Neočekivani seks sa vručom konobaricom u skladištu kafića

Erotske priče, Neočekivani seks sa vručom konobaricom u skladištu kafića, radim u vojsci, pa sam došao na dodatno školovanje u jedan naš manji grad. Uobičajeno, nismo imali baš puno slobodnog vremena, jedino su nam vikendi bili slobodni, a i popodneva nakon večere.

S obzirom da je grad bio manji ubrzo smo obišli sve postojeće kafiće u gradu, te smo se napokon stacionirali u jednom u blizini vojarne. Što zbog dobre kave, a što zbog konobarica koje su tamo radile, Marijane i Danijele.

Meni je posebno za oko bila zapela Marijana. Imala je dugu smeđu kosu, britka na jeziku i malo punijeg tijela, ali nije bila bucmasta, već je imala veće sise i stražnjicu, dok je Danijela bila čista suprotnost. Crnka kraće kose, manjih grudi i vitkijeg tijela. Ja sam imao 29 godina i bio u naponu snage, a Marijana je bila 6 godina mlađa, baš kao i Danijela. Sve češće smo zalazili u taj kafić, pa smo se nakon mjesec dana i nekako sprijateljili. Ubrzo smo znali ostajati sve do zatvaranja, a jedan moj kolega se ubrzo spetljao sa Danijelom, pa je ona znala doći u Marijaninu smjenu popodne, naći se sa mojim frendom, pa bi nakon pola sata nestali, a ja bi ostao dalje praveći društvo Marijani.

Jedan dan sam tako došao sam, lijevala je kiša, pa nije bilo niti žive duše. Frend je otišao kod Danijele direktno, a ja sam došao ranije pošto mi se večera nije sviđala. Nazvao sam Marijanu, pa sam nam otišao po pizzu i sad smo sjedili za stolom u separeu, zavaljeni i jeli pizzu. Pričali smo o glupostima, a Marijana se izvalila tako da je digla noge i stavila ih na moje:

– Bole me, pa da ih malo držim u zraku. -rekla je uz ispriku.

– Slobodno ih ti stavi tu -rekao sam i pomilovao joj potkoljenicu, pa nastavio- Sigurno su i Danijeline u zraku sada..

Pogledali smo se i oboje prasnuli u smijeh, jer smo znali na što aludiram, a Marijena je prije rekla kako Danijela ne prestaje pričati o Igoru, mom frendu. Nastavili smo se zezati, a vrijeme je letilo, pa je uskoro došlo i 22 sata, te je morala zatvoriti. Ja sam se ponudio da ju odvezem kući, jer je vani još padalo kao ludo. Pristala je, ali je rekla da mora još izvući si sve za sutra jer sutra radi ujutro, a zatim je otišla iza u skladište. Čuo sam kako premješta gajbe sa pićem, pa sam otišao otraga i upitao ju da li joj treba pomoć. Prihvatila je sa smješkom, pa sam joj pomogao prebaciti par gajbi pive i mineralne , te prazne stavio kod izlaza koji je bio zaključan. Kad sam se okrenuo vidio sam da me gleda nekako čudno, a onda mi je prišla i podigla se na prste, te me zagrlila i poljubila. Bio sam malo zatečen, tek koju milisekundu, a onda sam joj uzvratio poljubac i privukao ju k sebi. Osjetio sam njene pune grudi na svojem tijelu, a ruke su mi kliznule do njene guze, a ni njene nisu mirovale. Osjetio sam kako mi je primila guzu sa jednom rukom i stila mi ju. Moj kurac je odmah reagirao i počeo se lagano ukručivati, a vjerujem da je i ona to osjetila jer je bila stisnuta uz mene.

Odjednom se odmakla i počela skidati svoju majicu, a ni ja nisam gubio vrijeme, pa sam skinuo svoju majicu, a za njom i hlače. Bokserice su stršale naprijed kako mi je kurac bio napet, a Marijana ga je gledala sa uživanjem dok je skidala svoje hlače. Ni njene sise nisu mogle sakriti da je napaljena jer su bradavice prijetile da će probiti prsluk. Kad je ostala samo u gaćicama i prsluku prišao sam joj i zagrlio, te ju počeo ljubiti, a njena ruka je milovala moj kurac preko gaća. Zatim je njena ruka završila u mojim gaćama i osjetio sam njene tople prste na mom napetom kurcu. Počela ga je lagano drkati i milovati, a onda je tiho rekla:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx