Poprilično dobar šef

Da vam ispričam najljepše iskustvo u životu… Zovem se Lara, imam 22 godina i radim u jednom od odvjetničkog ureda. Sa mnom naravno radi šef Ivan, visok muškarac, 45 godina, neopisivo jebeno građen koji je redom hvatao sve djelatnice po redu. Nikad se nisam bunila, ali nikad nije bio za ništa više.


Jedne večeri morala sam skočiti do ureda jer mi je trebao laptop. Kako sam ga hitno trebala, obukla sam ogrtač nadajući se da tamo neću u 1 ujutro sresti nikog..kada ono tamo Ivan.


Zajedno smo se smijali i pričali sve dok me Ivan odjednom zgrabio za sisu i rekao:

” Od svih ti me najviše napaljeno gledaš, sad kad smo sami možeš dobiti sve!”


Ostala sam bez riječi…kurac mu je bio dignut da je skoro iskočio van..

Naglo sam ga primila u ruke a on kaže: valjda ti neće smetati ako se zanesem i budem malo bezobrazan”. bila sam sva mokra jedva sam čekala da me dotakne malo dolje..

Nabio mi je kurac u usta i rekao:”Kurvo mala” u tom trenutku čudno je zvučalo ali me palilo. Popipao me preko gaća koje su već bile natopljene i rekao:

”Jedva se znamo a sve mi dopuštaš, sjedi na stol skidaj se.”

Sjela sam na kraj stola i raširila noge što sam više mogla. Počeo mi je maziti pičku, izluđivati me prstima. Rekao je da ću ga nakon ovog moliti svaki dan za ovo. Stenjala sam, odjednom osjetila sam jezik u svojoj pički, od svega to sam najviše voljela. Nisam mogla izdržati više glasno sam se izderala:

“Šefe jebite me, što jače možete i želite”.

Nasmijao se i naglo gurnuo svih 19 cm u mene. Raspala sam se..dugo nisam imala odnose priznajem malo je i boljelo. Srce mi je tuklo sto na sat..samo sam govorila da želim jače..počeo me žestoko jebati i prstima me trljati i gristi bradavice.. Eksplodirala sam, željela sam da nikad ne prestane, tresla sam se.

Ivan je vidjeo da se tresem te rekao:”Možeš ti puno više nemoj se trest jer neću stati”

Vrištala sam, iz mene je sve curilo po stolu po podu. Pitao me jesam li se ikad jebala u guzu, rekoh par puta kao sto je i bilo a on na to “sigurno nisi ovako kako ćeš sada”.

Počeo me jako jebati u guzu, pasalo je kao nikada, uz to zabijao mi je prste u picku svrsavala sam kao luda s t a l n o o o ..


Kada je svršio stavio me na pod podlegnuo na tepih u uredu i počeo ponovno lizati. Derala sam se da prestane da sad stvarno ne mogu vise da ću izgubit svijest. Prestao je i rekao da će me uvježbati na sto sam se nasmijala , lupio me po picki još par puta i polizao..pitao me hoću li sve ovo ispočetka i kad hoću?

Opet sam se napalila na sve to, sve je nekako kretalo ispočetka i naravno tako je i bilo do dugo u noć.

Najbolji gazda na svijetu

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38