se vratio životu punom zabave, alkohola i žena! Mmm žene! Na samu pomisao, da će večeras posle godinu dana ludačke apstinencije ponovo jebati (pa makar i platio), kita mu se dizala. A i mogao je da plati. Njegovi bezobrazno bogati roditelji slali su mu lovu u London, plaćali studije i ispunjavali sve hirove. A bilo ih je. Kada je i sam shvatio da preteruje bacio se na učenje i prekinuo kontakt sa svima. Godinu dana knjige su mu bili jedini prijatelji, nije ga čak ni drkao. Odmahnuo je glavom kao da rasteruje misli o prošlom periodu i ubrzano je počeo spremanje.

Sa starom ekipom se našao ispred već poznatog paba.

-Čoveče, mislili smo da si capnuo- reče debeljuškasti mladić dok je grlio drugara kao da je ustao iz mrtvih

-E ništa ne pitaj pričaću vam uz pivo, nešto sam bio odlepio- pozdravio se srdačno i sa Goranom, koji je važio za dobrog jebača u ekipi, a i žene su ga često startovale.

Uz dosta galame ušli su u lokal i seli za šank. Naručili po pintu piva i zabava je počela!

-Nego gde me vodite večeras, molim vas da bude neko mesto sa puno ribica, moram da zveknem nešto – žalosno se osmehnuo

-Ništa ne brini-reče debeljuškasti -idemo u jedan novi klub, toliko ih je da sam čak i ja prošli put ubo nešto-svi su se glasno nasmejali i kucnuli teškim kriglama -pa jebte, od ovog Gorana ne može čovek ništa da startuje, jebe sve redom-nastavi uz smeh-samo čekam kad će greškom i mene da zvekne- hahahaha nastavili su da se cere uz obavezno tapšanje po ledjima i bratsko grljenje.

Ali Milan je već snimio dobar komad preko debeljkovih ledja.

-Ej Marko, nemoj da se okrećeš odmah, ali tamo u ćošku sedi takva plavuša da bi joj svašta radio- naravno da se debeli odmah okrenuo i svi su pukli od smeha

-hahahahaha e šabane, znao sam da ćeš to da uradiš hahaha- svi su se smejali, a atraktivna plavuša je primetila da o njoj pričaju i blago se nasmešila, bacajući pogled na zgodnog Gorana.

-Čoveče, mnogo je dobra! Ovde u Engleskoj sve sami krševi. Pirgave i providne ribe. Mora da je naša?- konstatovao je Marko.

-Ma jok, britanka je,snimio sam je čim smo ušli

-Jbte Gorane, ni jedna ti ne promakne, stvarno redak primerak- reče Marko -Ma daj nismo se videli godinu dana, biće ih u klubu.

-U pravu si, ma živeli- i nastaviše sa smejanjem i ispijanjem piva. Međutim Milan je malo,malo bacao pogled na duge bele noge spakovane u beli minić i na duboki dekolte. Dok ju je gledao vreme kao da je bilo usporeno. Zabacivala je kosu u “slowmotion”-u, a svaki njen pokret mu je pomalo nabijala krv u karu!

-Uh mogao bi da joj pridjem, ali glupo je da ostavim ortake zbog jedne cupi, ma biće ih u klubu-pomislio je i nastavio glasnu zabavu sa ekipom, bacajući pogled na te noge! Posle nekoliko pinti kreneuše u klub. Milan je skoro i zaboravio na plavušu, u zanosu prepričavanja razloga zbog kojih se povukao sa scene.

U klub su brzo ušli, bez obzira na veliki red, budući da je na ulazu, naravno, radio naš tip. Dočekala ih je glasna muzika, miris alkohola pomešanog sa energetskim napicima i ogromna količina boja koja se prelivala po masi znojavih tela. Svi su se kao jedan klatili u ritmu muzike.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx