Policajac me opalio u šumi

Imam 23 godine i do sada sam imala 2 momka. To naravno mislim na dvojicu s kojima sam spavala. Cijeli život me napaljuju uniforme. Kada me moj sadašnji dečko jebe razmišljam da ima na sebi uniformu i svršavam kao luda. Najviše me pale vojničke uniforme a tek onda policijske pa ostale. U posljednje vrijeme stalno se svađamo oko gluposti. A on se više nego inače okreće za curama i ja poludim na to. Tako je jednom ofirao sa tinejđerkom dok smo bili u disko klubu. Sva isfrustrirana i ljuta izletjela sam iz diska. Tek kada sam izašla počela sam plakati. Ispred diska na mene je navalila skupina mladića i počeli su mi svašta dobacivati. Kako će me smiriti jednom dobrom jebačinom i sl. Imala sam na sebi obučenu kratku kožnu crnu minicu i bijelu usku košulju koja je otkrivala pupak ali i naglašavala moje grudi. Tada je prišao policajac u uniformi. Imao je nekih 28-30 godina stariji nije bio. Izvadio je pendrek i pitao ima li problema.

–Ne gospon policajac samo smo se šalili- počeli su se izvlačiti.
-A zašto dama plače- pitao je.

Rekla sam da je sve u redu i da oni nisu krivi što plačem. Dečki su se razbježali a onaj moj momak nije uopšte izašao za mnom. Policajac me pitao da li ću ostati ili želim kući. Rekla sam da želim kući ali nemam prijevoz. Ponudio se da će me on odvesti. Sjeli smo u njegovo auto i tek tada mu se zahvalila što mi je pomogao. Rekao je da nema na čemu i da mu je to dužnost. Osjećala sam da mi obrazi gore u njegovoj blizini. Počela sam i dolje gorjeti i duboko disati.

-Imate prelijepe ruke- kao u bunilu sam mu rekla očarana tim snažnim rukama koje su držale volan. Tek tada kao da sam se probudila i počela se izvinjavati. On se nasmijao.
-U redu je- rekao je i skrenuo u šumici. Počela sam vikati šta on to radi.
-Znam dobro prepoznati napaljenu ženu. Dolje si sigurno sva mokra.- O kako je pogodio.

Počeo me je ljubiti a nisam mu znala ni ime. Zavukao je tu svoju predivnu ruku u moju košulju i ispod grudnjaka milovao moje grudi. Što činjenicom da nosi uniformu, što njegovom odlučnošću i sigurnošću ali i izgledom koji je bio savršen bila sam strašno napaljena. Duboko i isprekidano sam disala i dahtala. Položila sam ruku između njegovih nogu. Bio je već tvrd. Otkopčala sam mu hlače i zavukla ruku u njih. Malo se podigao i ja sam ih spustila a njegov kurac se već digao. Bio je velik ali tanak. Baš onako kako volim. Moj dečko je imao gromadu užasno debeo kurac. Navikla sam se na njega ali ovaj mi je bio savršen.

-Oh!- uzdahnula sam ne mogavši se kontrolirati. Prvo sam ga polizala cijelog pa jaja i onda ga halapljivo počela pušiti. Počeo je drhtati i držao me za glavu
-Ohhhhh…tako…oh…dobro to radiš…oh malena…kako je to dobro…-uzdisao je stenjajući. Uživala sam! Bilo mi je to do sada najslađe pušenje. Odjednom se počeo grčevito tresti

-Pazi…svršit…..ćuuuuuuuu- uzviknuo je. Svršio mi je u usta i sve sam progutala da sačuvam njegovu uniformu.

Otkopčala sam mu košulju i ljubila prsa. Kako je divno mirisao kao rijetko koji muškarac. Počela sam se smijati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx