Policajka: Obožavam kad me ovako guza boli

U povratku iz Splita čuo sam se sa mojom najdražom policajkom. Rekla je da je cimnem kad dođem pred Udbinu a ona će sve ostalo riješit. Nisam mogao dočekat da dođem tamo.. Kad sam stigao nazvao sam ju, nasmješena mi je rekla kako me čeka na parkingu i da ponesem stvari za tuširanje.

Policajka: Polako ga stavljaj, ja sam dosta uska a imaš poprilično velik kurac

Stigao sam kroz par minuta i ugledao ju ispred auta na parkingu. Bila je u crnom kaputu dugačkom pa se nije ništa od tjela vidjelo.. Pokupio sam stvari i sjeo u auto. Otišli smo u planinu do njezine vikendice.. Kad sam otvorio vrata bio je predivan prizor. Sve u svijećama, večera na stolu ma romantika do bola.. Večerali smo i otišo sam se otuširat nabrzinu.. Kad sam se vratio sjeo sam na sofu a ona je upalila glazbu i prisla mi.. Bila je u seksi kompletu policajke i počela plesat.. Skidala se polako i vezala mi ruke lisicama. Zatim je vrlo brzo skinula sve sa sebe i svojim tjelom počela provokacije da sam htio puknut kolilo me napalila.. 

Udarila me pendrekom po rebrima da sam od boli momentalno lego.. Sjela je svojom picom na moju glavu i tjerala me da joj ližem picu.. Ljubio sam joj usmine guro jezik što dublje usisavo njezin klitoris što jače.. Uzdisala je grebala po stomaku stiskala mi glavu svom težinom tjela.. Izvadila je moj kurac iz boksi i milovala ga u početku nježno a onda sve brže.. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx